Şimdi Ara

nero 7 de ve cd formatında ama VCD açmıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
3.128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

nero 7 de cd formatında boş cd yazdırıyorum.

ama VCD di açmıyor.neroda veri cd si hazırla diyorum gene olmuyor.

başka cd leri vcd ye takıyorum çalışıyor.

ama benim çektiğim cd leri bir türlü açmıyor.

yardımlarınızı bekliyorum.teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 10/07/2007 -- 13 Ağustos 2007; 13:54:44 >

• VCD formatında çektiğinden emin misin ?
  • eğer herhangi bir videoyu .wmw yada .asf gibi dosyayı nero da VCD yarat a tıklayarak vcd ye döndürebilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hirotaro -- 14 Ağustos 2007; 3:22:05 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hirotaro

eğer herhangi bir videoyu .wmw yada .asf gibi dosyayı nero da VCD yarat a tıklayarak vcd ye döndürebilirsin

kardeş bilgine ve ilgine teşekkürler.

dediğinizi cuma gününe kadar deneyip sonucu buraya yazacağım.

saygılar.

konu tarafımdan takiptedir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hirotaro

eğer herhangi bir videoyu .wmw yada .asf gibi dosyayı nero da VCD yarat a tıklayarak vcd ye döndürebilirsin

DEDİĞİNİZİ YAPTIM.

teşekkür ederim aynen oldu.

yalnız bir şeyi merak ettim.

nero da sık kullananlardaki veri cd si yarat yapınca neden olmuyor da

fotoğraf ve video sekmesinde yapınca oluyor.

birileri beni bu konuda aydınlatırsa memnun olurum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 10/07/2007 -- 15 Ağustos 2007; 8:41:03 >

• Çünkü veri CD'si bilgisayar içindir. VCD Playerlar veri CD'sinden anlamazlar. Bir VCD'yi bilgisayara takıp bakınca çeşitli klasörler ve içinde dosyalar görürsün. Bunlar bilgisayar için gerekmez ama VCD Player için gereklidir. VCD oluşturunca VCD Playerların videoyu oynatması için gerekli dosyalar da yüklenir.
  • arkadaşlar ben de mp3 cd si yaptım ama vcd player de çalmıyor. "menu on " diye yazı beliriyor ekranda. mp3 olduğunu görüyor, ama çalmıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: slx

arkadaşlar ben de mp3 cd si yaptım ama vcd player de çalmıyor. "menu on " diye yazı beliriyor ekranda. mp3 olduğunu görüyor, ama çalmıyor

sorunu şöyle " çözdüm" tv açıktı ekranda sanatçı listesi vardı play dedim ve çaldı!
  • Nero'da Vidyo CD yaparken dosya inelemesi var. Bu dosya incelemesi cd yazmaktan daha fazla zaman alıyor. Nero nun ayarlarından bunu değiştiremez miyim? Vidyo Cd yaparken zaten dat dosyası kullanıyorum.bunun incelenmesine gerek yok ki , ama yine de 3 dakika inceliyor. Bu konuda nero nun ayarlarını nasıl değiştirebiliriz acil yardım bekliyorum??
  • CD'nizi yakarken yazım hızına da dikkat edin. Bazı aletler yüksek hızda yakılmış CD leri okuyamayabiliyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.