Şimdi Ara

Türk Telekom’un fatura oyunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Telekom daha önce telsiz kullanım ücreti yansıtmıyordu. Depremden sonra telsiz kullanım ücreti yansıtmaya başlamış...

Not: Engelli raporum var %25 indirim alıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi besiktas033 -- 25 Şubat 2023; 1:25:14 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Türk Telekom SMS Fatura Hizmeti

Türk Telekom SMS Fatura hizmeti, kullanıcıların fatura bilgilerini SMS mesajı yoluyla almalarını sağlayan bir uygulamadır. Bu hizmet, fatura bilgilerine anında erişim imkanı sunarak kullanıcıların faturalarını takip etmelerini ve ödemelerini zamanında yapmalarını kolaylaştırır.

Türk Telekom SMS Fatura Ücretli midir?

Hayır, Türk Telekom SMS Fatura hizmeti kullanıcılara ücretsiz olarak sunulmaktadır.

Türk Telekom SMS Fatura Nedir?

Türk Telekom SMS Fatura hizmeti, fatura tarihinden itibaren her ay, fatura tutarı, son ödeme tarihi ve ödeme seçenekleri gibi fatura bilgilerini içeren bir SMS mesajı gönderir. Bu mesaj, kullanıcıların faturalarını takip etmelerine, bakiyelerini kontrol etmelerine ve ödemelerini planlamalarına olanak tanır.

Nasıl Kaydolabilirsin?

Türk Telekom SMS Fatura hizmetine kaydolmak için şu adımları izleyebilirsin:

1. Türk Telekom Müşteri Hizmetleri'ni arayarak 555'i tuşla.
    2. Müşteri temsilcisine SMS Fatura hizmetine kaydolmak istediğini bildir.
    3. Temsilci, hesabını kontrol edecek ve seni kaydetme işlemine yönlendirecektir.

Avantajları:

Türk Telekom SMS Fatura hizmetinin kullanıcılara sunduğu bazı avantajlar şunlardır:

• Faturalara anında erişim
    • Fatura takip kolaylığı
    • Ödemelerin zamanında yapılması
    • Maliyet tasarrufu (kağıt fatura ücretlerinin ortadan kalkması)

Dikkat Edilmesi Gerekenler:

Türk Telekom SMS Fatura hizmetini kullanırken şu noktalara dikkat etmelisin:

• SMS mesajları telefon faturasına yansıtılabilir. Bu nedenle, veri kullanımını kontrol etmen önerilir.
    • Fatura bilgilerinin yalnızca cep telefonu numaranıza gönderileceğini unutma.
    • Hizmetten herhangi bir nedenle memnun kalmazsan, Müşteri Hizmetleri'ni arayarak iptal edebilirsin.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • bütün GSM operatörleri böyledir faturalı da , inciginden boncugundan kaktirirlar , örnek vermek gerekirse , 100 lira diye geçilen hiçbir faturalı , 100 olmaz , 127 olur 119 olur 130 olur ,

ucu açıktır olurda olur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen sene sizden vergileri peşin almışlardır. O Yüzden 2022 yılında faturaya yansımayıp 2023 yılında yansıtmaya başlamışlar
    Bu tarifeye geçişiniz nasıl oldu yazarsanız belli olur.
    Ayrıca kimse size inciğinden boncuğundan kullanmadığın birşeyi kaktıramaz.
    Fatura ya ne anlaştıysan üzerine o sene ki Telsiz kullanım ücreti tutarını eklersin o gelir. Farklı gelmez şubat ayı vergi zammından kaynaklı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• TT Faturasız neyse de, faturalı pişmanlıktır. Faturalı hat Turkcell'de ya da Vodafone'da kullanılmalı.

• Bitmedi bu boş muhabbetler, operatörler yeni nesil robin hood zaten fakirden alıp devlete vergi olarak para transferi yapıyorlar

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • maaart M kullanıcısına yanıt

Sizin yanlışınız var kaktırıyorlar hep Türk Telekom’un fatura oyunu 

• ben yıllardır faturalı tt kullanırım sikinti olmuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phasan -- 25 Şubat 2023; 15:15:0 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Türk Telekomun Oyunu
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • phasan P kullanıcısına yanıt

İnsanlar kendisi sıkıntı yaşayınca milyonlarca faturalı aboneninde sorun yaşayacağını sanıyorlar  

• krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    aynen öyle oluyor

Alakası yok. Yakınlarımdan TT Faturalı kullanan insanlar var, hatta bizzat ben tavsiye ettim. Ancak bu, TT'de sorun yaşanma ihtimalinin daha yüksek olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Herkes sorun yaşıyor demiyorum, sorun yaşatma ihtimali daha yüksek. Bunu göz önünde bulundurarak kullanılması lazım.

• fatura kesilmeden fatura detayını görüntüleyemediğiniz klasik TT.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Tamam da bunu sana tt durduk yere yapmıyor senden kaynaklı bir durumdan ötürü faturana ekliyordur.

Senelerdir kendi 6 adet faturalı hat var sorun yaşamadım.

Benim kastettiğim sorunlar sadece ücretlendirme ile ilgili sorunlar değil. Mesela bir yakınım yeni TT'ye geçti. Teknosacell olarak. Sistemde SMS Fatura'nın açık, basılı fatura'nın kapalı olmasına rağmen Ocak ayında basılı fatura geldi. Sistemin kendine gelmesi açısından tekrar SMS Faturayı kapatıp tekrar açtım. 2 gün önce Ocak faturası geldi. Sorunlardan kastım bu işte, ha önemli mi değil belki ama saçma sapan sorunlar yaşatma ihtimali vardan kastım bu. Kağıt israfı hem, yazık. Şimdi yine SMS Faturayı açıp kapattım bir kendine gelsin diye, bakalım Mart'ta Şubat faturası yine basılı olarak gelecek mi?

• Dert ettiğiniz şeylere bak müşteri hizmetlerini arayıp ayarlatsaydınız keşke

"ha önemli mi değil belki"

diye yazmışım zaten.

Yani bunu dert ettiğim falan yok. Ayrıca müşteri temsilcisi benim Online İşlemler'den yaptığım ayar dışında farklı ne yapabilir? O da SMS Fatura'yı ya da E-Fatura'yı açıp kapatacak muhtemelen. Sonuç yine aynı olur gibi. Benim burda kastettiğim sorun yaşatma riski daha yüksek TT'nin. Ha diğerleri sorunsuz TT sorunlu demiyorum, ama işin doğrusu ben ve çevremdeki insanlar TT'de daha çok sorun yaşadı. Bu sorunlardan kastım, ücretlendirme ve sistemsel sorunlar. Çekim gücü lokasyondan lokasyona fena değil.

• Oradan farklı ayar yapıyorlar çünkü uygulama ile birbirini tutmuyordu.

Ücretlendirme sorunu da muhtemelen kendi hatalarından dolayı Operatörler durduk yere faturaya ekleme yapamazlar.

• ben vestelcell kullanıyorum dediğiniz sorulara hiç denk gelmedim

• S918B kullanıcısına yanıt

Sırf şöyle saçmalıklarla uğraşmamak için faturası kullanıyorum yıllardır. 100 liralık fatura 120-130 gelecek 20-30 lira için uğraş kanser ol.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.