Şimdi Ara

>>Ninja Gaiden 3<< ANA KONU (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
211
Cevap
0
Favori
7.301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Böylesine aksiyonu ve şiddeti bol bir oyunda nasıl olurda kaldırılır merak ediyorum. Hangi akla hizmet böyle bir karar aldılar.

''LG 55CX OLED TV''
    ''PLAYSTATION 5 PRO'' (PSN: Alican1988)
    ''XBOX SERIES X'' (GAMERTAG: Alicans1988)
    ''LG S95QR 810W 9.1.5 CH SOUNDBAR''
  • Ryu Hayabusa'ya Bedava Silahlar Duyuruldu

Tecmo Koei, Ninja Gaiden 3 için geniş bir indirilebilir içerik yelpazesi sunmayı hedefliyor. Fakat Tecmo Koei, bazı içerikleri bedava sunacağını onayladı.

Birçok silahı ustalıkla kontrol edebilen Ryu Hayabusa için 2 yeni indirilebilir içerik tanıtıldı ve bunların bedava olacağı açıklandı. Demir pençe ve tırpan silahları Ryu'nun yeni silahları olarak network'lerde indirilmeyi bekleyecek.

İşin tek soru işareti yaratan kısmı bu içeriklerin henüz Japonya dışına duyurulmaması, ancak umuyoruz ki buralara kadar yolu düşecektir. Bedava DLC'ye her zaman kapımız açık.

http://bolumsonucanavari.com/Haberler-Ryu_Hayabusaya_Bedava_Silahlar_Duyuruldu-25628.htm

• quote:

Orijinalden alıntı: alican88

uzuvların koparılması olayını neden kaldırmışlar bilen varmı??

Yapımcılara göre insanlar artık bunları görmek istemiyormuş çünkü yeterince görmüşüz.

Orijinalden alıntı: mRt_007

quote:

Yapımcılara göre insanlar artık bunları görmek istemiyormuş çünkü yeterince görmüşüz.

Yersen

Orijinalden alıntı: KAKÁ

quote:

quote:

Yersen

Damak tadıma uymuyor

Cidden saçma sapan bir hareket. NG gibi hem aksiyonun hemde şiddetin tavan yaptığı bir oyunda böyle bir karar almak mantık sınırları dışında bir hareket. Ferrari'nin yeni modelinde hız yapamayacaksınız aile arabası yaptık demek gibi birşey bu.

Oyuna bakıyorum oyun cidden bomba gibi geliyor yine aksiyon tavan yapıyor ama sen en can alıcı noktayı oyundan çek kopar nasıl bir zihniyettir bu. Oyunda doğrama olayını daha ileri götürmeleri gerekirken adamlar kendi elleriyle daha geriye çekiyorlar.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: KAKÁ

quote:

quote:

Yersen

Damak tadıma uymuyor

Cidden saçma sapan bir hareket. NG gibi hem aksiyonun hemde şiddetin tavan yaptığı bir oyunda böyle bir karar almak mantık sınırları dışında bir hareket. Ferrari'nin yeni modelinde hız yapamayacaksınız aile arabası yaptık demek gibi birşey bu.

Oyuna bakıyorum oyun cidden bomba gibi geliyor yine aksiyon tavan yapıyor ama sen en can alıcı noktayı oyundan çek kopar nasıl bir zihniyettir bu. Oyunda doğrama olayını daha ileri götürmeleri gerekirken adamlar kendi elleriyle daha geriye çekiyorlar.

Hocam ferrari ornegi guzeldi:)olayi cok iyi aciklamissin daha fazla yapmalari gerekirken cok sacma oldu bu..ulan elimdeki kilic tabikide herifi dograyacagim asil zevk burda kolunu bacagini kafasini koparmicaksam al eline silahi oyna..bu gercekten kotu oldu umarim aksiyon , oynanabirlik ve en onemlisi kamera acilari ihi olur..

''LG 55CX OLED TV''

• XBOX1'e çıkan Ninja_Gaiden ve Ninja_Gaiden_Black oyunları aynımıdır.

ikisi birbirinden farklı yada NG black complete edition gibi bir versiyonmudur bilgisi olan varmı.

okuduğum bazı kaynaklarda ps3'e çıkan ninja gaiden sigma 1 ve 2 xbox versiyonlarının ps3'e çıkmış hd versiyonuymuş.

bilgisi olan seri hakkında bilgi verirse memnun olurum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sakalak -- 17 Mart 2012; 17:49:36 >

Orijinalden alıntı: sakalak

XBOX1'e çıkan Ninja_Gaiden ve Ninja_Gaiden_Black oyunları aynımıdır.

ikisi birbirinden farklı yada NG black complete edition gibi bir versiyonmudur bilgisi olan varmı.

okuduğum bazı kaynaklarda ps3'e çıkan ninja gaiden sigma 1 ve 2 xbox versiyonlarının ps3'e çıkmış hd versiyonuymuş.

bilgisi olan seri hakkında bilgi verirse memnun olurum.

