Şimdi Ara

iphone 3GS - Amerika Fiyatı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
4.229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Iphone 3GS'nin Apple Store'daki anlaşmasız fiyatını bilen var mı?

* iPhone 3G (8 GB): $499
    * iPhone 3G (16 GB): $549 (while supplies last)

+Tax %10.5

Orijinalden alıntı: soberlight

* iPhone 3GS (16 GB): $599
    * iPhone 3GS (32 GB): $699

+Tax %10.5
    Teşekkürler

Orijinalden alıntı: Ata

Teşekkürler

Alıntıları Göster
    Benim bu konu hakkında merak ettiğim bir şey var,eğer ABD'den kontratsız iPhone alırsak,Türkiye'de yalnızca pasaport kaydıyla istediğimiz simle kullanabilir miyiz,yoksa kontratsızlarda da simlock oluyor mu?

Orijinalden alıntı: matkapmatkap

Benim bu konu hakkında merak ettiğim bir şey var,eğer ABD'den kontratsız iPhone alırsak,Türkiye'de yalnızca pasaport kaydıyla istediğimiz simle kullanabilir miyiz,yoksa kontratsızlarda da simlock oluyor mu?

Alıntıları Göster
    İstediğin hat ile kullanabilirsin

Orijinalden alıntı: Ata

İstediğin hat ile kullanabilirsin

Diğer konuda iphoneların ABD'de simlock ile satıldığı yazıyor:
    http://forum.donanimhaber.com/m_35006804/tm.htm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    IPHONE 6S PLUS 64GB (ŞOK FİYAT)
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: coupe96

Apple storelarda anlasmasiz satis yok.bazi bestbuylarda var.yanlos bilgilendirmeyelim.
    BestBuy larda da çok nadir bulunuyor,mağazaların farklı satış politikaları var.Kontratsız satan BestBuy mağzası bulup oraya yönelmek lazım,ki bunların sayısı çok çok az.

Orijinalden alıntı: delann

BestBuy larda da çok nadir bulunuyor,mağazaların farklı satış politikaları var.Kontratsız satan BestBuy mağzası bulup oraya yönelmek lazım,ki bunların sayısı çok çok az.

Alıntıları Göster
    Sim Kilitli gelir, her hatla kullanamazsın

Orijinalden alıntı: Guest-F93BE544A

Sim Kilitli gelir, her hatla kullanamazsın

Alıntıları Göster
    5 dk da unlock yapar kullanırsın. Eğer garanti falan diyorsan ne diye amerikadan getireceksin ki buradan al o zaman

Orijinalden alıntı: dej

5 dk da unlock yapar kullanırsın. Eğer garanti falan diyorsan ne diye amerikadan getireceksin ki buradan al o zaman

Alıntıları Göster
    selamlar
    tax her yerde aynı olmaması gerekiyor.
    eyaletten eyalete 7-12 arasında değişiyor diye biliyorum.

Orijinalden alıntı: sseko14

selamlar
    tax her yerde aynı olmaması gerekiyor.
    eyaletten eyalete 7-12 arasında değişiyor diye biliyorum.

Alıntıları Göster
    amerikada kontratsız iphoneun nerede satıldığı ile ilgili hala net bir bilgi yok.daha önce birkaç bestbuy mağazasının ismini duymuştum ama hepsi o.çok az sayıda var veya bilinmiyor.
  • quote:

amerikada kontratsız iphoneun nerede satıldığı ile ilgili hala net bir bilgi yok.daha önce birkaç bestbuy mağazasının ismini duymuştum ama hepsi o.çok az sayıda var veya bilinmiyor.

Alıntıları Göster
    amerika'da kontratsız iphone bulmak zor. biz new jersey-atlantic city de bulamıyorduk. best buy da satılmıyor bazen. biz sorduğumuzda yok diyorlardı, ama alanların olduğunu burda duyunca şaşırdım. ebay biraz zahmetli ama garanti yok. hem jb ve unlocklu geliyor. 3GS ler 16GB 650 $ a, 32 GB 750-780 $ a falan gidiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: kado_kadq

amerika'da kontratsız iphone bulmak zor. biz new jersey-atlantic city de bulamıyorduk. best buy da satılmıyor bazen. biz sorduğumuzda yok diyorlardı, ama alanların olduğunu burda duyunca şaşırdım. ebay biraz zahmetli ama garanti yok. hem jb ve unlocklu geliyor. 3GS ler 16GB 650 $ a, 32 GB 750-780 $ a falan gidiyor.

