bu forumda avea'ya full çamur atılıyo. bu video'yu çeken arkadaş gitsin nişantaşı'nda ve şişli'de turkcell'in gerçek yüzü isimli videosunu çeksin. avea çatır çatır full çekerken turkcell sıfır. ben de avea kullanıyorum ama henüz türkiye sınırları içerisinde gittiğim hiçbir yerde kapsama alanı dışına çıkmadım. saçma geliyo artık bunların tartışılması.
quote:
Orijinalden alıntı: alimakkaya Telsim/Vodafone kullanmadim, ancak Turkcell ve Avea kullaniyorum, evet problemleri var aveanin ancak en az avea kadar turkcell de problemli idi kullandigim zaman. Aldigim servis kalitesi ayni olduktan sonra tarifelere bakarim ben, su an da bulundugum bolge icin en uygun AVEA . Kotu olabilir ama, amac degerlendirmekten cok bok atmak gibi gorunuyor (ortaya cikan sonuc dogru bile olsa).
Dostum papua yeni ginede havalar nasil :)
kuura bakma tutamadim kendimi umarim alinmazsin,saka idi niyetim.. ama gercekten turkcell ile nasil bu sorunlari yasadin merak ettim, ne zaman yasadiginda onemli. Ve surekli devam eden birseymi? Bilgilendirirsen sevinirim
turkcell'i amma abartıyo bu forum ya. turkcell'i bilmesek yiycez.
benim yatak odsında normal şebeke çekmiyor ama 3g açınca full çekiyor bende 3 gde kullanıyorum
Avea Genelde bilinçsiz gençleri cezbeden kampanyalar düzenlediği için kolay para kazanmanın yolunu bulmuş. Örneğin şu 5bin 5yüz sms işi bunun üzerinden eminimki bayağı ii para kaldırıyorlardır. Avea'nın Çekmediğini, Reklamlarla milleti kandırdığını zaten biliyoruz. Ama kullananlarda ya cezbeden kampanyalar için yada bu tür reklamlara kandıkları için bu operatörü tercih ediyor:) Turkcell eminim ki 1 seneye kalmaz avea'nın %50 kullanıcısını kendisine çekecek çünkü Oda sms kampanyası düzenliyor ve verdiği sms avea'nın 2 katı fiyat ise aynı :) turkcell gerçekten fark yapmıs bir operatör buna diyecek yok(BENCE). Şu anda bende avea kullanıyorum. Nedenini sorarsanız hattımdaki 200 kişinin en az 150 si Avea'lı ama buna bir dur diyeceğim. daha fazla paramı yemelerine müsade edemem :)
Turkcell'in numara taşıma ile kaybettiği abone sayısı kaça çıktı? en son 1800000 kişiydi, sadece bizim ailede 2 turkcell numarası taşıdık
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme