Şimdi Ara

Nihayet AVEA'nın GERÇEK YÜZÜ 3 (videolu) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
126
Cevap
0
Favori
9.610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • amacım ne kimseyi kınamak,ne bir ürünü kötülemek veya övmek!

arkadaşım bilmiyorum avea bana mı torpil geçiyor yoksa bu işler kısmet işimi anlmadım gitti?şimdi eğri oturalım dopğru konuşalım,sen kötü hizmet aldın bunu kanıtladın ama nedense ben de çok memnunum bundan 1 sene öncesine kadar işlerim dolayısı ile 3 şebekeyi de kullanıyordum,turkcell,vodafonu ve avea,gerçi vodafone'u da eksik kalmasın diye almıştım,ve 3 firmayı da aynı anda kullanan biri olarak diyebilirkim,hizmet/fiyat olarak avea diğerlerinden çok önde,şu ana kadar avea'nın çekmediğini görmedim,turkcell'in oldu,vodafonu zaten Allah'a emanet çalışıyor,kim aradıysa hiç ulaşamadık sana gibisinden bir laf etmedi(belki de ulaşamadılar ama söylemediler de),hatta edirne'nin bi köyüne uğramak zorundaydık ve orada 6-7 saatlik bir işimiz vardı,ben telefonu çıkardım köylüler dediki bizim burda hiçbir cep telefonu çekmez boşuna bakma telefonuna dedi ama bilmiyorum avea çekiyordu,aradım konuştum ordakiler de şaşırdı.

ben çok memnunum avea'dan,inşallah samimiyetime inanıp bu yazdıklarım hakkında kötü bir düşünce sezmemişsinizdir.

• quote:

Orjinalden alıntı: offguard
    arkadaşım bilmiyorum avea bana mı torpil geçiyor yoksa bu işler kısmet işimi anlmadım gitti?şimdi eğri oturalım dopğru konuşalım,sen kötü hizmet aldın bunu kanıtladın ama nedense ben de çok memnunum bundan ...

İyi de bu hizmet dediğin şey sadece şanslı olanlara dağıtılan bir hediye paketi değil! Ben sadece ödediğim ücret karşılığında bana vaadedileni, yani vermeyi taahhüt ettiklerini istiyorum, fazlasını değil...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi algorian -- 1 Kasım 2007; 2:44:47 >
  • avea kullanan biri olarak konuşma yapmıyorum gprs girmiiyrum sadce sms paketi kullanıyorum açıkç-cası memnundeğilim çünkü şebeke çektiği halde bana ulaşılamıyor ben meslek olarak bilgi işlemciyiem aynı zamanda elektronike ve elektrik bilgisinide sahibim telimin yeniolmasına rağmen aveada yakaladığğım sorun şebeke çekse dahi bazen ulaşılamıyor demese çok ilginç bikaç tel denedim yine aynı.halendaha gprs kullanım sonrası konturlerimin birden sıfırlanmasına bi cvp bula bilmiş değiller.bunun yanında şebeke çekme hiikayesi yalan en iyişebeke tcelle 2.olarakta vodafone başkada kalmıyorrr zaten hatta bi ara hattımı kızdım hattımı kapattırıyordum müşteri temsilcisi sanki oranın patronuymuşgb lakaid cevaplar verdi .bence dünya devi vodafon hemhesaplı hemdeegüler yüz
  • valla bende memnunum avea dan. turkcell ıyı olabılır ama kazıkcı. vodafone da ucuz ama cok kalıtesız
  • Turkcell'in tarife yumurtlayan tavuğunun yumurtaları biraz bayat gibi geldi bana. 80 yıllık tarifelerin adını değiştirip bir de tavuğun k.çından fırlatmakla tarife üretilmiyor. Biz bize cell'in adı değişmiş, olmuş sana yeni tarife. Kullananlar memnunsa kullanmaya devam ediyor kendi şebekesini. Şebeke fanatikliği yapmayın, satış temsilcisi havalarına girmeyin. Şebekeden memnun olmayan, aptal değil. Gider şebekesini değiştirir, olur biter. Zaman zaman herkeste oluyor şebeke problemleri. Zamanında Turkcell'den arkadaşlarıma gönderdiğim mesajlar, benim isteğim dışında iki üç kez gitti. Az uz da olmadı bu. Çok kullanıcısı olmak demek, Türkiye'nin % bilmem kaçını kapsıyor olmak, avantajlı bir şebeke olmak anlamına gelmiyor. Avea kullanıyorum, memnuniyetlerim de var, memnuniyetsizliklerim de. . . Memnun değilsen gide değiştirirsin olur biter. Yaygara yapmaya gerek yok. Bu kadar insan hep farklı şebekeler kullanıyor. İstemeyen kullanmaz, değiştirir. Şebeke kardeşliği yapmaya da gerek yok, şebeke düşmanlığı da

