|
İyi günler, bu başlığın eski versiyonları da vardı. 3 sene önce en son açmışım sonra unutmuşum. Onun linkini bırakıyorum. Nissan Pulsar 1 yıl 15000 km kullanım raporu | DonanımHaber Forum Nissan Pulsar 2 yıl 25000 km kullanım raporu | DonanımHaber Forum Nissan Pulsar 3 yıl 40.000 km kullanım raporu | DonanımHaber Forum Nissan Pulsar 6 yıl 95000 km kullanım raporu | DonanımHaber Forum Ayrıntılar diğer konularda yazıyor o yüzden kısaca anlatayım. Araba 2016 model 2017 Ocak trafiğe çıkışlı. 1.2 dig-t turbo benzinli cvt otomatik visia donanımlı (en boş donanım paketi). Ayrıntılar özellikle ilk yılki raporda var. Neredeyse 9 yıl olmuş, artık benim vücudumun parçası gibi oldu, iğne deliğinden geçip gözüm kapalı sürüyorum Bundan sonra yetkili servisten şaşmam, çok bir fazla da tutmadı zaten sanayiye göre. Valla sanayide fatura yok vergi yok ama maşallah yetkili servis parasına yakın istiyorlar. Biraz yaşlandığından olsa gerek yetkili servisler pahalı değil. Sormak istediğiniz şeyler varsa buyrun sorun, onun dışında benim aklıma gelenler bu kadar.
Herkese iyi forumlar |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
Hızlı