herşey güzelde sorması ayıp ne zamandan beri 1100 da hoparlör var? o telefonda böyle bi özellik yokki.
Avea' dan tam randıman almak için samsunglarda kullanmalısın. :)
Şaka bir yana güzel bir çalışma olmuş. Vodafone hattınıda görmek isteriz orda. Kendi deneyimlerime dayanarak avea'nın kapsama alanın konusunda içlerinde en kötüsü olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim. Turkcell>Vodafone>Avea
quote:
Orjinalden alıntı: FelixCrail
herşey güzelde sorması ayıp ne zamandan beri 1100 da hoparlör var? o telefonda böyle bi özellik yokki.
E yok ki zaten. Kameranın mikrofonu sesi çok iyi aldığı için sana öyle gelmiştir...
quote:
Orjinalden alıntı: gulnese
nokianın eski telefonlarını kullanırken bizde ulaşılamama sorununu çok yaşadık. fakat eşimle ben telefonlarımızı değiştirdikten sonra artık sorun yaşamıyoruz. hatta eşim hattı ciddi olarak değiştirmeyi düşünüyordu. her reklam çıktığnda aveaya kızıyordu. şimdiki telefonlarımız 3G bunun etkisi varmı bilmiyorum
Bırak bunları kardeşim, bu video yu sırf senin gibi söylenenler için çektim. Videoyu tam izlersen telefonların hatlarının değiş tokuş yaptığımı görürsün. Ayrıca dediğin doğru olsa daha kötü, ne o öyle telefon beğenmeyen hat mı olurmuş...
ALEMSİN ALGORİLAN
algorian cok guzel bi calısma yapmıssın. bizden parayı soke soke alıyorlar hizmeti kusurlu yapıyorlar ve kusurlu hizmet icin yine parayı eksiksiz alıyorlar. bunu 3 operator icin de soyluyorum. hepsi aynı nane. ellerine saglık boyle kanıtlar hep olmalı!
avea ne dıyor turkıyenın %93unu kapsıyor %100unu dese vıdeo gecerlılıgını korur ama %93 sen o %7 lık bolgede yada aveada ornegın bakım oldugu zamanda yaparsan senın yaptıgın ıs ınsanları kandırmaktan baska bırsey degıldır bende bulurum turkcell %98 se %2 lık yer o zmn nolacak veyahut turkcellde calısma varken ??? kazıkcı turkcellın ne fıyatlada oldugunu gorduk 2 yıl once telımdekı kısıelrın %90ı turkcelken suanda %90ının avea olması galıba turkcellın kazıkcılıgını yansıtmaktadır
video yu gönderdiğin için teşekkürler ama genede şimdiye kadar pek ulaşamama gibi sorunum olmadığından bende pek etki yapmadı.
quote:
Orjinalden alıntı: algorian
quote:
Orjinalden alıntı: FelixCrail
E yok ki zaten. Kameranın mikrofonu sesi çok iyi aldığı için sana öyle gelmiştir...
eminim öyledir.nedense 1100 da sesi çok iyi alıo ama diğer telde illa hoparlör açmak gerekli.
quote:
Orjinalden alıntı: FelixCrail eminim öyledir.nedense 1100 da sesi çok iyi alıo ama diğer telde illa hoparlör açmak gerekli.
hadi sesi montaj yaptım peki ya kendi kendine kapanması?
Neden inanmak istemiyosunuz adam gibi videosunu çekip koyduk siz halen aynı turnikede turluyorsunuz.
quote:
Orjinalden alıntı: yenerz
quote:
Orjinalden alıntı: CaNeRR
avea böle işte hayatta kullanmam isterse ücretsiz görüşme yapsin
bende ogretmen hattı var ayda 10 ytl ye sınırsız konusuyorum. o imkanı herkese verseler eminim millet .okunu cıkarıncaya kadar kullanır. ama cekim durumundan dolayı 7 yıldır faturalı turkcell hattımdan vazgecmiyorum.
keske hepsinden vazgecebilsekte hic telefon kullanmasak 10 yıl onceki gibi.. bize ulasmak isteyenler ozel olarak araştırsa. zırt pırt her yerde rahatsız edilmesek..
ahh ah nerde o eski güzel gunler...