• abi tebrik sana gerçekten uğraşmışsın bu kadar ispatlamışsın yapar bu hatların hepsinin kendine göre anormallikleri war ama altyapı olarak en sağlam turkcell ama ama en iyi yaptığı iş de bundan faydalanıp kazık atmak
  • Vodafon ve Avea ikisi sayesinde ucuz konuşma imkanı var.Artık 6 senedir kullandığım türkcell hattından kurtulacam.Yeter artık kazıklandığım telefon konuşmalarım telsiz konuşması gibi kısaldı.Türkcell'den 1 dakika konuşuyorum kontürler su gibi gidiyor.Telefonla çok konuşan biri değilim istediğim sadece ucuza konuşmak.Ses kalitesi umrumda değil ben cebimden çıkan paraya bakarım.Zaten türkcell'in ses kalitesi zamanla yükseldi yani hep kaliteli değildi.Diğerlerinde de ses kalitesi zamanla yükselir.6 sene türkcell'in kazığını yedim ama onlar bana herhangi bir indirim mi yaptı?Hayır.Zaten konbara denen kontürleri gasp eden kampanya çıktığında gıcık olmuştum.Şimdi televizyondaki tavuklu hiçbir şey vermeyen milleti enayi yerine koyan reklamı görünce iyice gıcık oldum.Çok şımardılar bıktım artık türkcell'den kurtulacam başkalarını kazıklasınlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tk1198

Turkcell'in tarife yumurtlayan tavuğunun yumurtaları biraz bayat gibi geldi bana. 80 yıllık tarifelerin adını değiştirip bir de tavuğun k.çından fırlatmakla tarife üretilmiyor. Biz bize cell'in adı değişmiş, olmuş sana yeni tarife. Kullananlar memnunsa kullanmaya devam ediyor kendi şebekesini. Şebeke fanatikliği yapmayın, satış temsilcisi havalarına girmeyin. Şebekeden memnun olmayan, aptal değil. Gider şebekesini değiştirir, olur biter. Zaman zaman herkeste oluyor şebeke problemleri. Zamanında Turkcell'den arkadaşlarıma gönderdiğim mesajlar, benim isteğim dışında iki üç kez gitti. Az uz da olmadı bu. Çok kullanıcısı olmak demek, Türkiye'nin % bilmem kaçını kapsıyor olmak, avantajlı bir şebeke olmak anlamına gelmiyor. Avea kullanıyorum, memnuniyetlerim de var, memnuniyetsizliklerim de. . . Memnun değilsen gide değiştirirsin olur biter. Yaygara yapmaya gerek yok. Bu kadar insan hep farklı şebekeler kullanıyor. İstemeyen kullanmaz, değiştirir. Şebeke kardeşliği yapmaya da gerek yok, şebeke düşmanlığı da

Sana TAMAMEN katılıyorum.
    ANCAK
    Bir operatör onca reklam yapıp insanları resmen kandırınca kendimi tutamadım. Ddediğim gibi ben sadece bana vaadedilen servisi istiorum, dahasını değil...

