|
Eşimin kullandığı İphone 7 plus marka telefonun batarya sağlığı %70 gözüküyor. Kardeşimde ise İphone 6 var onda da batarya sağlığı kısmına servis yazıyor. Altta piyasada "markası olan" bataryaları araştırıp paylaştım ama hangisini alacağıma kararsızım sizden tavsiye almak istedim. Sizin de tavsiye edeceğiniz markalar varsa yazın lütfen. 3400 mah civarı ve 215TL ve üzeri bütçe dostu batarya arayışındayım. Deji marka batarya çok satılıyor yorumları da iyi ama gerçek değeri verir mi yoksa insanlarda plesebo etkisi mi yaratıyor ? Bana ucuz ve gerçekte 3400mah değerleri verecek bir batarya lazım. Hepsiburada'da yaptığım filtre ; iphone 7 plus batarya - Hepsiburada (Ttec Türkiye'de orta halli bir marka bataryasını çinde yaptırıyor olabilir ama sorun çıkaracağını düşünmüyorum.) Ttec Performance Pro Apple iPhone 7 Plus Batarya Fiyatı (hepsiburada.com) (Aggiy markasını tanımıyorum ama diğer sitelerde araştırma yaptığımda çok satılan bir batarya markası olduğunu gördüm. Tanıyan bilen var mı ? ) Aggiy Apple iPhone 7 Plus Güçlendirilmiş Batarya 3410 Mah Fiyatı (hepsiburada.com) (Markayı hiç duymadım düşük kalite çin malı olabilir. Tamir setiyle ve batarya yapışkan bandıyla birlikte geliyor.) (bende set zaten var.) Akfa Apple iPhone 7 Plus Telefon Batarya- 3410 Mah + Batarya Fiyatı (hepsiburada.com) (Firmayı araştırdım bursa'da mağazası olan bir firma ve sanırım kendi adına çin'de ürün yaptırıyor. Şikayetvar'da birkaç kötü yorumuna denk geldim.) Nettech Apple iPhone 7 Plus Uyumlu Güçlendirilmiş Batarya Fiyatı (hepsiburada.com) |
|

Yeni Kayıt

1 Mobil
Konudaki Resimler
kullanıcısına yanıt