Yarbay
20 Aralık 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
10 üye
Görüntülenme
Toplam: 280 (Bu ay: 5)
Gönderileri
Arkadaşlar herkese merhaba,

Yeni bir sistem topluyorum. Msi gaming trio z 3070 ekran kartı ve i5 12600 işlemcili bir sistem olacak. PSU konusunda yardımınıza ihtiyacım var. Açıkçası Psu en bilmediğim konulardan biridir. İçerisinde hangi güvenlik önlemleri olması gerekiyor gerçekten bilmiyorum. Psu olarak aşağıda linkini bıraktığım ürünü düşünüyorum. Siz tavsiye eder misiniz ? Nelere dikkat etmem gerekiyor ? Yardımcı olursanız çok mutlu olurum. Teşekkürler.

Sharkoon SS-COOLZERO-750 750W 80+ Gold Modüler Güç Kaynağı
https://www.hepsiburada.com/sharkoon-ss-coolzero-750-750w-80-gold-modler-g-kaynai-p-HBCV000003DBC2?url_src=ios-product-detail

Başka güzel PSU tavsiyelerine de açığım.
Arkadaşlar hepinize merhaba.

Konuyu yanlış yere açtıysam kusura bakmayın ancak çözümünü bir türlü bulamadığım bir sorun ile karşılaştım. Daha önceden Bluetooth aparatı alarak Dualshock 4’ çok güzel bir biçimde kullanıyordum. Xbox one s controller aldım ve yine steam’de kullanmaya başladım. Ancak sorun şu ki kontrolcüyü kapattıktan sonra tekrar açtığımda kontolcü bağlanıyor, steam’de kontrolcüyü görüyorum tanımla diyorum kontrolcü titriyor ancak hiçbir şekilde tuşlar çalışmıyor. Aygıt Yöneticisinden tuş testi yapıyorum sorun yok ama steamde ne hikmetse çalışmıyor. Tekrar çalıştırmak için aygıtı kaldırıp yeniden tanıtmam gerekiyor. Dualshock 4’de böyle bir sorun ile karşılaşmadım. Xbox one s controller kullanan arkadaşlar siz böyle bir problem ile karşılaştınız mı?

Teşekkürler.
Herkese merhaba,

Kasamın ön kısmına takmak için 2 adet 140mm fan almak istiyorum. Noctua düşünüyorum ama renkleri çok çirkin. Noctua'nın siyahı ve Phanteks arasında kaldım. NZXT RGB Led fan da düşündüm ama karar veremedim. Önerileriniz ve tavsiyelerinize ihtiyacım var.
Herkese merhabalar,

Aralık 2016 tarihinde Amazon.de üzerinden 1TB Seagate Expansion harddisk aldım. Harddiski xbox konsolumda kullanıyorum. Bu aralar beeping noise denilen bir ses geliyor. Bu konularda pek bilgim olmadığı için size sormak istedim. Ses şu sese benzer;

https://youtu.be/c3Rf7iiel2Q

Sormak istediğin soru şu; bu ses sürekli gelmiyor bazen geliyor ve nadir diyebiliriz. Bu sesin bir zararı var mıdır? Kullanmaya devam etsem sorun olur mu? Garanti sorgulamasında Hollanda'ya göndermem gerektiği yazıyordu. Sizin yorumlarınıza göre harddiski Hollanda'ya göndereceğim.

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
Sony resmi sayfasından Ps Now özelliğinin PC'ye getirileceğini ve bununla beraber Eylül ayında PC'de Dualshock kontrolcüsünü PC platformunda kablosuz kullanabilmek için Wifi Adapter çıkaracağını açıkladı. Bu adapter,Ps Now özelliğini Pc platformunda kullanmak için güzel bir özellik olduğunu açıklayan Sony,aynı zamanda PC'de Remote Play özelliğini kullanırken de bu adapter sayesinde kablosuz oyun oynanabileceğini açıkladı. Wifi Adapter Eylül ayında 24.99 dolar fiyat etiketiyle çıkacak. Bu adapter,oyunlar desteklediği sürece Dualshock 4'ün bütün özelliklerini PC'de kullanabilmenize olanak sağlayacak.

PS Now için sistem gereksinimleri şunlar;

Windows 7 (SP1), 8.1 or 10
3.5 GHz Intel Core i3 or 3.8 GHz AMD A10 or faster
300 MB or more; 2 GB or more of RAM
Sound card; USB port

Last of Us gibi oyunları artık Pc üzerinden oynayabileceğiz. Siz bu gelişmeler hakkında ne düşünüyorsunuz?

http://blog.us.playstation.com/2016/08/23/playstation-now-coming-to-pc-dualshock-4-usb-wireless-adaptor-unveiled/
 PS Now PC'ye Geliyor ve Dualshock Wifi Adapter Duyuruldu
Artık fps oyunlarında kol ile oynayanlar biraz eziyet çekecek. Fiyatı 150 dolar aletin ve Kasım ayında çıkışını yapacak. Siz ne düşünüyorsunuz?

https://www.playstation.com/en-us/explore/accessories/tac-pro-for-playstation-4/

https://www.amazon.com/gp/product/B01JTOWU0K/
Herkese iyi günler. Mercedes E250 hakkında test etmiş ve kullanmış arkadaşlardan eğer zahmet olmazsa yorum almak istiyorum. Deneyimlerinizi benimle paylaşırsanız sevinirim. :)
Uygulamada gelen bildirimlerin uyarıları baktıktan sonra yok olmuyor.
Herkese iyi günler,

Sürekli kablolu ve kablosuz olarak stabil bir şekilde kullandığım internetim de anlamadığım bir sorunla karşılaştım. İnternete bilgisayardan ve oyun konsolumdan kablolu kesinlikle bağlanamıyorum ama kablosuz gayet stabil çalışıyor. Kabloları değiştirdim,denedim ancak hala durum aynı. Anlam veremiyorum. Eğer bilginiz varsa ve bana yardımcı olursanız gerçekten çok sevinirim.

Uydunet internet ve NetMaster modem kullanıyorum.
Herkese iyi günler;

Ben port açma vb. konularda bilgi sahibi olmadığım için sormak istedim. Netten bulduğum konular ile yapmaya çalıştım ancak port test etme siteleri tarzı sitelerden denediğimde açık olmadığını gördüm. Ne denediysem başaramadım.

Acaba nerede yanlış yapıyorumdur. Beni bu konuda aydınlatırsanız sevinirim.

İyi forumlar.
Hakkında
Sistem ve Tercihleri
Bilgisayar
PC
Otomobil
Volkswagen
Mobil cihaz
Apple
Operatör
Turkcell
ISS
TürkNet
Oyun Platformu
PC
Oyun Platformu
Playstation 5
Takım
Galatasaray
Steam
Kasapow
TV
LG OLED
Klima
Toshiba
Ses Sistemi
SAMSUNG
Notebook
HP
PSN ID
Kasapow
PSN ID
Xbox Live GamerTag
Kasapow
Game Center
F.Kasap
Dünyadan Futbol
Ballspiel-Verein Borussia Dortmund
Kulaklık - Amfi
Sennheiser
Basketbol
Boston Celtics
Basketbol
Galatasaray
İşlemci
Intel
Anakart
Gigabyte
Sabit Disk
Western Digital
Ekran Kartı
MSI
Modem
Zyxel
Formula 1
Ferrari
Origin ID
Kasapow
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 2 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 2 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 3.585
İkinci El Bölümü Mesajları: 83
Konularının görüntülenme sayısı: 12.688 (Bu ay: 317)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2.254 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.