Şimdi Ara

Neden xbox one kullanıcılar içeri!!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
2
Favori
2.015
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar yeni nesil konsol alıcam herkes exc oyunlar yüzünden ps4 diyo öte yandan live ve controller için xbox1 deniliyo bi yardımcı olırsanız efsane olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ps4'de online evet xbox kadar iyi değil ama öyle '' off asla oynayamazsın online,online oynyacaksan xbox al '' demelerine de bakma sakın. Evet online xbox kadar değil ancak ben günlerce saatlerce oynamışımdır ancak açık yureklilikle söyleyeyim xbox'ı kullanmak ps4'den kat kat fazla zevk veriyor. Sanki elince pc varmış gibi kaliteli internet deneyimi veriyor. Şimdi buradan ps4 kullanıcıları gelecek '' 1080 Peee '' diyecek. Sakın aldırış etme öyle '' ''aman allahım bu ne böyle'' diyecek kadar fark yok. Bence konsol aldıracak oyunlar vardır. O da exclusive oyunlar diye nitelendirilir. Oturun pc başına bakın özel oyunlarına hangisi seni cezbederse o konsolu alın. İkisi de güzel konsol çünkü.
  • Bu 1080p olayı düşündürücü. Şu açıdan, daha ne kadar böyle gidecek? Oyunların kalitesi arttıkça, gözle görülecek fark da artarsa kötü olabilir. Ben bundan çekiniyorum. Halihazırda Xbox 360 kullanıcısıyım, gayet memnunum live'dan da, o yüzden psn hakkında söylenenler de insanı düşündürüyor ps4'ün donanım üstünlüğüne rağmen.

• Yazılım olmadan donanım bir hiçtir. Exc oyun konusu kişiseldir ama şu bir gerçek xbox ın exc oyunları daha uzun ömürlü kaliteli multiplayera sahip olduğu için.Ps excleri genelde senaryo odaklı single oyunlar. Online sistemlerde zaten psn ps4ü sattırır bu kadar rezil bir sistemdir psn.Live zaten en kaliteli online sistem.Yani açık konuşmak gerekirse ben geçen nesil x360 bu nesil pişman ps4 kullanıcısıyım ve bu hafta xbox one a geçiyorum tavsiyem her konuda xbox one.
  • Olay 1080 p den ibaret degil. Exclusive oyun diye bir kavram var ve bu konuda playstation rakipsiz diyebilirim. Online konusunda problemsizlik ariyorsan evet live psn e gore avantajlidir buda tartisilmaz.

Cozunurluk ve grafik bakimindan oyle yada boyle playstation xbox a ustunluk sagladi, sagliyorda. Asil fark exclusive lerde goruluyor zaten. Zamanla cok daha bariz olacak hersey. Yapimcilar ellerinden geldigince xbox i ps e yakin tutmaya calisiyorlar ama exclusive lerde gercek fark goruluyor.

Bol exclusive ve daha iyi grafik istiyorsan ps4 kullanacaksin daha iyi bir online altyapi istiyorsan xbox one kullanacaksin.
  • Hocam grafik diyoruz da rahatsızlık verecek derecede bi fark olur mu oyun videolarını izlerken xbox daha iyi gibi duruyo

• quote:

Orijinalden alıntı: mhtmutlu

Hocam grafik diyoruz da rahatsızlık verecek derecede bi fark olur mu oyun videolarını izlerken xbox daha iyi gibi duruyo

Rahatsizlik asla vermez. Siz kendinize konsol secin derim ben. Ps3 kullanicisiydim, bazen 1-2 gun psn e baglanamiyoduk. Sirf exc oynicaz diye de konsol almayin derim. Ps3 te uncharted, last of us vs cogu guzel exc oynadim. Oynadiktan sonra birsey yapmiyorsunuz online olarak da cok cekici degil genelde exc oyunlar. Ve ya bana oyle geliyor bilemeyecegim. Grafiklere pek bakmayin xbox ile ps4 cok yakin birbirine.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rorschach_ -- 5 Ocak 2015; 0:42:35 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bende sizin gibi arada kaldim. Somestrdan sonra bir konsol alacagim ama secmekte zorlaniyorum. Grafik olarak bakmiyorum oyunlara hep. Oyle bakarsak driveclub deriz iş biter tartismaya gerek kalmaz. Mesela demin unity fps karsilastirmalari izledim ps4 te fps dusmesi daha cok. Ancak ps4 kagit uzerinde daha güçlü. Bu islere cok kafa yorunca, cok arastirinca yine arada kaliyorsunuz. En iyisi alip bakmak begenmezseniz takas edersiniz.
  • pad, live, multi için ex oyunlar, yazılım, daha iyi oyuncularla oynama imkanı, kalite, bunlar için xbox. grafikler aynı iki konsolada sahibim. donanım geçen nesildeki gibi yine hikaye olacak.benim çevremdeki kötü oyuncular ps4 iyilerde one aldı çünkü hepsi multici ps4 e çıkacak exleri pek takmıyolar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jude Law -- 5 Ocak 2015; 1:19:57 >
  •  Neden xbox one kullanıcılar içeri!!!
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Hocam bu forza 5 mi son çıkan yoksa horizon 2 mi

