Şimdi Ara

Nissan Pulsar 2 yıl 25000 km kullanım raporu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
2.173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Geçen sene bu zamanlar aynı konuyu açmıştım. Şimdi bakımı yaptırdım tekrar yapayım dedim. Benim için sene sene bakmak güzel olur ilerde diye düşünüyorum.

Önceki konunun linki
    https://forum.donanimhaber.com/nissan-pulsar-1-yil-15000-km-kullanim-raporu--131094885

Neyse kısaca anlatayım. Aracım 2016 model 2017 Ocak trafiğe çıkışlı. 1.2 motor benzinli cvt otomatik visia donanım (en alt donanım) çok fazla ayrıntı vermeyeyim zaten önceki konuda hepsi yazıyor. Onun için baya kısa bir yazı olacak.

2 hafta önce bakıma gittim. Telefonda sordum önce 1100den 950ye iner dedi. Gittim 910 alacağız dedi. Bakımdan çıktı 735lira aldılar. hatta parayı almayı unuttular ben hatırlattm çıkış kapısında.

Rutin bakımlar yapıldı. Ekstra olarak fren hidrolik yağı değişimis 2 yıl olduğu için. Balatalar normal tekerler çapraz olarak değişti. Akü iyi durumda ama isterseniz bir akşam getirin dolduralım dedi. Birşey olamaz ama akuyle ilgili bir sorun olursa garanti kapsamında gelip değiştiririz dedi. Hem Denizli hem genel merkez arayıp memnun kalıp kalmadığımı sordu ayrı ayrı. Hoşuma gitti açıkçası. Bu süre zarfında hiç arıza falan olmadı.
    Trim sesi yok, yakıt aynı. Uzun yolda aynı yolu 4.9 ile 5.7 arasında gidebiliyorum hızına göre.

Haydi hayırlı forumlar dilerim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 120 130 tehlikeli hizlar,

Benim limitim bellidir 100kmh

Altimda merco varkende 100 u gecmezdim, polo varkende gecmem.

Keske pulsar tutulan bir model olsaydi. Ama bu piyasada olmadi.

Ama kendinizi sansli hissedebilirsiniz, ulkemizde 240 tane pulsar satilmis ve sonsuza kadar satilmamak uzere bitmis.
    Biride sizsiniz.

Resmen limited edition araba yapmis nissan. Bari stock numarai imzasi koysaymis vitesin oralara, type-r da oldugu gibi 😂
  • aylık maliyeti kaç para oldu hocam arabanın
  • Aylık maliyet derken benzin mi diyorsunuz. Depo hesabı falan pek yapmıyorum hocam. Ne desem yalan olur.

• Diğer masrafları diyordunuz galiba. Bu sene daha sigorta kasko falan yaptirmadım geçen sene verdigime göre

Sigorta 690

Kasko 790

MTV 743

Bakım 690

Toplam 2913 TL

Aylık 242 TL ye geliyor.

Haftaya vergi sigorta falan hesaplanacak. Baya bir fazla çıkar geçen seneye göre tahminen

• Maşallah hocam.İlk konunuzu okumuştum.Tekerinize taş değmesin.

• İnşallah kazasız belasız kullanmaya devam edersiniz.

Pulsar benimde beğendiğim takip ettiğim bir araç ama sanırım artık üretilmeyecek veya Türkiye'de satılmayacak.

Nissan fiyat listesinden Pulsarı kaldırmış
  • kasko neden o kadar ucuz hocam?gecen subatta accent blue 2015 e 1900 tl aksigortadan yaptırdık biz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • TIME kullanıcısına yanıt
    Bugün yaptırdım sigorta ve kaskoyu sigorta 690 kasko 1040 liraya yaptırdım. Kaza falan yok bir alta indim ama zam gelmiş demek ki. Birde ben ilçede ikamet ediyorum. O yüzden düşük geliyor olabilir.

• Pulsar guzel model ama nissan fişini çekmiş. Ikinci el de iyice yoklari oynar artik.

