Şimdi Ara

>>Ninja Gaiden 3<< ANA KONU (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
211
Cevap
0
Favori
7.316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: :Sephiroth:

quote:

Orijinalden alıntı: bluelabel

2. oyunun en güzel tarafı kafa kol koparmalardı Zaten 3. oyundan fazla umutlu değildim, bu haberden sonra iyice azaldı umutlar:)

Bencede çok saçma bir karar aldılar. Ninja Gaiden oyunu ve kol bacak kopması yok ne anladım o işten.

Kan olacak kollar kafalar havada uçacak işte bu oyunun özü

Bu oyunda ergen oyunu oldu.

• quote:

Orijinalden alıntı: BFMVRock

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bluelabel

2. oyunun en güzel tarafı kafa kol koparmalardı Zaten 3. oyundan fazla umutlu değildim, bu haberden sonra iyice azaldı umutlar:)

Bencede çok saçma bir karar aldılar. Ninja Gaiden oyunu ve kol bacak kopması yok ne anladım o işten.

Kan olacak kollar kafalar havada uçacak işte bu oyunun özü

Bu oyunda ergen oyunu oldu.

Alıntıları Göster
    Tüm ninja gaiden hayranlarına geçmiş olsun,yazıktır yazık bu oyunun teması zaten kol bacak kesme,sen git can damarını çıkar oyunun ayıptır yaa,biz daha da çoşkulu hareketler beklerken adamlar bahane bahane üstüne koyarak yedi güzelim oyunu,oldu olacak kanıda çıkarın pembe güller açsın adamın kafaya darbe gelince.Yapımcıları kınıyorum ve oyunu sırf bu yüzden oynamayacağım.

• quote:

Orijinalden alıntı: stormoffdarkness

Tüm ninja gaiden hayranlarına geçmiş olsun,yazıktır yazık bu oyunun teması zaten kol bacak kesme,sen git can damarını çıkar oyunun ayıptır yaa,biz daha da çoşkulu hareketler beklerken adamlar bahane bahane üstüne koyarak yedi güzelim oyunu,oldu olacak kanıda çıkarın pembe güller açsın adamın kafaya darbe gelince.Yapımcıları kınıyorum ve oyunu sırf bu yüzden oynamayacağım.

Oyun çıkmadan önce açıklama yaptılar biz artık katanayla insan kesmeyi biliyoruz daha vahşi bir oyun olacak diye şimdiki yaptıklarına bak neymiş bilmemne piskopatı 100 kişiyi kesmiş.

quote:

Orijinalden alıntı: stormoffdarkness

Oyun çıkmadan önce açıklama yaptılar biz artık katanayla insan kesmeyi biliyoruz daha vahşi bir oyun olacak diye şimdiki yaptıklarına bak neymiş bilmemne piskopatı 100 kişiyi kesmiş.

Dönekliğin romanını yazanlar bunlar işte,sizde ne orjinal alın ne de deneyin,hep beraber kınayalım.Aslında bu adamları Hayabusanın eline vereceksin galiba en iyi ceza olurdu .

• Bu aldiklari kararin bedeli kesinlikle satislarla odenecektir. Bircok oyuncunun ciddi tepki gosterecegi bir karar.

Ilerleyen zamanlarda tepkilerden dolayi belki yine kafa kol kopma ekliyebilirler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bu aldiklari kararin bedeli kesinlikle satislarla odenecektir. Bircok oyuncunun ciddi tepki gosterecegi bir karar.

Ilerleyen zamanlarda tepkilerden dolayi belki yine kafa kol kopma ekliyebilirler.

Tepkiden oyun degişse dante degişirdi 10 numara karakteri emolar alsın diye ne hale getirdiler

quote:

Bu aldiklari kararin bedeli kesinlikle satislarla odenecektir. Bircok oyuncunun ciddi tepki gosterecegi bir karar.

Tepkiden oyun degişse dante degişirdi 10 numara karakteri emolar alsın diye ne hale getirdiler

Eğer tepki büyük olursa,olacaktırda,bir güncellemeyle filan gelebilir ya da sansürsüz versiyon çıkarırlar.(Umarım)

• quote:

Orijinalden alıntı: darkdogan

quote:

quote:

Eğer tepki büyük olursa,olacaktırda,bir güncellemeyle filan gelebilir ya da sansürsüz versiyon çıkarırlar.(Umarım)

Alıntıları Göster
    Itagaki ve birkaç kişi ayrıldı durum ortada hemen oyun kalite kaybetti..Zorlukta düşer al sana oynayamayanlar için Ninja Gaiden 3..

