Şimdi Ara

Nihayet AVEA'nın GERÇEK YÜZÜ 3 (videolu) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
126
Cevap
0
Favori
9.610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: basturkemin

Avea'yı aradığında yönlendirme var diyor. Bu detayda olmasa %100 olabilir. Birde tek dişle Avea'nın arama yapabilmesi harika birşey :)

Pollyanna'cılığın bu kadarını da hiç görmemiştim Avea size para mı veriyor ne!
  • quote:

Orjinalden alıntı: algorian

quote:

Avea'yı aradığında yönlendirme var diyor. Bu detayda olmasa %100 olabilir. Birde tek dişle Avea'nın arama yapabilmesi harika birşey :)

Pollyanna'cılığın bu kadarını da hiç görmemiştim Avea size para mı veriyor ne!

Avea, Turkcell, Vodafone umrumda değil. Sizin videolarınızı realite olarak eleştiriyorum sadece. Hani bilmeyen birisinin dışarıdan baktığında yanlış anlamaması için tarafsız olması gerek. Avea'yı aradığınızda yönlendirme var demesi bir şüphe yaratır.

• quote:

Avea, Turkcell, Vodafone umrumda değil. Sizin videolarınızı realite olarak eleştiriyorum sadece. Hani bilmeyen birisinin dışarıdan baktığında yanlış anlamaması için tarafsız olması gerek. Avea'yı aradığınızda yönlendirme var demesi bir şüphe yaratır.

1. Videoyu dikkatlice seyrederseniz yönlendiremelerin iptal edildiğini görürsünüz.

2. "Yönlendirme var" demesinin sebebi herhangi bir avea hattına ulaşılmadığında hattın otomatik olarak ARAYANIBİL servisine yönlendirilmiş olmasıdır. Zira Turkcell için de aynı şey geçerli, Turkcell'in KimAramışCell servisini kullanıyorsanız Turkcell hattına ulaşılmadığında da yönlendirme olduğunu görürsünüz çünkü ulaşılmayan durumlarda 7575'e yönlendirilmiş olur. İnanmazsanız kendiniz de deneyebilirsiniz.

• quote:

Orjinalden alıntı: algorian

quote:

1. Videoyu dikkatlice seyrederseniz yönlendiremelerin iptal edildiğini görürsünüz.

2. "Yönlendirme var" demesinin sebebi herhangi bir avea hattına ulaşılmadığında hattın otomatik olarak ARAYANIBİL servisine yönlendirilmiş olmasıdır. Zira Turkcell için de aynı şey geçerli, Turkcell'in KimAramışCell servisini kullanıyorsanız Turkcell hattına ulaşılmadığında da yönlendirme olduğunu görürsünüz çünkü ulaşılmayan durumlarda 7575'e yönlendirilmiş olur. İnanmazsanız kendiniz de deneyebilirsiniz.

Haklısın. Ama 7070'e yani Arayanıbil'e yönlendirme yapıldığını tam olarak göremiyoruz. Yani telefonun çalmamasına imkan yok ya. Anca telefonun yönlendirilmiş olması gerekiyor. Dediğim gibi operatörlerin hiçbiri babamın değil, sadece videonun inandırıcılığı için söylüyorum.

• quote:

Haklısın. Ama 7070'e yani Arayanıbil'e yönlendirme yapıldığını tam olarak göremiyoruz. Yani telefonun çalmamasına imkan yok ya. Anca telefonun yönlendirilmiş olması gerekiyor. Dediğim gibi operatörlerin hiçbiri babamın değil, sadece videonun inandırıcılığı için söylüyorum.

Aslında iyi bir noktaya değinmişsin, ben bunu açıklamayı düşünüyordum ama unutmuşum, sayende açıklamış oldum. Bu 7070'e yönlendirme olayı telefondan yapılmıyor malesef çünkü avea bundan para alıyor(bir günde ilk gelen arayanıbil mesajından para alınır gerisinden alınmaz). Hatta paralı olduğu zaman "eğer iptal ettirmek istiyorsanız bilmem kaça iptal yazın" diye mesaj gelmişti.
  • birader "se"de bi ara çağrı yönlendiriliyor diyordu.hiç erikson telim olmadı bilmiyorum ama orada neden çağrı yönlendirildi yazıyoo?
  • quote:

Orjinalden alıntı: serobey

birader "se"de bi ara çağrı yönlendiriliyor diyordu.hiç erikson telim olmadı bilmiyorum ama orada neden çağrı yönlendirildi yazıyoo?

Yukarda yazmıştım okumamışsınız, tekrar yazayım.

