Yüzbaşı
08 Eylül 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
9 üye
Görüntülenme
Toplam: 89 (Bu ay: 0)
Gönderileri

VANQUİSH 2

Tür: Action - Shooter
Yapımcı:Platinum Games
Platform: Xbox One-PS4
Çıkış Tarihi:Salı gecesi duyurulmasını bekliyoruz

Kimisi ilk oyunun pc ye çıkacağını soylüyor.Salı günü umarım ilk oyundaki eksikliklerin giderilmesi ile devam oyunu duyurulur.Beklemedeyiz

Konu ile Alakalı BSC Linki : http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Platinum_Gamesin_E3_Duyurusu_Vanquish_2_Olabilir-78990.htm
Bildiğiniz gibi yeni nesilin gelmesiyle bir kısım arkadaşlar xbox one a geçti bende üniversite de okuyan veya o yaşlarda olan şuan xbox 360 ile devam eden arkadaşları bu başlık altında toplayayım dedim.Burdan birbirimizi ekler geceleri final vize haftaları dışında bazı günler oynarız.Genelde iş e giden abilerimiz veya liseye giden arkadaşlarımız gece geç saatlere kadar kalamıyorlar özellikle benim gibi 2.öğrenim olan arkadaşlar gece online olabiliyoruz.17-25 yaş arası tüm arkadaşlar toplanalım ha tabi illa o yaş aralığında olmayıp bende varım diyen abilerimiz arkadaşlarımız da varsa konuya beklerim.Gt imzamda ekleyebilirsiniz gt sini ekleyen tüm arkadaşlar genelde hangi oyunları oynadıklarını yazarsa daha rahat toplanabiliriz.

Gt Listesi:
fenercag
MbantudS
Katsumoto
onurerol
TheStarbox
Theldron
Arkadaşlar nintendo 3ds xl ntsc almak istiyorum yurtdışından hangi siteleri önerirsiniz alışveriş yapmış arkadaşlar cevaplarsa sevinirim.Sipariş ettiğimde burdan her türlü bilgiyi de paylaşırım almak isteyen arkadaşlarda bu konu ile öğrenirler.
Arkadaşlar party kurup arkadaşlara davet attığımda benim party ime gelemiyorlar ve "Cant connect xbox live party" hatası alıyorlar aynı hatayı onlar davet attığında ben alıyorum ama live a bağlıyım ve online oynayabiliyorum daha önce yoktu bu sorun 2 günde başladı sorun nedir? Xboxım ethernet kablosuyla pc ye bağlı ve pc wireless le modeme bağlı bağlantıları köprüleyip girebiliyorum zaten live a yoksa genelde modem yüzünden olan hatalar vardı giremiyordum bu sorunu sene başı halletmiştim ama şimdide bu hata başladı çözümünü detaylı anlatabilicek var mı?
Öncellikle belirtiyim daha önce açılan konular gibi olmıycak bu konu ileri derecede android iyi derecede ios bilgim var.Her ikisinide kullandım öneri vericek arkadaşlar detaylı nedenini söyleycekse öneri versin.

Samsung galaxy s2 telefonumu custom rom ve kernel olaylarından dolayı sürekli brick olması nedeniyle orjinal romda pil sıkıntısı vb konular yüzünden değiştirmeye karar verdim.Bütçem max 1300 tl.En az samsung galaxy s2 kalitesinde olması gerek.Androidn hantal sistemi açıkcası beni düşündürttü artık.Windows phone 8 telefonlara ilgim arttı özellikle yeni gelecek nokia lumia 925 ve 928 veya kullananlar 920 yi açıklayabilir mi?

Kısacası donanımı en az s2 kadar iyi yazılımsal olarak stabil pili 1 gün dayanan ve en az sorun çıkartan telefon modelleri önerilerinizi bekliyorum.
Arkadşalar nintendo eshoptan super mario 3d land almak istiyorum ama oyunu aldığımda oyun hesabıma mı yüklenir ve sd cardımı başka 3d se takarsam oyunu oynayabilir miyim?
Merhaba arkadaşlar.

Dün gece bc2 ana menüdeyken tüm stat bilgilerim açtığım silahlar açılan kitler vs.. hepsi sıfırlandı ve geri gelmedi hala.Genelde server arızalarında veya kopmalarda oluyordu ama 5 dk içinde düzeliyodu.Fakat şimdi tam 2 gün geçti ve 18 level olmama rağmen hala tüm statlarım sıfırlandı tüm silahlarım yok oldu oyun içinde düzelir belki diye girdim gene aynı durum.İşin ilginç tarafı leaderbords a girdiğimde 18 levelim ve öldürüdüğüm adam sayısı oynama sürem gibi bilgilerim leaderbords ta bulunuyor.Acaba bu sorun sadece bendemi var yoksa herkestemi.Birde sorunun çözmü veya bilgi olan varmı yardım edebilirmi?
Arkadaşlar bad compnay 2 ye girdiğimizde normalde vietnam güncellemesi otomatik olup kendimiz puanla alırsa vietnam aktif ediyorduk. fakat bende oyuna girdğimde güncelleme olmadı ve servera bağlanayım online dediğimde server has not connection tarzında bi hata alıyorum herkesdemi var bu sorun sadece bendemi ?
Herkese selamlar.Aranıza yeni katıldım artık bende dh ahalisindenim

Neyse hemen konuya geçiyorum.Yaklaşık 8 senelik pc oyuncuyum ve pc mi toplarken hep NVİDİA ekran kartlarını kullandım.En son kullandığım ekran kartım NVİDİA Ge-Force 8600 (8800 de olabilir tam hatırlamıyorum) di.2 hafta önce ekran kartım malesef yandı.Pc yi servise götürdüm ve dün akşam ekran kartı değişmiş olarak geldi.Şuan pc imde bulunan ekran kartı Asus ATI EAH 4350 serisi (Ekran kartımın RAM 1GB).ATI yi biliyorum ama Asus un EKRAN KARTINI ilk defa gördüm.Sorum şu acabu bu ekran kartım ATI ye mi ait ATI teknolojisimi kullanılıyor ve TDU 2, Crysis 2 gibi oyunlarda ekran kartım nasıl performans gösterir.Ekran kartım hakkında yorumlarınızı bekliyorum.

Yüzeysel olarak pc min özellikleri:

İşletim Sistemi: Windows XP PROFESSIONAL
İşlemci:Intel Core 2 Duo 2.93GHz
Ram: 2GB
Ekran Kartı: Asus ATI EAH 4350 Series 1GB RAM
Hakkında
Forum İmzası:
Nintendo 3DS Kullanıcıları Kulübü

Switch FC : SW-8229-4907-1004
PSN : TachyonKnight ve fenercag
3DS FC : 2724-5007-1984(Ekleyen Pm Atsın)
Xbox Live : fenercag
Sistem ve Tercihleri
Oyun Platformu
nintendo
Oyun Platformu
PlayStation
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.024
İkinci El Bölümü Mesajları: 110
Konularının görüntülenme sayısı: 6.510 (Bu ay: 190)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 387 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.