Şimdi Ara

Nihayet AVEA'nın GERÇEK YÜZÜ 3 (videolu) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
126
Cevap
0
Favori
9.610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya arkadaslar gercekten tum arkadaslarım avea kullanıyolar ve soyledıgınız sıkayetlerı kımseden duymadım.
  • Bende avea kullanıyorum çok arkadaşım da avea kullanıyor böyle şikayetleri ilk defa qörüyorum ve mantıksız davrandıqınızı düşünüyorum
  • avea ( ARIA ) ilk çıktığından beri kullanıyorum. evet gerçekten var bazı aksaklıkları.. Bizim evdede avea kulllanıyoruz. biraderle bile konuşurken kesilme olayı oluyordu. şimdi düzeldi gerçi ama senin olayda var demekki.
  • quote:

Orjinalden alıntı: algorian

Daha önce açtığım
    AVEA'nın GERÇEK YÜZÜ 2 (Videolu)

isimli konuya çok eleştiri gelmişti.
    Bu 3. video ile bu eleştirilere cevap vermiş olacağım, sabırla sonuna kadar seyredin!

İŞTE AVEA'NIN GERÇEK YÜZÜ

not: matecafe bu videoyu çevirdiğim formatı tanıyamadığı için sadece youtube'a gönderebildim.

bırakın bu işleri mundar misali bunlar

• quote:

Orjinalden alıntı: sessiz.kral_43

arkadaş türkcell yada vodafone de çalışıyo herhalde =) ben 3 yıldır avea kullanıyom ben aldığımda aria'dı tabi ben çok memnunum memlekette çekmiyo onnada 1 aylık 1 türkcell buluyom ama 1 ay bile dayanması zor türkcele

Evet turkcell'e çalışıyorum! İşim gücüm yok, ben de böyle bir iş buldum işte n'apayım.
    Ayrıca o türkcel değil, turkcell diye yazılır.

Neden anlamak istemiyorsun kardeşim, sen değil 3 yıl 13 yıl da kullansan senin başına gelmiyor olması başkasının da başına gelmediği anlamına gelmez.
  • Belkide turkcell aveadan gelen çağrıları kısıtlıyordur

Sadece düşünce. Ama neden olmasınki zaten avea bir kere çekmiyor damgası yemiş bir operator. Bu yüzden hiçte zor olmasa gerek bu gibi ayarların yazılımlar ile yapılması

Dediğim gibi sadece bir düşünce derinlemesine inip saçmaladığımı söylemeyin.

Videoyu izledim tek elle sim değiştirmeniz inanılmazdı

• avea benimde çekmediği oluyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: zamirpolen

Belkide turkcell aveadan gelen çağrıları kısıtlıyordur

iyi de ben avea'dan avea'ya ulaşamadığım için çektim bu videoyu.
  • Madem öyle neden hatların biri turkcell ? Aveadan aveaya deneseydiniz bizde görseydik. Ve zaten herkes böyle oldugunu biliyor.
    Evimin her köşesinde Bile çekmiyor. Bildiğimizi videolar ile anlattığın için teşekkürler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: zamirpolen

Madem öyle neden hatların biri turkcell ? Aveadan aveaya deneseydiniz bizde görseydik. Ve zaten herkes böyle oldugunu biliyor.
    Evimin her köşesinde Bile çekmiyor. Bildiğimizi videolar ile anlattığın için teşekkürler.

Avea'yı arayınca ulaşılmadığı bile belli olmuyor.
    Videodan da görüldüğü gibi biiip-biiip deyip kapaınıyor :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi algorian -- 2 Ocak 2008; 3:23:41 >
  • Turkcell gibisi yok
  • abi durduk yere bütün kontörlerim bitti aveanın Allah belasını versin hiçbişi yapmadan bitti yaa
  • avea hattım var ....hem öğrenci hem öğretmen...adana da oturuyorum...hatayda da üniversite okuyorum...adana ve hatayda hiç çekmediği yada ulaşılamıyor dediği olmadı...avea sadece benim adana nın 75 km uzağında ki ücra köyümde tek diş çekiyor ama arama yapabliyorum genede yani artık o kadar da olacak... sen nerde çektin bunları anlamak mümkün değil...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leviathan_01 -- 5 Ocak 2008; 21:48:58 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: leviathan_01
    sen nerde çektin bunları anlamak mümkün değil...

Üniversitedenin içinde çektim
  • Millet
    En iyi hizmet TURKCELL de Fakat Aşırı kazıklıyor.
    Avea yı alanlar zaten sms için alır.
    Vodafonu derseniz oda konuşma yönünden iyi ama oda ayrı birşey.
    Bilen TURKCELL i bilir.Avea alanlar da zaten kesin 2. hattıdır.
  • "algorian" dediklerin tamamen doğru. 2003 yılından beri Aria kullanıyorum. Aria ve Aycell birleşmeden önce bu sorunların hiç birini yaşamıyordum. Şebekede aksaklıklar oluyordu ama çok fazla değil.