• bu yönlendirmeleri ne kadar iptal ederseniz edin kapatılmaz. vodafondan bilirim tel kapalıyken arayaları bildirme servisi vardır ve telefon surekli olarak o servise yönlendirilmiştir. isterseniz oturun sabahtan akşama kadar iptal edin yine de kapanmaz.
  • TANRI DEĞİLDE ORAYI ALLAH DİYE
    DÜZELTSEK DAHA DOĞRU OLMAZMI
    ACABA
  • Avea nın alışılan ve benim de her zaman başıma gelen sorunları bu videoda izlediklerimiz.Umarım ilerde iyileşme sağlanır
  • avea türkiyenin %93 nü kapsıyo ya sen geriklan bölgede yapıyosun bu testi galiba sahsen benim yatak odamda turkcelle konuşmak mümkün değil ama avea ful cekiyor sorunsuz görüşe biliyorum ama suda bi gercek trcell kapsama alanında hepsina basıyo nede olsa yıllardır yapa yapa bi kulak arkamız kaldı okadarda normal bence
  • Arkadaşım ben 5 yıldır kullanıyorum çokta memnunum.
    kimse bana şerefsiz turkcelli kullandıramaz.

ayrıca videoda dikkatimi çeken şey iki hatta sana ait.maşallah aveayı en kaliteli telefonda kullanıyosun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *RoyalBlue* -- 6 Ekim 2007; 22:02:15 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ZİkriTalan

bu yönlendirmeleri ne kadar iptal ederseniz edin kapatılmaz. vodafondan bilirim tel kapalıyken arayaları bildirme servisi vardır ve telefon surekli olarak o servise yönlendirilmiştir. isterseniz oturun sabahtan akşama kadar iptal edin yine de kapanmaz.

Hat üzerinden standart bir yönlendirme olduğu için arayanı bildir e bu sebeple müşt.hizm.i arayarak iptal ettirebilirsiniz.Bu arada bu videoyu çeken arkadaşa ve gıyabında bu sorunu yaşayanlara bir işlem denemelerini önerecem etkili olursa geribildirimlerinizi bekliyorum

Arama kabul edilemediği zamanlarda tel off/on ve ardından ekrandan ##002#arama tuşuna basarak tekrar deneme yapalım
  • Süper Ya
  • Ben aria ilk çıktığında aldım arada 7 yıla yakın zaman geçti başıma böyle bir olay gelmedi. Ha kalkıpta avea süper şu hatan falan demiyorum hepimiz biliyoruz ki hepsi 3 kağıtçı ama gerek kullandığım bölegede gerçekten de çok iyi çekmesi kullanmış olduğum faturalı hepsi tarifesi olsun çok memnunum ayrıca telefon ile şebeke çekimi arasında bariz fark var misal arkadaşımda sony k750 var bende 6630 bende şebeke tama yakın çekerken (1 çubuk eksik) diğer arkadaşta 2 çubuk vardı yanyanaydık siemenste de aynı sorun var telefonun çekim gücü konuşma kalitesinide dorudan etkiliyor olay bu birde şu bant olayı süper olmuş
  • avea kullanıyorum cok memnun olduğum soylenemz ama diğer operatörlerinde aveadan pek farkı yok.
  • avea böle iştye hayatta kullanmam isterse ücretsiz görüşme yapsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: CaNeRR

avea böle iştye hayatta kullanmam isterse ücretsiz görüşme yapsin

yapma bunu yapma bunu

bedava olsa kullnırsın be turkcell fanatiği olmayalım

benim başıma telsimde geldi buna benzer bi olay arıyorum çalmıyor mesaj atıyorum gidiyor
    arkadaşın yanına gittim ben gittiğim de çağrınız var yazdı telfonda (yakaşık yarım saat sonra)
  • quote:

Orjinalden alıntı: CaNeRR

avea böle işte hayatta kullanmam isterse ücretsiz görüşme yapsin

bende ogretmen hattı var
    ayda 10 ytl ye sınırsız konusuyorum.
    o imkanı herkese verseler eminim millet .okunu cıkarıncaya kadar kullanır.
    ama cekim durumundan dolayı 7 yıldır faturalı turkcell hattımdan vazgecmiyorum.

keske hepsinden vazgecebilsekte hic telefon kullanmasak 10 yıl onceki gibi..
    bize ulasmak isteyenler ozel olarak araştırsa.
    zırt pırt her yerde rahatsız edilmesek..

ahh ah nerde o eski güzel gunler...
  • nokianın eski telefonlarını kullanırken bizde ulaşılamama sorununu çok yaşadık. fakat eşimle ben telefonlarımızı değiştirdikten sonra artık sorun yaşamıyoruz. hatta eşim hattı ciddi olarak değiştirmeyi düşünüyordu. her reklam çıktığnda aveaya kızıyordu. şimdiki telefonlarımız 3G bunun etkisi varmı bilmiyorum
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.