Alıntıları Göster
    Arkadaslar iphone yasal olarak ABD'de hic bir yerde kontratsiz satilamaz. zaman zaman bazi Best Buy magazalarinin satildigi soyleniyor, ama kurumsal olarak ne best buy ne de radioshack magazalarinda ve internet sitelerinde kontratsiz iphone 3G ve 3GS satmiyor cunku ATT izin vermiyor.

Ayrica gecen haftaya kadar, ATT'nin web sitesinden online iphone siparis edilebilirken (kontratli olarak, normal veya refurbished olarak) ki ben denedim izin veriyordu, bu hafta buyuk sehirlerden (New York City, Chicago vs) online siparise kapattilar cunku cok fazla suistimal oldugunu gormusler, alanlar 1 ay sonra hatlarini iptal etmeye yonelik alim yapiyiorlarmis.

Bende hemen hizli davrandim, apple store online sayfasindan aldim kontratli iphone' mu ve 2-3 gune kargo ulasmis olacak. Iphone 3GS'i vergi dahil 217 usd ye yolladilar. ilk ay faturasi olarakta 39 usd (400 dk plan) + 30 usd (sinirsiz data) + 5 usd (200 sms) + 36 usd (aktivasyon ucreti)= 110 usd. yani su an icin maliyeti 217+110= 327 usd ye maal oldu. 30 gun sonunda kontrati iptal edecegim ve 170 usd ceza odememi isteyecekler, belki ikna edip odememe imkani olur mu diye ugrasacagim, ama eger odersem bana 3GS maliyeti = 497 USD olacak. Ayrica ben amerika da 1 ay kalicagim icin bana telefon her halukarda lazim olacakti ve kullanacaktim, 39 usd konusma ucretini ve sms ucretini maliyetten cikarirsam 497-5-39= 457 usd ye maal olmus olacak.

Amerika ya gidecek arkadaslar bu yolu denyebilir, fakat mevcut bir social security number'a sahip olmalari ya da olan birine rica etmeleri gerekecek.

• quote:

Orijinalden alıntı: mimofdm

Arkadaslar iphone yasal olarak ABD'de hic bir yerde kontratsiz satilamaz. zaman zaman bazi Best Buy magazalarinin satildigi soyleniyor, ama kurumsal olarak ne best buy ne de radioshack magazalarinda ve internet sitelerinde kontratsiz iphone 3G ve 3GS satmiyor cunku ATT izin vermiyor.

Q. It sounds like I don't need a contract to buy iPhone 3GS. Can I buy it and use it on another carrier?
    A. We do offer no-commitment pricing, however, iPhones sold in the United States are configured to work only with the wireless services provided by AT&T. Here's the no-commitment pricing for both devices:

* iPhone 3GS (16 GB): $599
    * iPhone 3GS (32 GB): $699

http://www.wireless.att.com/learn/internet/iphone-faq.jsp?source=IC98K1ipc00jtlFQ

Satılıyomuş demekki.

• Kontratsiz satiliyoda nerde?belli bir adres yok.
  • quote:

Kontratsiz satiliyoda nerde?belli bir adres yok.
    Arkadasim orada yaziyor oyle ana satmiyorlar. Bir sure once 1-2 ay satmislar sonra tekrar kontratsiz satilmasi yasaklanmis ATT tarafindan. Ben amerika da yasadim 3 sene yeni geldim TR ye 1 tane kontratsiz iphone satan ATT magazasi gormedim.

Kontratsiz satanlar att degil bestbuy zaten.forumda alanlar var ama hangi bolge hangi bestbuy pek belirtilmiyor.
    Ben edwardsville deyim gittim 5 dakika da kontratsiz iphone aldım bestbuydan apple store da kontratsız satıyo ama onceden bi at&t hattınız olması gerekiyo bilgisayara bilgileri giriyorsunuz adres isim tel no cart curt diye eger onaylarsa pc satıyorlar ama best buydan almak daha kolay bunlar bizzat benim gozlemlerim başka yerlerde değişiyor olabilir.
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.