< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|

1 Mobil
|
aynı araçların arasında ben de kaldım a180 alıcaksanız kesinlikle amg alın,bmw alıcaksanız mavi renk m sport modeli olursa bence en iyi duranı aralarında,audi sedan alacaksanız avantajlı çünkü sedan olarak boş paketi de olsa çok hoş duruyor, ben hatchback alıcak olsam bmw 1.18i mavi ve m sport modelini alırdım ama sedan alacaksam audi a3 advanced alırdım, mercedesin sedan amg leri 1.8 milyonlara kadar çıkıyor,hatchbackleri alınabilir burada karar size kalmış, a3 mantığa 1.18 ve a180 kalbe hitap ediyor bence. |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pulera3440 -- 28 Temmuz 2024; 17:23:6 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
bence motoruna takılmayın şuan sıfır glb lerde bile renault motoru kullanılıyor a180d lerdeki dizel motorda a200 lerdeki 1.3 benzinli motorda renaultun ama kaliteli motorlar bir sorun çıkaracağını sanmıyorum a200 ler performans olarakda gayet tatmin edici olur. |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pulera3440 -- 29 Temmuz 2024; 8:4:38 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
Mercedes seviyorsanız Mercedes alın. Audi de Seat ile aynı motor denebilir o halde rahatlıkla. Ben de mesela o kadar para verip şirket arabası gibi, malzemeleri Seat Ibıza ile aynı olan A3 almazdım hele karşısında diğer rakipleri varken. Reno motoru olunca noluyor ayrıca? 1.3 ise Reno motoru değil Reno ile ortak üretilen ve çok başarılı bir motor. Fransızlar hele düşük hacim dizelde Almanlar’a kıyasla çok çok daha başarılılar. A3’ün 1.5 motoru iyi olda da bu benzinli 1.3 motor da gayet iyi < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Mart gibi 0 düşünüyorsanız bu arabaları Almayın Corolla Civic golf türü kolay satılan esnaf arabası alın, sonra onu satar 0 alırsınız Bu arabalar satarken bekletir. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Ben bu sorunun sıfır halinde kararsızım. Mercedesin fiyatı bir tık fazla ve yazılımla beygir artmış gibi Audi kasası güzel ama yenilenebilir. Bmv de yenilemek için görüntüyü bozdu. Mantık audi diyor < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
anladığım kadarıyla audi alırsanız pişman olma ihtimaliniz var audi mercedes ve bmwye göre biraz daha az premium hissettirir, bence mercedesi tercih edin ambiyans aydınlatması ve kalitesi sizi pişman etmez hatta çok memnun kalırsınız bence motor konusunda içiniz rahat olsun bmwde mercedeste audide motor konusunda sıkıntı çıkarmazlar. |
|
2025 MİNİ COUNTRYMAN E - SLATE BLUE. 2017 BMW 118i ZF8 JOYPLUS LCI2 BEYAZ. *Çook uzun uzun yazanları, Sürekli marka/model savunanları *Konulara yerleşip herşeye "olur olmaz" cevap yarıştıranları *Tartışmaya her daim hazır olanları *Seviyesiz konuşma tarzlarını *Bilinen trolleri, engelliyorum; kim olduğuna bakmaksızın. "Arabayı almadan önce konulardan fayda sağlayıp, adıktan sonra whatsApp'a kaçanları; engelliyorum." |
|
Ben bu araçların sıfırları arasında kalmıştım. Hepsini de deneyimledim, A3 konfor ve yalıtım olarak daha başarılı geldi bana. Ancak hangisini alırsanız alın pişman olmazsınız. |
|