Bingxe üye olarak 30 dolardan başlayıp 5000 dolara kadar ödül alabilirsiniz.
Referanslı Kayıt linkim: https://bingx.com/invite/VE2UV7
Referanssız Link: bingx.com
Referansımla Üye olanlara destekveriirm. Orada copy traderim yüzde 97 vadeli işlemler başarı oranım var.
Not: Yeni üyelere verilen ödüller bingx. com insiyatifindedir. Sürekli yeni ödül kampanyaları yapıyor. Bazen yapmadığı da oluyor. Sadece ödül için üye lacak kişiler bingx .com sitesini inceleyerek üye olsunlar lütfen. Beni Copy Trader olarak takip ederseniz kazanacağınız para, ödüllerden çok çok daha fazladır. Copy Trader Linkim:
https://bingx.com/tr-tr/CopyTrading/1200610651424403460/?apiIdentity=1339619371017478149&accountEnum=BINANCE_FEATURE
Huawei MatePad 11 Android Yükleme
Merhabalar. Huawei MatePad 11 Mart 2023 de huawei web sitesindne satın aldım. İçinde kendi HarmonyOS denen tüm dünyaya kapalı bir sistem var. Ben bu tableti bilgisayarla eşleştirip kullanmak için almıştım sadece huawei diz üstü windowslu bilgisayarlarla eşlesiyor. Amacım grafik tabletine çevirmekti yapamadım.
Sonra olmadı çocuğum yararlansın dedim oyunlar olmadığı için çocuğum da yararlanamadı. 11 yıllık sosyal medya hesaplarım huaweinin abidik gubidik çalışma metotları yüzünden doğrulamaya düştü zor kurtardım. Sosyal medya da olmadı. Oyun da yok. Youtube metodunu da huawei şöyle girin böyle girin diye tarif etmiş. Orjinal youtube uygulaması gibi olmuyor. webview bir şekilde çözmeye çalışıyor google de bunu çakıyor sürekli çıkış yapıyor.
Google playdan hiçbir şey satın alamıyorum ne arasam .apk sürümünü indirip kurmaya çalışıyorum sonra belli bir süre sonra çalışmamaya başlıyor. O nedenle pes ettim. İndirdiğim uygulama durup dururken çalışmamaya başlıyor.
Bu tablete 11 bin lira para verdim. Şimdi çöp oldu. Şarjı 4 günden fazla gidiyor çünkü şarjını harcayacak bir uygulama yüklenemiyor. Hıawei matepad 11 e android yüklemenin bir yolu var mı? Böyle bir yapsam süper olur lisanslı apk larımı orjinal olarak yüklerim. Fikri olan yazarsa sevinirim.
Youtube Altyazı Çeviri Özelliği Çalışmıyor
Merhabalar. Youtube de sürekli yabancı videoları Türkçe altyazı ile izliyordum dün ve bugün ne olduysa çeviri özelliği hiç çalışmamaya başladı. Acaba sorun benden mi kaynaklı?
her zamanki gibi alt yazıları aktif yapıyorum sonra otomatik çeviriye geçip Türkçe seçiyorum 2 gündür çevirmiyor malesef.
İkinci bir sorum videoları youtube gibi otomatik Türkçe alt yazı koyan bir program var mı bildiğiniz lisanslıysa satın alırım. Yeter ki bulayım
Merhaba arkadaşlar findex puanım 767 olmasından kaynaklı hiçbir bankadan kredi kartı alamıyorum. Başvurulaım hep olumsuz
Aylık belgelendirilebilir gelirim 14 bin tl civarlarında sadece ziraat bankasında 10 bin yapı kredi de 100 tl limitli 2 kredi kartım var. Bunlar çağımız koşullarında iş görmüyor. Yasa gereği belgelendirilebilir gelirimin 4 katı kadar kredi kartı limiti hakkım var fakat bankalar sicil puanımın 767 olmasından ve bazı bankalarda mevcut geckmelerimin olmasından kaynaklı kredi kartı vermediği gibi var olan kart limitini de arttırmıyor. Yasal takibim icram yok devlette kadrolu çalışıyorum. Kamu çalışanıyım.
Sorum şu yeni hesap açılışında koşulsuz kredi kartı veren banka var mı, varsa sizin referansınızla hesap açabilirim. Karşılığında sizden hiçbir şey istemiyorum referans dan kaynaklı komisyonunuzu alırsınız ben de sadece en az 5000 TL limitli bir kredi kartına ihtiyacım var bilginiz var mı bu şekilde kredi kartı veren banka var mı acaba?