• ben dun itibariyle 8 senelik turkcellden kurtuldum gittim avea aldım 14 ytl hat+100 kontur . arkadaşın dediği gibi bende kazıklanmaktan bıktım adamlar ne yapıyosa faturalılar için şirketler için yapıyo ya da mc donalds ta menu veriyoo . şimdiden tavugun kıcından bişiler çıkarıyolar.
  • Ben çok mu seviyorum sanki Turkcell'i...
  • Böyle bir vidyonun kavga çıkaracağını hiç ummazdım.
  • bence hiç biri mükemmel değil. yıllardır 3 operatörü de kullanmaktayım. kabul ederim ki tcell en iyi şebeke ama o da mükemmel değil. avea ve vodafone u çok eleştirmekteyiz ama biraz da geriye dönüp bakalım. tcell yıllarca neredeyse tek operatör gibi işledi peki sonucu çok mu iyi? halen kapsamadığı ve sorun çektiği yerler var.sizce tcell ne kadar iyi bu durumda?avea piyasaya çıkalı 6yıl bile olmadı ama tcell i şebeke olarak yakaladı sayılır. vodafone da onu takip etmekte.
    local şebeke sorunlarıyla şu yada bu kötü diyemeyiz. ben kırıkkale üniversitesinde okuyorum ve bizim kampüste en iyi avea çekiyor. sanmayın ki diğerleri içler acısı çünkü 18bin öğrenci olan bir kampüste 3 operatöründe çekmediği yerler var. bana kıyaslama sorulacak olursa verdiğiniz ücrete göre en iyi şebeke avea da. çünkü tcell çok daha fazla ücret almasına karşın onun kadar hızlı bir şebeke çalışması yok. vodafone da ne iyi ne kötü ama benim tahminim bu hızla gidilirse avea ve vodafone kapsama alanında ve mükemmellilte tcell i geçecek.ama benimki sadece kendi düşüncem

• algorian sonuna kadar haklısın kardeşim aynı şeyleri bende yaşıyorum. M.Hizmetleriyle ne zaman görüşsem düzelecek çalışma yapıyoruz diyorlar. Ben kayseride yaşıyorum bu çalışma 2 senedir bitmedi nedense. Düşünsenize benim işim gücüm olacak bana millet ulaşmak isteyecek bu avea denen şebeke ulaşılamıyor diyecek ya da şebeke meşgul bıktım artıııııııııııııııııııııııııııııııııık. Allahtan pahalıda olsa Turkcell var.

1 ay önce kontör düşülerimden şüphelendiğim için avea dilekçe gönderdim ayrıntısını göndermeleri için. 1 ay oldu hala gelecek. onun üzerine yine hala birsürü kontörüm gitti. Ben işi gücü bırakıp kontör mü takip edecem. Önceden mobil öğrenci falan avantajı vardı ama bitti benim için artık içindeki kontörüde biterim kapatıcam hattı.
  • Bu sorun bende de
  • İnanın telefonlarımın hepsini kapatmayı az düşünmedim :D
  • hocam 2. video da eğer istersen bu işi 3 kağıtla yapabileceğini yazmıştım,ama demiştimki bu işte bi 3 kağıt yok,çünkü hepsini defalarca yaşadım.artık yaşamayıp da inanmayanlara hakkaten çok iyi cevap vermişssin
  • arkadaş türkcell yada vodafone de çalışıyo herhalde =) ben 3 yıldır avea kullanıyom ben aldığımda aria'dı tabi ben çok memnunum memlekette çekmiyo onnada 1 aylık 1 türkcell buluyom ama 1 ay bile dayanması zor türkcele
  • Hakkaten bu Avea komik ya. Bugün avealı bir arkadaşı yine Avea şenekesi üzerinden aradım. Bana Aradığınız Numara Kullnılmamaktadır" dedi 2 defa aradım ikisinde de boyleydi sonra 3 dk sonra aradım çaldı. Nasıl Ama....
  • "Hem türksel abonesi hem de ellerinde yine de avea hattı var bu insanların. Çok ilginç yaaani. "
    Bedava olunca haliyle oluyo :)

quote:

Orjinalden alıntı: zabubi

Yav yok böyle bir şeeeey. Ben 3 yıldır kullanıyorum. Her ay da 60 saatten fazla konuşuyorum. 30 Ben dışarıyı arıyorum, 30 da onlar beni arıyorlar. Nadiren sorunlar oluyor sadece. Bu sorunlar ihmal edecek kadar hatta üzerinde durmayacak kadar küçük. Benim tarifem personel plus. Askeri, polisi, öğretmeni, aklınıza gelecek tüm kamu hatlarını bedava arıyorum+aylık 600 mesaj kamu hatlarına doğru mesaj hakkım da var. Ben memnunum.