• coder16 C kullanıcısına yanıt
    2019 model olmayacak. Nissan Micra hariç sadece SUV üretecekmis. Asya pazarı için üretim devam edecekmiş ama

• montaj34 kullanıcısına yanıt
    Zaten ucuza almıştım, inşallah sorun cikarmazsa 10yildan fazla kullanırım. Hatta gittiği yere kadar diyelim. Öyle araba merakım falan yoktur. O kadar sene geçtikten sonra da kim öle kim kala. Elektrikli otonom araba için kampanya olur benzinli arabayı getirene vergi indirimi olur belki ne dersiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: Kendine vandal

Zaten ucuza almıştım, inşallah sorun cikarmazsa 10yildan fazla kullanırım. Hatta gittiği yere kadar diyelim. Öyle araba merakım falan yoktur. O kadar sene geçtikten sonra da kim öle kim kala. Elektrikli otonom araba için kampanya olur benzinli arabayı getirene vergi indirimi olur belki ne dersiniz
    F/p aracı olan pulsar aracınızı güle güle uzun yıllar kullanmanızı temenni ederken qashqai kullanıcısı olarsk satış rekotları kıran aracın bile parçası japonyadan uzun süre gelmez iken üretimi bitmiş aracın ilerde yedek parça sıkıntısı çekmeniz muhtemel.Onun dışında gerçekten geniş konforlu performansı iyi vergi avantajlı bir araç pulsar.

• uzun yolda 5ın uzerıne cıkıyorsa uzucu.

bu konuda polo 1.0 TSI en ıyısı, uzun yol deneyimim 95kmh sabit 3.7 litre, 1 depo ile 1050 km yaptim. depo 40 litre
  • Ömür biter yol bitmez öyle 1000 km yol 95 km sabit hız nedir...

Yerine göre uzun yolda dizel bile 5'i geçebiliyor normal kullanımda(120-130)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lojistisyen -- 28 Aralık 2018; 0:47:42 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok güzel araç hocam güle güle kazasız belasız kullanın.

Çok niyet ettim sıfırları uyguna verdiler şu son dönemde ama kısmet olmadı. Ülkemizdeki "piyasa" hayat standartlarımıza hep pranga.

• quote:

Orijinalden alıntı: lojistisyen

Ömür biter yol bitmez öyle 1000 km yol 95 km sabit hız nedir...

Yerine göre uzun yolda dizel bile 5'i geçebiliyor normal kullanımda(120-130)
    120 130 tehlikeli hizlar,

Ama kendinizi sansli hissedebilirsiniz, ulkemizde 240 tane pulsar satilmis ve sonsuza kadar satilmamak uzere bitmis.
    Biride sizsiniz.

Resmen limited edition araba yapmis nissan. Bari stock numarai imzasi koysaymis vitesin oralara, type-r da oldugu gibi 😂

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pbmax -- 28 Aralık 2018; 2:17:19 >
  • Bende de Nissan Note 1.4 benzinli vardı 2008demi ne almıştım 1,5 yaşında 2.el.
    5 sene kullandım ve 100.000 KM oldu diye sattım.Hala pişmanım, bu kadar rahat
    bir araç görmedim.İçi yayla gibiydi,kullanımı rahattı. İlk kasasıydı, yeni kasasını alacaktı çıktığında.Uçuk fiyattan çıkardılar.
    Gittim imzamdaki aracı aldım, 10 gün sonra hedef fiyatım olan fiyata düşürdüler aracı , o fiyattan satmayınca

Pulsar bir nevi Note'nin devam modeli gibi geldi bana ilk gördüğümde.Gerçekten çok şık bir araç Pulsar.Türkiye'de nedense
    Nissan'ın micra ve SUVları hariç hiçbir modeli tutmadı,tutmayacak.
  • Hocam güzel diyorsun ama karşılaştırma pek iyi bir sonuç vermez çünkü biri b biri c sınıfı araç. Golfle leonla karşılaştırılır vag grubunda. Yakıt olarak yani. Micra daha az yakıyordur herhalde benimkinden

• 1.2 motor içi yaağ eksiltiyor deniliyor öyle bir durum yaşadınız mı ? şanzımanda titreme sorunu vardı bu araçta mevcut mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: foggycloud

120 130 tehlikeli hizlar,

Biride sizsiniz.

Bende pulsar yokki...

Ama yalan yok aracımı alırken daha uygun fiyat verseler pulsar alırdım, f/p oranı çok iyi. Passat ayarında arka diz mesafesi şaşkınlık verici.

120-130 tehlikeli kısmına da katılmıyorum şahsen. Daha üstü tehlikeli tabi ama bunlar normal hızlar.
    95 km de 80 km hıza göre daha tehlikeli bu oranla. İşin aslı, 1000 km yolu 95 sabit gitmek daha fazla risk yaratır, yorgunluk-süre açısından, ben öyle düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lojistisyen -- 28 Aralık 2018; 15:19:43 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.