Şimdi Ara

>>Ninja Gaiden 3<< ANA KONU

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
211
Cevap
0
Favori
7.277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Sevilen Hack'n Slash oyunu Ninja Gaiden'nın serisinin üçüncü oyunu TGS'de duyuruldu Ana karakterimiz yine Ryu olacak. Oyunun çıkış tarihi ile ilgili herhangi bir açıklama yapılmadı.

http://www.vg247.com/2010/09/15/tgs-ninja-gaiden-3-announced-in-tokyo/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SolidEye -- 29 Ağustos 2011; 1:36:45 >

• İşde bu güzel haber Pes-Fifa konularına gir çık gir çık içim bayıldıydı
  • 2 sini oynadım baya zordu 3 ü joypad kırdırır heralde
  • Süper. Uzun zamandır beklediğim bir haberdi
  • Kollar bacaklar gövdeler ve kafalar yine kopacak
  • PS3'de elimde hazır bulunan Ninja Gaiden Sigma 2'yi bitireyim bari. :)

İlk oyunu XBOX1'de bitirmiştim. Elimde PS3 için o da var ama Ninja Gaiden 2 daha bi güzel. :)
  • ninja gaiden 2 ninja gaiden 1 den daha kolaydı, ilk oyun daha zordu ;)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dragon Age II (2011) [ANA KONU]
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Duyurulmasaydi da olurdu,hic geregi yoktu..Yine absürd kamera acilari koyacaklarsa hic yapmasinlar.. .. Kizlari cok güzel yanliz,cok sicak kanli,sempatik-cana yakin
  • valla ikinci oyunu sonuna doğru doğru sinirlenip bıraktım.Bu kadar da zor yapılmaz ki kardeşim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ismetdai

valla ikinci oyunu sonuna doğru doğru sinirlenip bıraktım.Bu kadar da zor yapılmaz ki kardeşim

Katılıyorum saçma derecede zor.
  • Valla bende ilk oyunu yarıda bırakmıştım zorluk derecesi sıkmaya başlamıştı.. O yüzden 2. oyunu almadım bunuda almam sanırım...
  • Süper haber ama zorluk seviyesi en fazla 2.oyunda olduğu gibi olsun

• 2. oyunun zorluk seviyesi, ilk oyuna göre çok daha kolaydı. Ama

Tabii son boss daha doğrusu son bosslar hariç. Oynayalı neredeyse 2 yıl oldu, yanlış hatırlayabilirim ama, 5-6 tane boss üst üste geliyordu. Ve aralarda sağlık almadığınız da oluyordu Son boss a kadar geldim ama, tek canla olacak iş değildi tabii. Bu yüzden bitirmeden bırakmıştım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bluelabel

2. oyunun zorluk seviyesi, ilk oyuna göre çok daha kolaydı. Ama

Tabii son boss daha doğrusu son bosslar hariç. Oynayalı neredeyse 2 yıl oldu, yanlış hatırlayabilirim ama, 5-6 tane boss üst üste geliyordu. Ve aralarda sağlık almadığınız da oluyordu Son boss a kadar geldim ama, tek canla olacak iş değildi tabii. Bu yüzden bitirmeden bırakmıştım.

Benim ikinci oyun bozulmuştu sonradanda ilk cihazın HDD'yi satınca bir daha başlamadım tabi yeniden alıp başlıyabilirim.

• Güzel oyundu hocam, vakit varsa başla mutlaka Bu arada, 3. oyunun çıkış tarihi belli mi?
  • quote:

Güzel oyundu hocam, vakit varsa başla mutlaka Bu arada, 3. oyunun çıkış tarihi belli mi?

IGN'de baktım tarih maalesef yazmıyordu birde üçüncü oyunda kafa kol kopması falan olmayacakmış
  • 2. oyunun en güzel tarafı kafa kol koparmalardı Zaten 3. oyundan fazla umutlu değildim, bu haberden sonra iyice azaldı umutlar:)
  • quote:

2. oyunun en güzel tarafı kafa kol koparmalardı Zaten 3. oyundan fazla umutlu değildim, bu haberden sonra iyice azaldı umutlar:)

Bencede çok saçma bir karar aldılar. Ninja Gaiden oyunu ve kol bacak kopması yok ne anladım o işten.

Kan olacak kollar kafalar havada uçacak işte bu oyunun özü
  • Sağlam sinirler, sabır, el çabukluğu gerektiriyor bu oyun..Bakalım son oyun da öncekiler gibi zor olacak mı...
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.