Biz 6 kardeşiz. Hepimizde personel hattı var. Ayrıca annemde de var. Hepimiz memnunuz.

Geçenlerde telekomun işçileri greve girdiğinde 6-7 saat hiçbir yeri arayamadım. Kimse de bana ulaşamadı. Ama diğer hatlardan kullananlara sorduğumda öğrendim ki onların hattı da o 5-6 saat boyunca bozukmuş.

Videoyu sonuna kadar izledim. Nadiren böyle şeyler oluyor. Videoda hile olduğunu sanmıyorum. Ama sadece avea hattı bozuk bence.

Geçenlerde abim yeni bir kontorlu turkcell hat aldı. Sanırım 3 ay oldu. Ne yaptıysak, hangi telefonda denediysek mesaj almıyor ve göndermiyordu. 2 hafta uğraştı, müşteri hizmetlerini aradı, her şeyi yaptı. Olmuyordu. En sonunda kendiliğinden düzeldi sorun.

Böyle şeyler her şebekede olur. Burda neden türksel fanatikliği yaparsınız anlamam yani. Ben aveadan önce telsim kullandım. Allahıma çok şükürtürksele bu zamana kadar para vermedim.

Bu arada türksel reklamları da midemi bulandırıyor. 10 yıldır türksel çalışıyor, Türkiye kazanıyor. Ne güzel İstanbul be.
    Sen, ben hepimiz eşşeğiz ve yatıyoruz; sadece türksel çalışıyor. Türksel çalışıyor ama babasının hayrına çalışıyor; bu yüzden türksel hiç bir şey kazanmıyor. Sadece Türkiyeye kazandırıyor türksel efendi. Bir de Türkiye kazanıyorsa türksel çalıştığı için kazanıyor. Yoksa, türksel çalışmasa Türkiye de bişey kazanmayacak yaani.

Bu reklamdan sonra türksele olan tüm sempatimi kaybettim.İngiliz şirketi olan vodafona para veririm, türksele vermem.

Zaten türkselin fiyatları aşırı pahalı. Bunu herkes biliyor.

Bir de baz istasyonu konusu var. Yıllarca telsim ve özellikle de türksel aveanın olunu bacağını tehditle şantajla kırmaya çalıştığı için avea yeterince baz istasyonuna halen sahip değil. Ama müşteri hizmetlerini ısrarla arasanız hizmet alıyorsunuz.

Müşteri hizmetleri en ukala ve de en sert olan şebeke de türksel bu arada. Ama hangi şebekenin müşteri hizmetlerini ararsanız arayın konuya hakim olmalı ve haklı olmalısınız ki siz onları dövmelisiniz. Yoksa ezik büzük ve ne istediğini bilneyen sesle aveayı da arasanız, telsimi-türkseli de arasanız sizi döverler.

Bana bu zamana kadar hiçbir müşteri hizmetleri yetkilisi sert konuşamadı. Sert konuşmayı denedi ama bunu başaramadı.Nihayetinde ben bir öğretmenim ve insan yetiştiriyorum. 2 tane sümüklü salaktan laf işitmem ve ağzının payını da veririm.

Bu arada dikkatimi çeken bir şey daha var. Burda avea konusunda yazı yazanların bir çoğu avea müşterisi değil ve avea hakkında konulara hakim değil. türksel kullanıp türksel raklamı yağmaya çalışan bir gurup. Ama bir şey daha dikkatimi çekti. Hem türksel abonesi hem de ellerinde yine de avea hattı var bu insanların. Çok ilginç yaaani.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.