Şimdi Ara

Opel Corsa Enjoy 111 1.4 Twinport

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
37.071
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba kız kuzenim araba alacak limidi 40 bin lira civarı 2011 model düşünüyor ve kesinlikle otomatik vites istiyor. bu arabayı kullanan varmı?Yada başka önerisi olan?teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TwiNChiL -- 13 Kasım 2010; 2:45:25 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

[Bilmiyorum]

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • V.K nickli Veysel arkadaşımız kullanıyor ona sorabilirsin ancak çok yaktığından bahsediyodu şehiriçinde.
  • Çok güzel arabadır,111.yılı iyi bir donanimi var.ama çok fazla yakıt tüketir ve şanzıman 4 ileri oldugu için geç vites düşürür.
  • peki başka ne önerirsiniz ben ford fiesta dedim kasasını beğenmedi otomatik vites corsa tarzı başka ne olabilir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TwiNChiL

Merhaba kız kuzenim araba alacak limidi 40 bin lira civarı 2011 model düşünüyor ve kesinlikle otomatik vites istiyor. bu arabayı kullanan varmı?Yada başka önerisi olan?teşekkürler

Skoda fabia 1,2 tsi lere bakmanızı öneririm. İyi bir alternatif olucaktır
  • skoda düşünmüyor :) yeni astra biraz yüksek ama belki verebilir o nasıl ?
  • hocam 40.000 astra otomatik yok.En aşşagı 45 koyması lazım ;)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fluence 1.6 16v PRİVİLEGE
    10 yıl önce açıldı
    Peugeot 307 1.4 comfort
    13 yıl önce açıldı
    OPEL ASTRA 1,6 ENJOY EASYTRONİC
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Biz kullanıyoruz 10 gün veya 1 hafta oldu sanırım alalı beyaz renk 111.yıl otomatik 1.4 enjoy 33.500

cliomuz vardı 16 saydılar üstüne 17.5 ödeyeceğiz sormak istediğin bir şey var ise sor.
  • cruze al
  • ibizalar 1.2 TSI motorlar gelecek 105 bg olması lazım. Bence corsaya çok ama çok ciddi bir rakip olur.
  • Kız diyor ne cruze u
    quote:

Orijinalden alıntı: ayrılda gel oohhş

cruze al
  • kia ceed alın hem dizel az yakar
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadow35

Skoda fabia 1,2 tsi lere bakmanızı öneririm. İyi bir alternatif olucaktır

fiesta nın kasasını beğenmeyen kişi fabia nın yüzüne bile bakmaz..(her ne kadar tasarım göreceli de olsa..)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mourners

Biz kullanıyoruz 10 gün veya 1 hafta oldu sanırım alalı beyaz renk 111.yıl otomatik 1.4 enjoy 33.500

cliomuz vardı 16 saydılar üstüne 17.5 ödeyeceğiz sormak istediğin bir şey var ise sor.

bi bayi 33 bin tl fiyat verdi ne kadar yakıyor?bayan için uygunmu?ara. içi işcilik nasıl?
  • İşçilik güzel normal yani.bayan için güzel fakat yakıt fazla biraz 4 vites otomatik çünkü.
    quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mourners

Biz kullanıyoruz 10 gün veya 1 hafta oldu sanırım alalı beyaz renk 111.yıl otomatik 1.4 enjoy 33.500

bi bayi 33 bin tl fiyat verdi ne kadar yakıyor?bayan için uygunmu?ara. içi işcilik nasıl?
  • quote:

Orijinalden alıntı: A_R_D_A

Çok güzel arabadır,111.yılı iyi bir donanimi var.ama çok fazla yakıt tüketir ve şanzıman 4 ileri oldugu için geç vites düşürür.

yok böyle birşey

ya bilmiyorum ben çok alışığım arabama ya da siz dsg kullanıcısısınız

araca,tepkilerine alıştıktan sonra ne neyaparsam ne zaman nasıl tepki verebileceğini gayet iyi kestirebiliyorum.sıkıntı olmuyor yani...

ben kesinlikle tavsiye ederim hocam,bence her yönüyle mutlu edebilir sizleri,kullanıcı olan bayan arkadaşın görece daha sakin olacağını düşünüyorum.bir depo ile 500 km civarında menzil görmek mümkün (kendi aracım için).

sizin alacağınız araç yeni motora sahip olacak( 1.4 100hp) ve yakıt tüketimi olarak katalog verilerinde epey fark vardı yanlış hatırlamıyorsam(pozitif yönde).

özellikle sormak istediğiniz birşey olursa buralardayım

• Arkadaşımda var çok yakıyor batırdı çocuğu metrobüse talim ediyor :)
    Bende 1.2 easytronic var yakıt konusunda dağlar kadar fark var ben çok memnunum
  • farklı yorumlar mevcut kimi az yakıyor kimi çok yakıyor diyor şaşırdım :) bide otomatik vites olduğu için daha çok yakar sanırım...bu aralarda başka model yok sanırım polo demiştim ben ama oda çok pahalıymış..
  • corsa 1.2 easytronic daha az yakar 1.4 otomatiğe göre onu düşünün o zaman 1.4 otomatik yakıyor sadece ben demiyorum bunu kullanan arkadaşta var msnimde almadan önce onunla konuşmuştum yaktığını söylemişti tek sorunum yakıt demişti bizde aldık bizde aynı durumdayız.
    quote:

farklı yorumlar mevcut kimi az yakıyor kimi çok yakıyor diyor şaşırdım :) bide otomatik vites olduğu için daha çok yakar sanırım...bu aralarda başka model yok sanırım polo demiştim ben ama oda çok pahalıymış..
  • hımmmm 1,2 otomatik yok herhalde?Otomatik dışı almam diyor ikna edemedim yani :) başka otomatik önerisi olan?40 bine tl ye çıkacak
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.