Şimdi Ara

Windows 7 Format DVD'si Oluşturuyorum 1 Sorum Var ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben internetten çakma win7 indirip format dvdsi oluşturucağım laptobun altındaki orjinal win 7 home premium anahtarını girince orjinal gibi kullanabilecek miyim ?

• hocam çakma falan hepsi aynı zaten önemli olan kod tur.. orjinal kodu da bazen kabul etmiyor.. orijinal olmasa bile programlar var hocam onları denersin.. win 8 için var program mesela hocam, win 7 için bir araştırma yapmadım..
  • Evet kullanırsın
  • öyle bir şansın yok, windows her sürümü kendi ayrı keyi vardır. home premium keyi ile ultimade kuramazsın, elindeki mevcut key ne mesela starter keyi o zaman starter kurucaksın, başka bişe kurarsan anca korsan kullanabilirsin etkinleştirme olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tmk20

öyle bir şansın yok, windows her sürümü kendi ayrı keyi vardır. home premium keyi ile ultimade kuramazsın, elindeki mevcut key ne mesela starter keyi o zaman starter kurucaksın, başka bişe kurarsan anca korsan kullanabilirsin etkinleştirme olmaz.

Adam ultimate indiriyorum dememis ki kafasini karistiriyorsun

Windowsun cakmasi olmaz. Orjinaldir, etkinlestirmek icin ürün anahtari gerekir. Home pre sürüm keyiniz varsa format atip home pre kurun ve etkinlestirin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sarıaslan

quote:

Orijinalden alıntı: tmk20

öyle bir şansın yok, windows her sürümü kendi ayrı keyi vardır. home premium keyi ile ultimade kuramazsın, elindeki mevcut key ne mesela starter keyi o zaman starter kurucaksın, başka bişe kurarsan anca korsan kullanabilirsin etkinleştirme olmaz.

Adam ultimate indiriyorum dememis ki kafasini karistiriyorsun

Windowsun cakmasi olmaz. Orjinaldir, etkinlestirmek icin ürün anahtari gerekir. Home pre sürüm keyiniz varsa format atip home pre kurun ve etkinlestirin.

Öyle yapacağım zaten.
  • Sarıaslan kullanıcısına yanıt
    onu farkettimde biraz geç fark ettim sonrada düzeltmeye erindim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.