• quote:

Orijinalden alıntı: On.E

Itagaki ve birkaç kişi ayrıldı durum ortada hemen oyun kalite kaybetti..Zorlukta düşer al sana oynayamayanlar için Ninja Gaiden 3..

Alıntıları Göster
    Oyun, fazla kanlı veya vahşiyse kanı kapatma, sansür vb seçenekler getirilebilirdi..Yeni nesilde moda oldu, klasikleşmiş oyunların oyun tarzını değiştirmek..Oldu olacak, Hayabusa'ya cicili bicili kıyafetler de giydirsinler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neo23 -- 30 Ağustos 2011; 17:40:45 >

• quote:

Orijinalden alıntı: neo23

Oyun, fazla kanlı veya vahşiyse kanı kapatma, sansür vb seçenekler getirilebilirdi..Yeni nesilde moda oldu, klasikleşmiş oyunların oyun tarzını değiştirmek..Oldu olacak, Hayabusa'ya cicili bicili kıyafetler de giydirsinler..

Alıntıları Göster
    Yeni Ekran Görüntüleri

>>Ninja Gaiden 3<< ANA KONU  >>Ninja Gaiden 3<< ANA KONU

• quote:

Orijinalden alıntı: M.A.N.G.A.K.A

Yeni Ekran Görüntüleri

Alıntıları Göster
    neyseki 3. oyunda kan efeklerini eklemişler neydi öyle sigma versiyonunda adamdan ışık çıkıyodu her fuarda demosunu oynadılar yakında gelir heralde bi biz oynamadık cümle alem tadına baktı

• quote:

Orijinalden alıntı: TacTical_TR

neyseki 3. oyunda kan efeklerini eklemişler neydi öyle sigma versiyonunda adamdan ışık çıkıyodu her fuarda demosunu oynadılar yakında gelir heralde bi biz oynamadık cümle alem tadına baktı

Alıntıları Göster
    Ninja Gaiden 3, 22 Mart'ta Japonya'da

Tecmo Koei, Famitsu'nun raporlarına göre Ninja Gaiden 3'ü 22 Mart'ta Japonya'ya çıkaracak.

PS3 ve Xbox 360 için yapım aşamasındaki oyunun ayrıca standard ve "collectors edition" adı altında 2 farklı sürümü olacak. Henüz batı çıkışı duyurulmayan oyunun en son Batı'ya 2012'nin ilk çeyreğinde geleceği söylenmişti. Fakat oyunun Japonya'ya 22 Mart'ta çıkacak olmasını düşünürsek, yapımın bizim raflarımızı doldurması ikinci çeyreği bulabilir.

http://bolumsonucanavari.com/Haberler-Ninja_Gaiden_3_22_Martta_Japonyada-22736.htm

• quote:

Orijinalden alıntı: SolidEye

Ninja Gaiden 3, 22 Mart'ta Japonya'da

Tecmo Koei, Famitsu'nun raporlarına göre Ninja Gaiden 3'ü 22 Mart'ta Japonya'ya çıkaracak.

PS3 ve Xbox 360 için yapım aşamasındaki oyunun ayrıca standard ve "collectors edition" adı altında 2 farklı sürümü olacak. Henüz batı çıkışı duyurulmayan oyunun en son Batı'ya 2012'nin ilk çeyreğinde geleceği söylenmişti. Fakat oyunun Japonya'ya 22 Mart'ta çıkacak olmasını düşünürsek, yapımın bizim raflarımızı doldurması ikinci çeyreği bulabilir.

http://bolumsonucanavari.com/Haberler-Ninja_Gaiden_3_22_Martta_Japonyada-22736.htm

Alıntıları Göster
    süper oyun..full aksiyon daha ne olsun..

• quote:

Orijinalden alıntı: K084K

süper oyun..full aksiyon daha ne olsun..

Alıntıları Göster
    Bu konu daha önce açılmış resimlerle videolarla desteklenmesi lazım hocam üst tarafın, böyle ana konu olmaz biraz resimlerle videolarla desteklersen güzel olur

http://resim.donanimhaber.com/m_54884786/mpage_1/f_/key_//tm.htm#54884786 burada da var mesela ng3 konusu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAKÁ -- 28 Aralık 2011; 15:55:47 >

• quote:

Orijinalden alıntı: KAKÁ

Bu konu daha önce açılmış resimlerle videolarla desteklenmesi lazım hocam üst tarafın, böyle ana konu olmaz biraz resimlerle videolarla desteklersen güzel olur

http://resim.donanimhaber.com/m_54884786/mpage_1/f_/key_//tm.htm#54884786 burada da var mesela ng3 konusu

