Şimdi Ara

Nissan Pulsar 145.000 km 8,5 yıl kullanım raporu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler, bu başlığın eski versiyonları da vardı. 3 sene önce en son açmışım sonra unutmuşum. Onun linkini bırakıyorum.

Nissan Pulsar 1 yıl 15000 km kullanım raporu | DonanımHaber Forum

Nissan Pulsar 2 yıl 25000 km kullanım raporu | DonanımHaber Forum

Nissan Pulsar 3 yıl 40.000 km kullanım raporu | DonanımHaber Forum

Nissan Pulsar 6 yıl 95000 km kullanım raporu | DonanımHaber Forum

Ayrıntılar diğer konularda yazıyor o yüzden kısaca anlatayım. Araba 2016 model 2017 Ocak trafiğe çıkışlı. 1.2 dig-t turbo benzinli cvt otomatik visia donanımlı (en boş donanım paketi). Ayrıntılar özellikle ilk yılki raporda var.

Neredeyse 9 yıl olmuş, artık benim vücudumun parçası gibi oldu, iğne deliğinden geçip gözüm kapalı sürüyorum   bu 9 yıl içinde rutin bakımları hariç geçen yıl termostat arızası verdi, sanayide tanımadığım usta sağolsun değiştirip yan sanayi takmış uğraştım durdum. En son servise gittim, yan sanayi takmışlardır deyip değiştirdiler sorun çözüldü. Bu arada usta sorunu çözemeyince en son yan sanayi takmıştık orjinal takalım diye itiraf etmişti o yüzden servis yalan söylememiş. Başka da bir ekstra arıza olmadı. Tangırtı tungurtu yapmıyor, içerinin yarısı yumuşak malzeme olmasından kaynaklı olabilir. Mtv yaş ve motordan dolayı ucuzladı baya. 900 civarında 6 aylık. En az 5 6 yıl daha binmeyi ümit ediyorum, ona güvenerek ev borcuna girdim istesem de değiştiremem zaten 

Bundan sonra yetkili servisten şaşmam, çok bir fazla da tutmadı zaten sanayiye göre. Valla sanayide fatura yok vergi yok ama maşallah yetkili servis parasına yakın istiyorlar. Biraz yaşlandığından olsa gerek yetkili servisler pahalı değil.

Sormak istediğiniz şeyler varsa buyrun sorun, onun dışında benim aklıma gelenler bu kadar.

Herkese iyi forumlar

• Hayirli ugurlu surusler, bende sizin gibi eski araclarimda rapor yazar dururdum .

Bizim gibi arabasini seven ve gercekten tanıyan kisi sayisi az

Tekerinize tas degmesin attrage 51 bine aldigimda pulsar 12 bin lira pahaliydi yoksa ben de pulsar alacaktim

Simdi baktim da 8 sene oncede konusmusuz unutmusum valla :)

Hayirli gunler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasshelhoff -- 15 Ağustos 2025; 18:50:34 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Maşallah hocam cvt yağı değişti mi km veya yaşa göre gelmiş olması lazım...

Uzun süre sıfır aldığınız arabayı kullanınca satmaya çok kıyamıyorsunuz huyunu suyunu bildiğim araç hesabı inşallah sıkıntısız sürmeye devam edersiniz...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Evet abi o zaman da konuşmuşuz, zaten çok girmiyorum siteye. Ara ara girince de denk geliyoruz sizinle😊 zaten sizden görmüştüm bu rapor işini. Uzun kullanacağım nasıl olsa benim için de ara ara günlük gibi yazayım diye düşündüm. Benim aldığım dönemde Clio otomatik ile aynı paraydi ama c segment olsun dedim. Bir de çocuk eşyası falan biraz daha büyük bir şey lazımdı bunu aldım. İlerde satarsam b segmente gecerim artık ne kadar ufak o kadar iyi büyük şehirde.

90 bin civarında değiştirdim galiba yetkili serviste hocam. Bir dahaki bakımda param olursa bujilerle beraber onu da değiştiririm. Olmazsa sonrakine artık.

Aynen huyu suyu bilinen araba seviyor insan. Sorun çıkarmayınca sogumuyorum ben. Çok da meraklı değilim zaten değişik olsun şu teknoloji olsun bu olsun diye. Size de hayırlı sürüşler dilerim

Sende jazz var galiba artık. Valla bugün arabayı değiştirsem anında jazz alırım. Hibrit içi geniş MTV düşük, arabaya bakış açımız benziyor baya  

Hayirli gunler

Hocam eleştiri olarak alma ancak tesadüf müdür nedir bilemiyorum lakin forumun en tipsiz olarak linçlediği araçları almışsın hep. Attrage ve Jazz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Evet sanayi çok sakat iş tanıdık veya işi bilen biri değilsen. Bende ikisi de yok. Serviste tık diye halloldu valla

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.