öğretmen hattı ne zaman 10 ytl oldu ben hiç kullanmadığım zamanda bile vergisi cartı curtu içinde 14.50 ytl geliyor
aveayanın zaten 100 de 100 çekim gibi bir iddası yok
quote:
Orjinalden alıntı: Mushmula
aveayanın zaten 100 de 100 çekim gibi bir iddası yok
Ben çekmediğini iddia etmiyorum, çekiyor ama yine de konuşulmuyor.
NERESİ ÇEKİYOR BEYLER YAPMAYIN HATUNLA KONUŞABİLMEK İÇİN DEBELENİYORUZ BURADA LÜTFEN BU MESAJI YAZDIĞIM SAATE BAKIN SAAT 4 OLDU BİZ SAAT 1.30DAN BERİ ARIYOZ KAPALI DİYO KAPALI DEMESE ÇALIYO AÇIYON ALO DİYON KAPANIYO GİTTİ 10DK 2 KNTR O BENİ ARIYO ÇALIYO YA AÇSANA TELEFONU DİYO BEN BAKIYOM NE ÇAĞRI VAR NE BİŞEY NASIL HATTIR ANLAMADIM Kİ VALLA VİDEOYU ŞİKAYETİMVAR A GÖNDERDİM BAKSINLAR
Avea'nın da ne mal olduğunu anladık. Zaten çevremden çok duyuyodum çok kesinti oluyor falan diye ama ben yinede avea alsam diyodum yine, şimdi vazgeçtim. Şu anda vodafone kullanıyorum eskiden kesinti olurdu bazen hareket ederken konuşma kesilir sonra durunca geri gelirdi ama son 1 aydır böyle bir problem yok ve ses gayet net. Sanırım vodafone şebekelerini bayağı güçlendirmiş. Turkcell ise bana göre her ne kadar kaliteli ses kalitesi verse ve çoğu yerde kapsama alanında olsa bile kazık. Ama benim için para önemli değil ses kalitesi önemli diyosanız turkcell alın
Bide Reklam Yapıyolar
-ACUN :)
AVEA ÇEKİYOMUUUUUUUU?
-DEDE
NEymiş ,ÇEkiyo ÇEkiyo WAlla Güzel ÇEkiyo
quote:
Orjinalden alıntı: Goqhan_Kaya
Bide Reklam Yapıyolar
-ACUN :)
AVEA ÇEKİYOMUUUUUUUU?
-DEDE
NEymiş ,ÇEkiyo ÇEkiyo WAlla Güzel ÇEkiyo
Valla ne çekiyo bilemem
bır onerım olacak bu konu ıle ılgılı
sebeke secımınızı otomatıkten manuel tercıh edersenız sureklı guclu sebeke gorusunuz. ayrıca arayanabıl servısı tum durumlarda aktıfse arama alamazsınız.avea hattına arayanabılden sms gelır ustelık dıger opreatorle kac yıldan berı hızmet verıyor sebekelerı cok fazla olması normal degılmıdır ustelık pahalı avea hem en ucuz hat hemde bu kadar cok ucuz sebeke bazen bu durumun yasnması normal degılmıdır? turcell kafa turması bıle super bence
ögrenci hattında 10 dakikası 2 kontur ama ave napıyor ? 10 dakka 1 saniyede pat hat kesiliyor.giden 4 kontur.Neyse gene arıyorum bu sefer 1. dakka icerisinde gene kesiliyor ve ister inanın ister inanmayın rehberden seciyorum birisini arıyorum ve karsıma baska numara cıkıyor ne garip ve dandik iş yaptıklarını anlayın.zaten 150 kontur olayına girmelerinden ne kadar ezik oldukları anlaşılıyor.Saygılar
Yav yok böyle bir şeeeey. Ben 3 yıldır kullanıyorum. Her ay da 60 saatten fazla konuşuyorum. 30 Ben dışarıyı arıyorum, 30 da onlar beni arıyorlar. Nadiren sorunlar oluyor sadece. Bu sorunlar ihmal edecek kadar hatta üzerinde durmayacak kadar küçük. Benim tarifem personel plus. Askeri, polisi, öğretmeni, aklınıza gelecek tüm kamu hatlarını bedava arıyorum+aylık 600 mesaj kamu hatlarına doğru mesaj hakkım da var. Ben memnunum.
