Bildirim
Plaka yerli bak sırtı terli çok vah başı dertli vah eski hali yok ss’li

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Başın eğik olmasın
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ Yorganalti Gercekler -
Bu halimle bile kız düşüremediysem kırlaşmış saçlarım ve göbeğim ile hiç düşürmemem değil mi? @tonbalıklı @OptikForm @n201
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Hic kimse basari merdivenlerini elleri cebinde cikmamistir.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Yazık sakat galiba
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Bu halime bile cehapeli şirketin en çirkin kızı yürümüştü. Benim layığım onlar.
Senin boy kaç
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ GM 9 PRO kullanıcısı ||NVIDIA GTX 1080 TI 12GB 256 Bit||INTEL i5 3570 || 12 GB 1666 MHz RAM || Gigabyte anakart ||
Kobo aura one h20 ve kindle paperwhite 3 kullanıcısı -
180
Sana bi kitap atayım onu oku işine yarar. 180 le 10 kızdan 2 sini tavlayabilmen lazım aslında
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ GM 9 PRO kullanıcısı ||NVIDIA GTX 1080 TI 12GB 256 Bit||INTEL i5 3570 || 12 GB 1666 MHz RAM || Gigabyte anakart ||
Kobo aura one h20 ve kindle paperwhite 3 kullanıcısı -
Bundan sonra kız değil kadın, hanım düşüreceksin.
_____________________________ "That won't help a thing. The bullet in my head brought me to you."
-Mona Sax -
Bu nasıl shop la Retricadan mı yaptın
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Plakam yerli bak sırtım terli oh başı dertli oh eski hali bak ne olacak ov ov ovvv yükselen duvarlar plakam yerli bak sırtım terli
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ "WENK WENK" -
Kızlar buradakilere gelmez. Ölene kadar, otomatik araba süremezler manual araba kullanacaklar.
_____________________________ -
Plakam yerli sırtım terli
Ahmedim düşme
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ Yorganalti Gercekler
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X