Şimdi Ara

iPhone Şarj Olmuyor (Herhalde)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar elimde bir adet iPhone 4s var.En son telefon çok ısınmıştı bende kendim kapattım,Soğumasını bekledim.Açmaya çalıştığımda açılmıyordu home+power tuşuda denendi.Şarj kablom bozuktu taktım şarja doğru açıyı bulduğumda telefonda apple simgesi gelip gidiyordu bende uğraşmadım eski telefon olduğu için.

Olay üzerinden 2-3 ay geçti çoklu şarj kablosu almıştım lighthing,usb type-c ve 30 pin vardı bende dedimki madem 30 Pin de var benim eski 4s i çıkarıyımda onu şarj edeyim dedim.Taktım 2.5 saat bekledim telefonda hiç bir hareket yoktu.Daha sonra şarj tarafına kolonya sıktım ama diş fırçasıyla temizlemedim 1.5 hafta felan bekledim dün şarja takıyım dedim şarj oluyor simgesi simgesi var ama telefon hiç açılmadı.

Dfu mode denedim.Dfu moda geçmedi.

1 gün bekledim neredeyse.Dışarı çıktım şarjda kalsın dedim.Daha sonra eve geldim laptop a bağladım orada da şarj ettim.Sadece şarj oluyor simgesi var başka hiç bir hareket yok nedeni nedir ?

Konuya uzmanlar bekleniyor.

Edit:Orjinal iPhone servisine verirsem kabul ederlermi ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3ABCEFCF5 -- 27 Ağustos 2019; 14:9:2 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

• UP !

• Arkadaşlar 104 tıklanma var ama bir mesaj bile yok ya.

• Servis kabul etmez. Büyük ihtimal şark soketinde arıza var yada bataryada ve en son ihtimal anakartta arıza var. Ama bana şarj soketi gibi geliyor problem nedeni.

• Çok teşekkürler.En son bataryayı değiştirmiştim.bir tamircide ama orjinal mi değil mi bilmiyorum.

• Herhangi bir telefoncuysa orjinal olma ihtimali çok düşük hocam. Bana da şarj soketinden gibi geldi anakartta problem olsa hiç tepki alamayabilirdiniz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İphone 5s İlginç Şarj sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Blackrz kullanıcısına yanıt
    Bakalım.

Değiştirirsem haber veririm.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.