Şimdi Ara

Nihayet AVEA'nın GERÇEK YÜZÜ 3 (videolu)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
126
Cevap
0
Favori
9.607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    AVEA'nın GERÇEK YÜZÜ 2 (Videolu)

isimli konuya çok eleştiri gelmişti.
    Bu 3. video ile bu eleştirilere cevap vermiş olacağım, sabırla sonuna kadar seyredin!

İŞTE AVEA'NIN GERÇEK YÜZÜ

not: matecafe bu videoyu çevirdiğim formatı tanıyamadığı için sadece youtube'a gönderebildim.

• link ?
  • güzel kardeşim çok iyi etmişsin valla kim öwüyorsa awea yı
    buyursun işte görsün hiç inat etmeye gerek yok
  • Kardes sen taktın bu ısı kafaya anladık ta yıne telefonlar aynı sevıyede degıl!???Telefonda aktarma olmadıgının kanıtı gerceklestırmıssın bu cok guzel!Ayrıca herkesın soyledıgı gıbı ugrasıp vakıt ayırıp da sabah 11de bunlarla ugrasmıssın!Baskaları da yorum yapsın ama bılemıyorum telefonlar esıt sevıyede olmadıgı ıcın cok elestırı alacagın kesınAvea yı savunmuyorum avea dan nefret edıyorum ama vıdeolardakı eksıklerın dıger arkadaslarca elestırılebılecegını dusunuyorum ıyı calısmalar...
  • benim eleştireceğim tek şey awea dır o kadar üzgünüm
  • kardeş helal olsun bu kadar uğraşmışsın zaten avea kullanan herkes bilir avea çekiyo gösteriosa inanma çekmiyo olabilir..bu video da süper kanıtı olmuş..
  • quote:

Orjinalden alıntı: ulasmcin

link ?

http://www.youtube.com/watch?v=UIfC_Dzofso

quote:

Orjinalden alıntı: Jeasme

Kardes sen taktın bu ısı kafaya anladık ta yıne telefonlar aynı sevıyede degıl!???

Kardeş sen de videoyu sonuna kadra seyretmemişsin heralde.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • helal olsun avea ya bu kadarda olmaz ya
  • HELAL Mİ OLSUN YAZIKLARMI OLSUN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CLeoX -- 19 Eylül 2007; 9:43:47 >
  • Kardeşime katılıyorum avea hepten tozuttu.
    Bendeki sorunda kapalı olduğu zaman ulaşılamıyor dememesi, aradığınız numarayı eksik ya da yanlış çevirdiniz demesi. Gerçekten ilginç!
  • ya anla burdaki ince mizahı tabiki yazıklar olsun milleti kandırarak dan rekalm yapıyolar ya ARA ARA ARA evi işi ara diye sanki sistemleri çalışıyoda ara ara ara diye dalga geçiyolar
  • tamam canım kardeşim kızma
  • Telsim/Vodafone kullanmadim, ancak Turkcell ve Avea kullaniyorum, evet problemleri var aveanin ancak en az avea kadar turkcell de problemli idi kullandigim zaman. Aldigim servis kalitesi ayni olduktan sonra tarifelere bakarim ben, su an da bulundugum bolge icin en uygun AVEA . Kotu olabilir ama, amac degerlendirmekten cok bok atmak gibi gorunuyor (ortaya cikan sonuc dogru bile olsa).
  • ali kardeşim az sakin olurmusunuz
  • SALUR HİÇ BAŞIMA GELMEDİ BENİM O İNŞAALLAHTA
    GELMEZ AMİNNNNNNN.........
  • Avea eskiden beri böyle. Değişiklik olmaması üzücü. Halbuki istikrarlı bir şebekeye sahip olsa müşterisini en az iki katına çıkarır. Ben bile o kadar kullanmak istememe rağmen evimde hiç çekmediği için kullanamıyorum. Çektiği yerlerde de, görüldüğü gibi başla sorunlar yaratıyor maalesef. Müşteri hizmetlerine açık adres verdim, buna rağmen ilgilenilmedi. Avea kendini bitiriyor gibi görünüyor. Herkese saygılar.
  • Tam 2 yıl önce Avea müşteri hizmetlerine durumu bildirdiğimde inanmayacaksınız ama
    "gelecek yıl altyapıyı yenileyeceğiz o zamana kadar sabredin" demişlerdi.

Aradan 2 yıl geçti, durum ortada...
  • Avea'yı aradığında yönlendirme var diyor. Bu detayda olmasa %100 olabilir. Birde tek dişle Avea'nın arama yapabilmesi harika birşey :)
  • avea kullanıyorum ama çekmiyor bazen doğru
  • çin malından farkı yok desek
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.