• Son çıkan olması önemli değil. Sonuçta biri simulation diğeri arcade yapıda bir oyun. Simulation seviyorsanız forza 5 size göre. He hayır arcade yapıdaki yarış oyunları istiyorsanız forza horizon size göre. İki farklı seri birbirinin devam oyunu değiller son diye bir şey yok yani dostum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mai Martı

Bu 1080p olayı düşündürücü. Şu açıdan, daha ne kadar böyle gidecek? Oyunların kalitesi arttıkça, gözle görülecek fark da artarsa kötü olabilir. Ben bundan çekiniyorum. Halihazırda Xbox 360 kullanıcısıyım, gayet memnunum live'dan da, o yüzden psn hakkında söylenenler de insanı düşündürüyor ps4'ün donanım üstünlüğüne rağmen.

merak etme grafik kalitesini arttırırsalar ps4 de aynı sıkıntıyı çekecek. desen ki şuan oyunlar 1080p 60 fps ps4 de sabit çalışıyor ama xbox one 1080p 50 fpslere düşüyor ozaman haklı olabilirsin. ps4 de daha kapasite var dersin ama değil, ps4 de 900p ye düşüyor. 60 fps de sabit kalamıyor. konsolları daha iyi öğrenip grafik kalitesi artıcak o kesin birşey gelecek nesilde olduğu gibi ama bu artış xbox one dada geçerli olacak.

• Açıkçası ben oyundaki grafikten ziyade,aldığım keyfe bakarım.Donanımını istersen en son teknolojiyle donat ama iş yazılım ve stabilitede.Ben oyunu oynarken sürekli akıcı olmasını isterim.Çünkü konsolu alma amacım;takılmadan,sıkılmadan,fps düşmeleri yaşamadan ve hatasız bir şekilde oyun oynamaktır.Bana göre şu ana kadar xbox one bunları layıkı ile yapan konsoldur.Şu yeni nesil teknolojiler olmasa ve sürekli xbox 360 için oyun çıkarsalar,usanmadan alır oynarım.Tamam ps4 donanım olarak çok iyi ama gelgelelim yazılımında ve stabilitesinde iş yok.Xbox one almam için sebeplerim bunlardır...
  • çunku microsoft
  • Ps4'un ex. oyunlar haric bi avantaji yok.
    Ama xone in kontrolcusu, mukemmel online servisi, malzeme kalitesi, arayuz kalitesi vs faha ustun zaten multiplatform oyunlarda fark yok artik grafik olarak hatta xbox one daha akici ve sorunsuz oyun deneyimi sunuyor

• Up

• Bende xbox one alicam büyük ihtimal
    Xbox One seçme nedenim xbox live ve controller bir de halo mcc

• quote:

Orijinalden alıntı: umut_shn

Bende xbox one alicam büyük ihtimal
    Xbox One seçme nedenim xbox live ve controller bir de halo mcc

herşeyi geçtim bütün oyunlarda stabil alet ya. ps4 hep bir fps düşüşü yaşamakta. konsolda da hiç çekilmez. grafiklerde çok farkedilir birşey yok. gta da ot meselesi vardı.
    kafam çok karışık. ps4 de bomba alet be. driveclub orda horizon2 burda. 2 sini alacak gücümde yok. birini alıp deneyip karar vermek lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rorschach_ -- 6 Ocak 2015; 0:25:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mhtmutlu

Up

Cevap vermişler işte daha neden up diyorsun?
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.