Ya da sicil puanı şartsız kredi kartı veren banka var mı? En kıytırığı olsun isterse yeter ki kredi lartı versin, var mı bildiğiniz?
Google Chorome Canary Hesap Taşımak
Merhabalar arkadaşlar. Müşterilerimin web sitelerini yönetiyorum. Bunun için tüm müşterilerimin google hesaplarıyla Chorome Canary'de kullanıcı oluşturdum 100 civarı Chorme kullanıcım var giriş yaptığım. Burada kolaylık şu her hesaba tek tıkla giriyorum müşterimin sorununu çözüyorum. Ben bilgisayarımı satacağım. 2 adet bilgisayarım var buradaki hesapları diğer bilgisayarıma taşımak istiyorum. Acaba nasıl yapabilirim?
Diğer bilgisayarda bu kadar hesaba giriş yapmak tek tek çok zorlayacak beni. Acaba manuel bir şekilde ya da programla Chorome Canary kullanıcılarının hesaplarını olduğu gibi diğer bilgisayara taşıyabilir miyim?
İkinci sorun taşıyamazsam eski adıyla CD'den çalışan windows dediğimiz olay vardı. Şu anki sistemimi bir flash diskin içine alıp Flash diski farklı bir bilgisayara takıp orada aynı sistemi çalıştırıyoruz diye hatırladım böyle birşey de yapabilir miyiz?
Bilgisayarı sattıktan sonra yeni bilgisayar alacağım yeni aldığım bilgisayara da bu hesapları tekrar geçirmek istiyorum
Bu konuda bana fikir verebilecek olan var mı acaba?
Merhabalar harici ssd hard diskim var 240 gb. Geçenlerde torrentten bir takım veri indirdikten sonra harici diskteki dosya ve klasörlerde izin problemi ortaya çıktı. Ayrıca bütün dosyalar ve klasörler salt okunura dönüştü ayarlardan salt okunuru kaldırıyorum hemen sonrasında tekrar salt okunura dönüşüyor. Bunun dışında bilgisayarda tek kullanıcı ben olmama rağmen bu dosyayı açmak için admin olmalısınız hatası veriyor ve açtırmıyor. aynı dosyayı kopyalayıp bilgisayar masaüstüne yapıştırdığımda aynı dosya/klasör sorunsuz açılıyor. Özellikle word/excell/pdf dosyaları harici diskin içinde açılmazken bilgisayar masaüstüne kopyaladığımda hemen açılıyor. Bu olayı hangi bilgisayara takarsam takayım tekrarlıyor. Virüs taramasında virüs görünmüyor bilgisayarda. eset lisanslı sürüm ile taradım.
Bu konuda bana yardımcı olur musunuz?
İzmir Torbalı Nakliyat Sitesi
Site Adı : Aksaray EWvden Eve Nakliyat
Site adresi :https://torbalinakliyat.com/
Site içeriği / Hizmet verdiği alan :Nakliyat Firması, Uygun fiyatlı nakliyat işleri yapıyorlar
Kullanılan yazılıma ait detaylar (Kullanılan dil vs..) :
Web sitesini bizzat ben joomla ile yaptım. Kullandığım tema Yootheme Yoopro olup lisanslıdır. Firmanın web sitesini yapmamın yanı sıra tüm Türkiye'de tanınmış en dürüst nakliyat firmalarından birisidir. Hayatlarını ailece bu işe adamış profesyonel adamlar. Taşınma işiniz olduğunda tavsiye ederim.
Aksaray Nakliyat Firması
Site Adı : Aksaray EWvden Eve Nakliyat
Site adresi :https://www.aksarayevdenevenakliyat.gen.tr
Site içeriği / Hizmet verdiği alan :Nakliyat Firması, Uygun fiyatlı nakliyat işleri yapıyorlar
Kullanılan yazılıma ait detaylar (Kullanılan dil vs..) :
Web sitesini bizzat ben joomla ile yaptım. Kullandığım tema Flex olup lisanslıdır. Firmanın web sitesini yapmamın yanı sıra tüm Türkiye'de tanınmış en dürüst nakliyat firmalarından birisidir. Hayatlarını ailece bu işe adamış profesyonel adamlar. Taşınma işiniz olduğunda tavsiye ederim.
Ağdaki Otomatik DNS Sunucusu değişmiş
|
|
Meslek: Öğretmen
İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. |
İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. |
Son Giriş: 3 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 3 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 193
İkinci El Bölümü Mesajları: 17
Konularının görüntülenme sayısı: 12.858 (Bu ay: 608)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 38 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware