< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Neden yurtdışına kaçmak istiyorsunuz?

-
-
Vallah ahan borada ijş yooohddıır para yohdır gari yohdıır araba yohtır biz yaşamak istiyik burada hayat yohdır
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
en alt sınıf Amerikalılar bile jiplere biniyor monster truck dediğimiz kocaman arabalara biniyor adamların en fakirleri bile bizim en zenginlerimizden daha zengin
AwesomeDocumentaryyoutube
One of the most visited states in the country, Florida is Awesome. From its natural beauty and sandy beaches to the amazing people who live here, Florida truly is a special place. Redneck Mud Park is located in Punta Gorda Florida out in the Ranch Country area. Jeeps, mud trucks, side by sides, swamp buggies and atvs roam around the mud hole. Check out my vimeo channel for more: https://vimeo.com/awesomedocumentaryhttps://www.youtube.com/watch?v=iG8F28WlvQU&t=214sThe Telegraphyoutube
Social media footage has emerged of the clashes between Trump supporters and Black Lives Matter protesters in Portland, Oregon. In the video, several pick-up trucks carrying Trump 2020 flags are seen driving through crowds of protesters and appearing to spray them with was described as pepper spray. Get the latest headlines: https://www.telegraph.co.uk/ Telegraph.co.uk and YouTube.com/TelegraphTV are websites of The Telegraph, the UK's best-selling quality daily newspaper providing news and analysis on UK and world events, business, sport, lifestyle and culture.https://www.youtube.com/watch?v=PRqLm_2U5rk -
Tr=Afganistan denklem basit
belki de geçmişte Amerikan mandası olmalıydık
-
Sonsuza kadar cennette olacağız kardeşim huriler falan. ABD'de yaşayanlar cayır cayır yanacak.
Yurtdışında kaçmak isteyenlerin çoğu tr'de bir bok olamayacağını anlayan vasıfsız çöpler. Bunu kabullenemedikleri için kendi hayal dünyalarında gitmek istedikleri ülkeleri ideal bir cennet olarak kabul edip hayal ettikleri hayata kısa yoldan ulaşabileceklerini zannediyorlar. Kendi manevi ve psikolojik mutsuzluklarının sebebini ülke zannediyorlar.
Ayrıca kültürel olarak alt seviye varoş ailelerden geldikleri için milli bilinçleri yok, bu yüzden Araplar, Afganlar gibi ülkelerini terketmekten hiç utanmıyorlar. Hatta bunlar benim gözümde Araptan Afgandan daha düşükler çünkü onlar savaştan kaçarken bizimkiler orta seviyeli geçici ekonomik sıkıntılardan kaçıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CeremiKılarksın -- 30 Ocak 2022; 11:26:7 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Güce tapan insanlar, cahil aile, saçma sapan toplum baskıları, siyasetçileri anlatmaya gerek yok ne olduklarını hepimiz biliyoruz, göçmen sorunu, eğitimde eşitsizlik, iş bulmanın zorlukları, iş bulsanda asgari ücretin 200-300 TL üstüne çalışıyor olman, onu geçtim iş bulsanda işte kalacağının garantisi yok. İş veren mülteci çalıştırıyor kaçak ve bu ülkenin yerli insanı işsiz kalabiliyor.
Avrupa veya Amerikaya gitmem büyük ihtimalle asya tarafına giderim Japonya veya güney kore olabilir. Amerika veya kanada da olabilir ancak kanada biraz sıkıntılı bütçe konusunda, Amerika dahada sıkıntılı her evde ar-15 var
Kaldı ki oranın polisleri canı istediği zaman seni kurşun manyağı yapabiliyor. Tek bir yanlış hamlen canına mal olabilir.
ÜLKEMDE MÜLTECİ İSTEMİYORUM BANA KİMSEDE FAŞİST DİYEMEZ BANA AVRUPANIN, ABD'NİN RUSYANIN MEGAFONLUĞUNU YAPMAYIN ENGELLERİM! ENSAR KARDEŞİ FELAN TANIMIYORUM BEN! MÜSLÜMANLAR KARDEŞ DOĞRUDUR AMA SURİYEDE MÜSLÜMAN MÜSLÜMANA KARŞI SAVAŞIYOR, ELLERİNE SİLAHI VERENLER HRİSTİYAN, SİYONİST YAHUDİ ÖLENDE ÖLDÜRENDE MÜSLÜMAN!
BANA İSLAMA SALDIRIYORSUNUZ EDEBİYATIDA YAPMAYIN SIKTINIZ ARTIK!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E9F644F03 -- 30 Ocak 2022; 11:42:45 >
-
Amerika hiçbir zaman manda edinmedi en fazla uydu devletleri oldu
her şeyin bir ilki vardır hocam
-
ya he he Amerika üzerinde doğan eğitim almayan en fakir en aşağı düzey en kötü mesleğe sahip kişi jipe 4x4e binebiliyor diyorum adam gelmiş kendinizi geliştirmediniz palavrasını atıyor uza sanki o jiplere binenler okula gitti farklı diller öğrendi herifler korkuluk gibi yaşamayı seçmelerine rağmen bizim en zenginlerimizden daha zengin yaşıyorlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meola147of -- 30 Ocak 2022; 12:28:15 > -
adamlar cenneti dünyaya getirdi cenneti yaşıyorlar %100 gerçek bir şey ama cennetin var olma ihtimali çok çok çok düşük var olsa bile girme ihtimali o denli az ki en ufak hatada Tanrı kızıyor
-
Şu an yurt dışındayım.
Ülkemi özledim...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çoğu Kendi vatandaşına değer veren ülkelerdir. İnsanların çoğu refah ve medeniyet için gider. Aynısını burda göremiyoruz maalesef..
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
En doğru sensin. Sanane insanların vatan sevgisinden, millet sevgisinden, gitme isteme sebebinden veya bu konudaki ideolojilerinden. Sen burada istediğin kadar kal, biz kendimize değer veren ülkelerde yaşamak istiyoruz. Benim veya bir başkasının değeri de vasfı da burada forumdaki bir profile kalmadı.
+sonsuz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Elin ülkesinde vatanından kaçmış bir mülteci olarak değer göreceğini mi zannediyorsun ? Oranın vatandaşlarının gözünde ikinci sınıf subhumanın teki olacaksınız. Tıpkı buradaki Afganlar gibi. Gittiğiniz ülkenin hiçbir katkı sunmadığınız zenginliğinden pay alırken utanmadan şu kadar çalışmaya şunu alıyorum diye övünerek değer gördüğünüzü zannedersiniz belki.
Gençlerin çoğunun yurtdışı hayali olması işime geliyor benim. siz Almanya, green card, norveçte kasiyer olmak diye sayıklarken bu ülkeye güvenip planını ona göre yapanlar burada köprüyü çoktan geçmiş olacak, yurtdışı hayali kuranların çoğunluğu da hiç bir yere gidemeyecek. 15 milyon gencin rahat 10 milyonu yurtdışı hayaliyle uyutuluyor şu anda. Peki kaç kişi gidebilecek ? En fazla 300-400 bin.
Hukuk yazdıktan sonra gelen pişmanlık hissi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

Tr=Afganistan denklem basit
|
Benzer içerikler
- kemal sunal boyu
- probiyotik kullananlar yorumları
- en hafif viski
- trip atan kıza ne denir
- rileptid 1 mg kullanıcı yorumları
- exxen de neler var
- prompt mühendisliği nedir
- çay emojisi
- izafiyet teorisi nedir
- sodyum iyon batarya
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X