Bazı arkadaşlara bu video şaka gibi gelebilir. Ama arkadaşlar hepsi de gerçek.Aynı şeyler benim de başıma geldi.

Bu sıkıntıları yaşayan arkadaşlar sırayla aşağıdaki işlemleri uygulasınlar :

##002# Hattınıdaki Tüm yönlendirmeleri iptal etmek için.
    ##21#Hattınızda giden aramaların yönlendirmesini iptal etmek için.
    #330#0000#Hattınızda bulunan arama engellemerini iptal etmek için.

Bunları yaptıkdan sonra şu işlemleri sırayla yapınız.( Nokia telefon modellerine göre anlatacağım )

Menü > Ayarlar > Arama Ayarları > Herhangi bir tuşla cevapla : Bu ayarı kapalı yapınız.
    Yine aynı şekilde :
    Menü > Ayarlar > Arama Ayarları > Otomatik tekrar arama : Bu ayarı kapalı yapınız.
    Yine aynı şekilde :
    Menü > Ayarlar > Arama Ayarları > Hızlı arama : Bu ayarı kapalı yapınız.

Bu ayarların hepsini de sırayla yaptığınız taktirde sorun %80 çözülüyor. Arama yaptığınızda aldığınız meşgul tonu telefon ayarlarınızı kapttığınızda bu sorun da çözülüyor.

Videoyu çeken arkadaşım bu ayarları yapmanı rica ediyorum. Aynı sorun devam edecek mi ?

Aveayı savunduğumdan değil. Çok fazla operatör kullandım. Çoğu sorunları biliyorum. Amaiddia ediyorum Türkiye'de hiç bir operatör AVEA kadar ucuz değil!!!.

5 sene önce aldığımda ayda 300 kontör gönderiyordu Aria. Kontör bitmişdi 10 saat boyunca hat kapanmadı aramaya devam ettim belki 50000den fazla kontör harcamış olacaktım hesap etsek.

AranBataria (5dk aran 5 Kontör kazan) kampanyasından günde 100 kontör kazanıyordum hiç aranmadan yani işinizi bilirseniz Avea size en ucuz operatör gelir.

İlla da Turkcell diyenler BizBizeCell tarifesinde Turkcell'den Turkcell'e aramanın DK'sı 4 Kontör. Avea'dan Turkcell'i aramanın DK'sı 3 Kontör.
    Yok tarife yumurtlayan tavukmuş bilmem neymiş kandırmasınlar milleti.Aynı tarifelerin adını değiştirip süslemişler yeni bi tarife gibi göstermişler.
    Yorumlarınızı bekliyorum....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tksharmely -- 9 Ocak 2008; 13:11:25 >

• türkcell le avea karşılaştırması bence zaten gereksiz,avea yı kim övüyorsa alnını karışlarım başka bişey yapmam. Artık öğrenci hattı gariban hattı diye nam salmış, sağır sultan duymuş Gerek yok böyle şeylere
  • ben överim kimse de bi şey yapamaz.çünkü avea diğer operatörlerden çok daha sonra hizmete başlamasına rağmen bu noktaya geldi. bir düşünün avea 7yıldır, tcell 14yıldır hizmette.ancak avea ona ciddi bir rakip olarak gözüküyor. tcell 14yılda ve o yüksek fiyatlarlar nüfusun %97,56sını kapsıyor, avea ise 7yılda o fakir hattı dediğiniz fiyatlarla %94ü kapsıyor nüfusun.
    hala şebeke sorunu yaşıyanlara şunu derim tcell 14yılda bu hale geldi.avea 14yılda nereye gelir lütfen biraz düşünün...
  • quote:

Orjinalden alıntı: netcii

hala şebeke sorunu yaşıyanlara şunu derim tcell 14yılda bu hale geldi.avea 14yılda nereye gelir lütfen biraz düşünün...

gereği düşünüldü. Avea hiç bir yere gelemez. Turkcell Müşteri hizmetleri sorun çözülene kadar hattan ayrılmayın der. Avea ise sorunu şu an çözemiyorum biz sizi sonra ararız der kapatır ve aramaz. Turkcell 14 yıldır türkiye nüfusunun %97.4 ünü kapsadığı gibi tüm dünya ülkelerinde de çalışan ROAMİNG sistemini tamamen çözmüş bir şirket. Zaten Mehmet Emin Karamehmet gibi birine kimse rakip olamaz. Avea da Vodefone de ne yaparsa yapsınlar Konuşmalar bedava desinler gene de Turkcell kullanır herkes.
  • turkcell in kazık tarıfelerıne yedırecek param yok benım
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.