Biz 6 kardeşiz. Hepimizde personel hattı var. Ayrıca annemde de var. Hepimiz memnunuz.
Geçenlerde telekomun işçileri greve girdiğinde 6-7 saat hiçbir yeri arayamadım. Kimse de bana ulaşamadı. Ama diğer hatlardan kullananlara sorduğumda öğrendim ki onların hattı da o 5-6 saat boyunca bozukmuş.
Videoyu sonuna kadar izledim. Nadiren böyle şeyler oluyor. Videoda hile olduğunu sanmıyorum. Ama sadece avea hattı bozuk bence.
Geçenlerde abim yeni bir kontorlu turkcell hat aldı. Sanırım 3 ay oldu. Ne yaptıysak, hangi telefonda denediysek mesaj almıyor ve göndermiyordu. 2 hafta uğraştı, müşteri hizmetlerini aradı, her şeyi yaptı. Olmuyordu. En sonunda kendiliğinden düzeldi sorun.
Böyle şeyler her şebekede olur. Burda neden türksel fanatikliği yaparsınız anlamam yani. Ben aveadan önce telsim kullandım. Allahıma çok şükürtürksele bu zamana kadar para vermedim.
Bu arada türksel reklamları da midemi bulandırıyor. 10 yıldır türksel çalışıyor, Türkiye kazanıyor. Ne güzel İstanbul be. Sen, ben hepimiz eşşeğiz ve yatıyoruz; sadece türksel çalışıyor. Türksel çalışıyor ama babasının hayrına çalışıyor; bu yüzden türksel hiç bir şey kazanmıyor. Sadece Türkiyeye kazandırıyor türksel efendi. Bir de Türkiye kazanıyorsa türksel çalıştığı için kazanıyor. Yoksa, türksel çalışmasa Türkiye de bişey kazanmayacak yaani.
Bu reklamdan sonra türksele olan tüm sempatimi kaybettim.İngiliz şirketi olan vodafona para veririm, türksele vermem.
Zaten türkselin fiyatları aşırı pahalı. Bunu herkes biliyor.
Bir de baz istasyonu konusu var. Yıllarca telsim ve özellikle de türksel aveanın olunu bacağını tehditle şantajla kırmaya çalıştığı için avea yeterince baz istasyonuna halen sahip değil. Ama müşteri hizmetlerini ısrarla arasanız hizmet alıyorsunuz.
Müşteri hizmetleri en ukala ve de en sert olan şebeke de türksel bu arada. Ama hangi şebekenin müşteri hizmetlerini ararsanız arayın konuya hakim olmalı ve haklı olmalısınız ki siz onları dövmelisiniz. Yoksa ezik büzük ve ne istediğini bilneyen sesle aveayı da arasanız, telsimi-türkseli de arasanız sizi döverler.
Bana bu zamana kadar hiçbir müşteri hizmetleri yetkilisi sert konuşamadı. Sert konuşmayı denedi ama bunu başaramadı.Nihayetinde ben bir öğretmenim ve insan yetiştiriyorum. 2 tane sümüklü salaktan laf işitmem ve ağzının payını da veririm.
Bu arada dikkatimi çeken bir şey daha var. Burda avea konusunda yazı yazanların bir çoğu avea müşterisi değil ve avea hakkında konulara hakim değil. türksel kullanıp türksel raklamı yağmaya çalışan bir gurup. Ama bir şey daha dikkatimi çekti. Hem türksel abonesi hem de ellerinde yine de avea hattı var bu insanların. Çok ilginç yaaani.