Alıntıları Göster
    PS3'deki NGS2'de kan yerine mor bi ışık çıkıyodu sırf ondan ötürü Xbox360 için NG2 almıştım busefer kan gelmiş ama kol bacak kafa kopması gitmiş boyu posu devrilsin dicemde bu japonlarda boyda posda yok fındık kadar adamlar boyları kadar akıllarıda ufak RE5 korkuyu kaldırdı içine etti DMC danteyi kaldırdı içine etti NG de kopmayı kaldırdı içine etti sistemelr geliştikçe daha gerçekçi olur diye düşünürken adamalr geriye gidiyo ama NG3'de kopma harici multi özelliği ve oyunla ilgili diğer herşey süper olmuş artık ordan paçayı yırtacaklar

• quote:

Orijinalden alıntı: TacTical_TR

PS3'deki NGS2'de kan yerine mor bi ışık çıkıyodu sırf ondan ötürü Xbox360 için NG2 almıştım busefer kan gelmiş ama kol bacak kafa kopması gitmiş boyu posu devrilsin dicemde bu japonlarda boyda posda yok fındık kadar adamlar boyları kadar akıllarıda ufak RE5 korkuyu kaldırdı içine etti DMC danteyi kaldırdı içine etti NG de kopmayı kaldırdı içine etti sistemelr geliştikçe daha gerçekçi olur diye düşünürken adamalr geriye gidiyo ama NG3'de kopma harici multi özelliği ve oyunla ilgili diğer herşey süper olmuş artık ordan paçayı yırtacaklar

Alıntıları Göster
    Bir türlü sevemedim bu oyun serisini , inşAllah bu oyunda benim için hüsran olmaz

Külahin } sat yine } lakin yokuncul } olma nâmerde
    Yeter ki } kelle sag olsun } külah lazim degil } merde
    Basimizdan hiç } hevâ-yi } zülf-i yâr } eksik degil
    Pek yüce yerdedir } onun için, } rûzîgâr } eksik degil
    Sultan III: Ahmed ve Sultan III. Mustafa

MCP { MCSA { MCSE { CCNA

• quote:

Orijinalden alıntı: FiréLord

Bir türlü sevemedim bu oyun serisini , inşAllah bu oyunda benim için hüsran olmaz

Alıntıları Göster
    Konuyu biraz canlandiralim bari,oyunun ilk 30 dakikalik videosu..

http://www.oxmonline.com/ninja-gaiden-3-first-30-minutes-video

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EdoLaS_ -- 6 Ocak 2012; 12:27:45 >

• quote:

Orijinalden alıntı: RayLeigh~`

Gerileme seviyesi olağanüstü düzeyde, nerde Ninja Gaiden 1,2 atmosferi diye sormak istiyor insan, grafikler de çok ilker bu döneme hiç yakışmıyor. En çok beni üzen şey ise parçalamayı kaldırmaları, yani o vuruşları tahta kılıçla yapsanız insanı ikiye ayırır ki burda katana kullanıyor, çok kötü duruyor bu şekilde, bunu kaldırmalarının nedeni nedir bilen varmı?

psn: AlanZ_7z

• quote:

Orijinalden alıntı: Michelangello

quote:

Orijinalden alıntı: RayLeigh~`

Gerileme seviyesi olağanüstü düzeyde, nerde Ninja Gaiden 1,2 atmosferi diye sormak istiyor insan, grafikler de çok ilker bu döneme hiç yakışmıyor. En çok beni üzen şey ise parçalamayı kaldırmaları, yani o vuruşları tahta kılıçla yapsanız insanı ikiye ayırır ki burda katana kullanıyor, çok kötü duruyor bu şekilde, bunu kaldırmalarının nedeni nedir bilen varmı?

+1905

Bu ne yahu? Videoya 15 dk zor dayanabildim. Grafikler dediğin kadar kötü değil ama hep aynı şeyleri yapmaktan adamlar bile sıkıldı. Parçalanma olayı olmaması çok kötü olmuş. Ayrıca anladığım kadarıyla upgrade sistemi de yok. En azından orb tarzı şeyler toplanmıyor ilk 15 dkda. Başka silah da yok galiba. Tek düze hep aynı şeyler yapa yapa fazla oynatacağını sanmıyorum. Benim için tam bir hayal kırıklığı oldu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DasheriM -- 6 Ocak 2012; 17:25:57 >

• Tum seriyi sevmiyorum zaten bunuda oynamayiz sorun yok.

Feel True Power

The most powerful console ever!
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.