Şimdi Ara

türkcell iphone 4s alanlar

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bir kaç gün sonra araştırmalarım bitince türkcellden 4s alacğaım da şöyle birşey duydum türkcelldeki cihazların ekranlarının bazılarında ölü piksel hatası varmış ya da şarj sorunu var diyorlar.. iki saat yetiyormuş batryaları. türkcell den yani timlerden 4s alıp da sorun yaşayanlar yazabillir mi hangi bayiden almışlar ve ne sorunu yaşıyorlar.

• Hocam kusura bakma ama bukadarinida okumadim duymadim gormedim.. turkcellin isi gucu bitti kurum kimligi tuketici haklati kalite vs herseyi birakti piyasaya bozuk cihazmi surecek aklin bunu aliyormu allah askina sordugun soruyu 2.kez oku mantiklimi?
    Bozuk cikabilir tabikide elektronik cihaz oyleysede gider geri verirsin essek gibi yenisini verirler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RukuNzo®

Hocam kusura bakma ama bukadarinida okumadim duymadim gormedim.. turkcellin isi gucu bitti kurum kimligi tuketici haklati kalite vs herseyi birakti piyasaya bozuk cihazmi surecek aklin bunu aliyormu allah askina sordugun soruyu 2.kez oku mantiklimi?
    Bozuk cikabilir tabikide elektronik cihaz oyleysede gider geri verirsin essek gibi yenisini verirler.

haklısın dostum ama ben bu işin içinde çalıştığım için tr de hiç bir kuruma kayıtsız şartsız güvenmemeyi öğrendim. bu bir flo halinde geliyor. atıyorum 4s dünyada 5 milyon tane üretilmişse bunun genelde ilk serileri her elektronik cihazlarda bu böyle oluyor hatalı üretim oluyor. bunları da az gelişmiş ya da gelişmekte olan ülkelere gönderiyorlar.
    bu bir örnek tüm üretimde sıfır hata olan elektronik cihazlar da var.. ben kamoyu araştırması yapıyorum. bir çok forumda ve çevremde rastladığım şeylere binaen açtım bu konuyu.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İphone 3GS WhatsApp
    9 yıl önce açıldı
    İPhone 5s Şarj Durumu
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.