Şimdi Ara

>>Ninja Gaiden 3<< ANA KONU (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
211
Cevap
0
Favori
7.301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • MGR zor degil genel itibariyla hatta son derece kolay gibi geldi bana Normal seviyede oynadim tabi, sadece son boss'un son asamasi zorladi zaten bitiremedim. Eger kolay modda baslarsaniz sikinti olmaz sanirim. Yalniz Ninja Gaiden 2 cok cok guzel bir oyundur bence oynamadiysaniz onu oynayin, MGR'a bin basar her anlamda.

psn: AlanZ_7z

• quote:

Orijinalden alıntı: KAKÁ

Bu 3 zor falan değildiki bir oturuşta bitirmiştim 2 veya black'i oynayın bi görürsünüz zorluğu

Katılıyorum. Yalnız oynanacaksa XBOX versiyonları oynanmalı. PS3 için çıkan sigma versiyonları xbox versiyonlarına göre çok basitti.

En basidinden sigma versiyonlarında ateşli silahlarda auto aim vardı. XBOX versiyonlarında herşey manueldi.
  • Ninja Gaiden 3: Razor's Edge Demosu XBL'da

>>Ninja Gaiden 3<< ANA KONU

Wii U'ya özel olacağı söylenen ancak sonrasında PS3 ve Xbox 360 için de duyurulan Ninja Gaiden 3: Razor's Edge'i denemek istiyorsanız artık bir fırsatınız var. Oyunun demosu Xbox Live üzerinden yayınlandı.

Ninja Gaiden 3'ten farklı olarak yeni zorluk modları ve zenginleştirilmiş görselliği sizleri bekleyen yapımın demosunun, hesabınızın kayıtlı olduğu ülkeye uyumlu olup olmadığına buradan bakabilirsiniz.

NOT: Playstation Network'de de mevcuttur.

http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Ninja_Gaiden_3_Razors_Edge_Demosu_XBLda-36433.htm

• arkadaslar ninja gaiden 3 teki gibi sadece x x x x e basip otomatik kombo yapma olayini razor edge te kaldirmislar ve ninja gaidenin diger serilerindeki kombolari geri getirmisler. anlayacaginiz artik sadece x x x x e basip oyunu bitirme yok yani artik combo sırasında dusmana yapisıp işini hemen bitirme yok artık. her turlu komboyu yapmakta diger serilerde oldugu gibi özgürsünüz. aynı zamanda oyun hayvani zorlasmis. ninja gaiden 3 yapimcilari anlasilan tepkileri dinlemis gozukuyor. yeniden hard core oyunumuza ninja gaiden3 razor edge ile kavustuk. hayranlarına duyurulur.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evilknight2000 -- 14 Mart 2013; 12:52:07 >

Orijinalden alıntı: ScRyedd

Ninja Gaiden 3: Razor's Edge Demosu XBL'da

>>Ninja Gaiden 3<< ANA KONU

Wii U'ya özel olacağı söylenen ancak sonrasında PS3 ve Xbox 360 için de duyurulan Ninja Gaiden 3: Razor's Edge'i denemek istiyorsanız artık bir fırsatınız var. Oyunun demosu Xbox Live üzerinden yayınlandı.

Ninja Gaiden 3'ten farklı olarak yeni zorluk modları ve zenginleştirilmiş görselliği sizleri bekleyen yapımın demosunun, hesabınızın kayıtlı olduğu ülkeye uyumlu olup olmadığına buradan bakabilirsiniz.

NOT: Playstation Network'de de mevcuttur.

http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Ninja_Gaiden_3_Razors_Edge_Demosu_XBLda-36433.htm

Denedim biraz önce, NG 3'ü hiç oynamamış biri olarak onunla karşılaştıramam ancak ondan önceki tüm oyunları defalarca oynadım ve bu oyun olmuş diyebilirim. O kadar olumsuz yorumdan sonra NG 3'ü oynamamıştım ama bunu oynarım zira Xbox'daki Ninja Gaiden gibi taktik gerektiriyor oyun ve normali bile ciddi zor, ezbere gidilmiyor zamanlamanın önemi yeniden artmış. Ninja Gaiden 2 de zordu ama yine de biraz ezbere gidebiliyordun, seride bozulma başlamıştı 3'le iyice kendini göstermiş sanırım ama bu oyun seriyi özüne yaklaştırmış, olmuş yani. Ayrıca demodaki ilerlemelerimizi ve geliştirmelerimizi tam sürüme aktarabiliecez ona göre oynayın.

• Hımm yorumlara bakılırsa Tecmo bu sefer hakkını vermiş NG 3 rezilliğinden sonra. Yorumlar sevindirdi. Çıktığında oyunu tekrardan oyunu oynamak güzel olacak.

Bir de inşallah oyuna yaratık kategorisini eklemişlerdir. 3. oyunda kestiklerimizin %90 ı insandı maalesef. Sürekli insan gelmesi sıkıyordu bir yerden sonra

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Or-Chan -- 14 Mart 2013; 15:41:34 >

En kısa zamanda oynamak istiyorum valla çıktığında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Or-Chan -- 14 Mart 2013; 20:58:58 >
  • Demoyu dün akşam oynama fırsatım oldu. Oyun zorluk seviyesiyle özüne dönmüş açıkçası. Zorluk seviyesi tam istediğim gibi olmuş. Üstelik Ryu dışında artık Ayane, Kasumi ve diğer karakterlerle de senaryoyu genişlettikleri için oyun daha da uzamış.

Kesinlikle dört gözle bekliyorum.
  • 3'ü bitiren biri olarak razor edge'e de başladım ve çok daha iyi olmuş bu seriyi sevenler kesinlikle kaçırmasın,kol bacak kopma,kan vahşet herşey var + eski oyunlar gibi zorlaştırmışlar yeni silahlar ve yeni oynanabilir 3 karakter eklemişler daha ne olsun,ng serisine aşina olanlar mutlaka oynasın yeni bir oyun gibi olmuş.
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.