Xbox1 için çıkan Ninja Gaiden ve Ninja Gaiden black aynı oyun sadece black versiyonu sonradan çıkan gelişmiş versiyonu extradan bölüm eklenmiş mission diye ana hikayeye bağlı değil tabi ana menüde mission diye seçenek oluyo 30 civarı ufak kapıştığın arenalar var boss larla kapışıyon baya kalabalık ninjalar saldırıyo buna benzer extra içerik bunun yanında oynanışda ufak ama önemli değişiklik var tuşa elin basık kaldığında güç toplama olayı sadece orbs la oluyodu yani düşmanı öldürecen yada sandıktan büyü çıkacak ozaman doluyodu black versiyonunda bunu kaldırmışlar tuşa basılı tutunca 2 kademe güç dolması büyü olmadanda doluyo

PS3 için çıkan Ninja Gaiden sigma NG Black versiyonunun grafikler düzeltilip HD şeklinde yapılmış versiyonu ufak tefek extralarda eklenmiş
    Ninja Gaiden Sigma 2 xbox360 için yapılan NG2'den grafik olarak çok az daha kaliteli ve extradan oynanabilir karakter var ayane, momiji ve rachel adındaki 3 karakterde ana hikayeye eklenmiş extradan kılınç ve bikaç extra seçenek

• Oyuna başladım ama oyunu beğenmedim. Neden derseniz otomatik dövüş sistemi getirilmiş yani sadece x x x x yapın yeterli sağ sol yapmanıza bile gerek kalmıyor çoğu zaman. Ayrıca habire yakın çekim böl parçala yapıyorsunuz istesenizde istemesenizde başım ağırdı kapattım resmen...Bilmiyorum biraz daha ilerleyelim bakalım ne olur. Grafikler fena sayılmaz.

Orijinalden alıntı: Weycell 61

Oyuna başladım ama oyunu beğenmedim. Neden derseniz otomatik dövüş sistemi getirilmiş yani sadece x x x x yapın yeterli sağ sol yapmanıza bile gerek kalmıyor çoğu zaman. Ayrıca habire yakın çekim böl parçala yapıyorsunuz istesenizde istemesenizde başım ağırdı kapattım resmen...Bilmiyorum biraz daha ilerleyelim bakalım ne olur. Grafikler fena sayılmaz.

+1 aynen biktirdi vallaha paso aksiyon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M.A.N.G.A.K.A -- 18 Mart 2012; 0:06:29 >
    ''MY GAMING SETUP''

''LG 55CX OLED TV''
  • Oyunda ilk oyunun tadı yok malesef..İlk 2 oyunda düşmanlarıı yenmek için , block sistemini iyi kullanmanız, yerine göre ataklar yapmanıız lazımdı..Bu oyunda ise rastgele X ve Y tuşlarıına basmanız yetiyor..Grafiksel olarak, mekan ve tasarım olarak oyun yerinde saymış..Düşmanların uzuvlarının kopmamasıı da tuhaf olmuş..Malesef fazla zevk alamadım oyundan..Belki ilerleyen bölümlerde ninja düşmanlar gelirse, dövüş tekniği olarak biraz değişir oyun ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neo23 -- 18 Mart 2012; 10:23:20 >

Orijinalden alıntı: C.R.U.I.S.E.R

Çoluk çocuk oynayabilsin diye basitleştirdiler demek ki oyunu, daha önemlisi kontrolü

Aynen...Çoluk çocuk oyunu olmuş. Dünden beri bi daha başlamak gelmedi içimden...

Orijinalden alıntı: Weycell 61

quote:

Orijinalden alıntı: C.R.U.I.S.E.R

Çoluk çocuk oynayabilsin diye basitleştirdiler demek ki oyunu, daha önemlisi kontrolü

Aynen...Çoluk çocuk oyunu olmuş. Dünden beri bi daha başlamak gelmedi içimden...

vay arkadaş desene buda fosss cıktı ne oynayacagız biz

• Tam da beklediğim gibi çıktı, mahv etmişler oyunu bugüne kadar ki en kötü Ninja Gaiden oyununu yapabildikleri için Team NINJA'ya teşekkür ediyorum. Bir saat kaar oynadım ve şunu söyleyebilirim oyun full otomatik, siz oynamasanız da olurmuş yani, inanın denedim gözlerimi kapatıp sadece yapıorum inanın fark etmiyor bir şey. Sadece bosslarda biraz zorlanabilirsiniz zor seviyede oynuyorsanız eğer.

Grafiklerde pek gelişme yok aradan geçen bu kadar zamana göre, hayal kırıklığı, parçalanma olayının kaldırılmış olması felaket, bir oyunda yapılabilecek en kötü şeylerin hepsini yapmışlar, ellerinden ne geldiyse yapmışlar oyunu mahv etmek için, daha konuşmayayım sinirlendim. Ha oyun oynatıyormu oynatıyor kendini ama tam anlamıyla çerezlik olmuş. Çok yazık.

psn: AlanZ_7z

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.