Kaç senedir adam gibi pantolon bulamıyordum Hem yakışmıyordu da zaten Özellikle kadınlarda boru paça çok daha estetik duruyor Sizin fikirleriniz nedir < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-05C4F9D38 -- 29 Mart 2024; 21:47:22 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
NİHAYET ŞU DAR PANTOLON MODASI BİTTİ

-
-
Ben salaş paça severim. Bol paça erken 2000'lerin ruhunu taşıyor. Dar paça saçmalık.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Nasıl yani artık bu pantolondan giymiyor mu kadınlar?
-
Ben de üzerinde yazı olmayan elbise modasının başlamasını ve oldukça asabi görünen far tasarıma sahip ve artık her markanın birbirine benzeyen araç tasarımı modasının bir an önce bitmesini istiyorum...
-
Yazısız giysi derken nasıl yani
Gömlek, tişört, kazakta falan zaten yazı yoktur heralde
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Spor gömleklerde oluyor, tişört, mont, eşofmanlarda hep yazı var, yazısız olanı ise nadir
-
mağazalarda her zaman slim,ekstra slim, rahat,bol kesim, dar paça,geniş paça vs vs. oluyor nasıl bulamıyorsunuz?
-
Skinny sadece Kadınlara yakışıyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
kim bu kimmm
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
şimdikilerde rahat kesim ama kısalar. olsun yinede dar pantolondan iyidir
-
Erkeklerin giydiği dar pantolondan bahsediyor. Gay gibi duruyor, bende oldum olası sevemedim.
-
zarganaysanız yakışmaz tabi
-
oversize modası da saçma geliyor bana zargana tipler zarganalığını kapamak için yapıyolar genelde
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X