Şimdi Ara

>>Ninja Gaiden 3<< ANA KONU (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
211
Cevap
0
Favori
7.277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyunun pal sürümünde de japonca seslendirme seçeneği olacakmış, benim gibi anime sevenler için süper oldu bu, orijinal dilinde + ingilizce altyazı seçeneği ile oynamak gibisi yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAKÁ -- 20 Şubat 2012; 16:05:20 >
  •  >>Ninja Gaiden 3<< ANA KONU

Ryu Hayabusa ve Momiji Co-op player
     >>Ninja Gaiden 3<< ANA KONU
  • İyice işin *oku çıktı artık, maskeyi de çıkarttılar Hayabusa'nın tüm gizemli karizması da gitti, bu 3.oyun var ya , tam ibretlik bir oyun olmaya aday.
  • Her türlü gideri var Ninja Gaiden 3 ün.

Bende uzuv olayından şikayetçiydim maskede düşmüş ama Master Chief'inde maskeyi çıkarmayarak artık merakımıda kaybettirdiler bana.Ryu Hayabusa iyi olmuş.Çıkışa fazla bir şey kalmadı sanırım.
  • Arkadaşlar Ryu Hayabusa'nın Ninja Gaiden oyununda maskesi hiç açılmamıştı Dead or Alive oyununda maskesiz hali herzaman vardı NG'de maskesiz halininde olması oyuna renk katmak için eklenmiş maskesis halini hiç görmeseydik ozaman gizem kaybolabilirdi ama o gizem çoktan uçtu gitti ben şahsen kafa kol bacak kopmasını kaldırmış olmalarına tepkiliyim oyunun içine etmişler onun haricinde oyun süper

Ryu Hayabusa'nın maskesiz halleri

Dead or Alive 2'den görüntü

Dead or Alive 3'den görüntü burda maskesiz hali yetmiyomuş gibi bide uzun saçlı NG3'de böyle uzun saçlı hali olsaydı ayrı hava katardı ama kısa saçlı

dead or alive dimensions'dan görüntü Ryu smokini çekmiş Lisa'da balo kıyafeti ile şık olmuş dans tan sonra artık nereye giderler bilinmez

Buda Extra olsun

• Kafa kol kopma kaldırılmış maske çıksa ne olur çıkmasa ne olur. Birde adam yine karizma
  • Hayabusa bomba ya maskesiz de oynasak keşke, madem açtınız bir de oynayalım artık
  • Collectors edition epey güzel. Oyun güzel cikarsa eger kacirmam bu seti.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mahs3R

Collectors edition epey güzel. Oyun güzel cikarsa eger kacirmam bu seti.

Müthiş bir paket.

Soundtrack CD'si, Unmask çizim kitabı, Duel of the Masked figürü var.

Zavvi'de fiyatı 62.95 £
  • quote:

Orijinalden alıntı: mRt_007

quote:

Orijinalden alıntı: Mahs3R

Collectors edition epey güzel. Oyun güzel cikarsa eger kacirmam bu seti.

Müthiş bir paket.

Soundtrack CD'si, Unmask çizim kitabı, Duel of the Masked figürü var.

Zavvi'de fiyatı 62.95 £

ah ryu hayabusa ah

• nasıl kol bacak kopma kaldırılmış yahu hani çok kanlı vahşet geçecekti
  • Bekliyoruz pusu'da
  • quote:

Orijinalden alıntı: KAKÁ

Oyunun pal sürümünde de japonca seslendirme seçeneği olacakmış, benim gibi anime sevenler için süper oldu bu, orijinal dilinde + ingilizce altyazı seçeneği ile oynamak gibisi yok

NG 2'de de vardı bu seçenek, hatta böyle oynayayım demiştim, bir süre oynadım da. Ama dayanılmıyor Japonca'ya, çok komik abi, adamlara saygı duyamıyorum. En sonunda İngilizceye çevirip öyle bitirmiştim, Boss'ların falan Japonca konuşması acayip komikti.

Maskenin kalkması ve kollarla bacakların kopmasının kaldırılması bence de kötü ama, bu oyun her türlü oynanır. Bu oyunda önceki nesilden kalma bir şeyler var, sanki o tadı alıyorum oynarken. Zamanın nasıl geçtiğini anlayamıyorsunuz...

• bu ayın 23 ünde çıkıyor.......beklemedeyiz........
    ama hiç bir tanıtımı öyle gümbür gümbür sallamıyor neti..
    reklamı yapılmazsa yazık olur diye korkuyorum oyuna
  • Bu oyunu bende merak ediyorum. Pre order yapsam mı yapmasam mı karar veremedim. Xbox bölümü ama PS Move desteğini merak ediyorum.
  • Bugün hkofferhouse sitesinden NG 2'nin siparişini verdim. Üçüncü oyundan önce gazımı alsın:))))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Bugün hkofferhouse sitesinden NG 2'nin siparişini verdim. Üçüncü oyundan önce gazımı alsın:))))

Allah sabir versin Murat hocam,cok fena gaz alir yanliz bisey birakmaz geride NG2
  • quote:

Orijinalden alıntı: RayLeigh~`

quote:

Bugün hkofferhouse sitesinden NG 2'nin siparişini verdim. Üçüncü oyundan önce gazımı alsın:))))

Allah sabir versin Murat hocam,cok fena gaz alir yanliz bisey birakmaz geride NG2

Amin.

Durumun farkındayım daha önceden elimde vardı oynarkan DVD çizilince öyle kaldı şimdi ise orijinalini almak kısmette varmış. Fiyatıda iyidi kaptım bir tane sinir dolu günlere dönüş

• Ninja Gaiden 3 tanıtım reklamı oyunda baya güzel mekanlar var Ryu Hayabusa acımadan doğruyo yine

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TacTical_TR -- 13 Mart 2012; 15:04:16 >
  • Xbox 360 için ilk NG oyununu keşke yeniden yapsalar ne güzel olurdu.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.