Şimdi Ara

Neden Riekerink e değer verilmiyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
3 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu adamlarin getirecegi teknik direktor riekerinkten daha iyi olmayacak buna adım gibi eminim.Terim gelse 1 sene çıkış yakalar ikinci sene yenicerilere yeni sozlesmeler zamlar...

Terim gelip günü kurtaracagina Riekerinke bir sene şans verilmeli.Cunku artık aynı filmi izlemekten midem bulantı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Hamza diye bir delikanlida bizde stajini tamamlayip bursaya gitmişti.Hatirlatayim.Riekerink bence alcakgonullu samimi bir insana benziyor.Oyunculari ligi iyi tanidiginda genclerle guzel işler yapar.Takimdaki besili yeniceri tayfasinida guzelce bi dağıtmak lazım.

Çünkü sistem proje adamı

Çünkü kaliteli antrenör

Çünkü basına atar gider yapmıyor

Çünkü oramı çekme buramı çek demiyor

Çünkü futbolcudan anlıyor

Çünkü duran top organizasyonu çalıştırıyor

Çünkü topçusuna küfür etmiyor

Çünkü sneijder getirdi

• Ben ÅŸahsen deÄŸer veriyorum. Riekerink yılların kurt hocası yıllardır ligi tanıyan Denizli'nin yapamadığını yaptı. Takımı birazda olsa ayaÄŸa kaldırdı. Üstelik ligi falanda hiç tanımıyordu. Ancak bizim futbolcularımız profesyonel deÄŸil. Selçuk'u bırak Semih'i bile oyundan alsa hocanın arkasından iÅŸ çevirirler. Kuyusunu kazarlar, trip atarlar. Kötü oynasalar bile Riekerink'in kararlarına saygı duymazlar. Daha dünkü b*k derler. Riekerink'in kiÅŸiliÄŸine de saygı duymazlar. Sen kimsin derler. Biz güttüğümüz koyunu biliyoruz. Riekerink olacaksa arkasında Aziz gibi bir baÅŸkan olmalı. Dursun gibisi olmaz.

Riekerink teknik taktik olarak bence Türkiye deki pek çok hocadan fazla bilgiye sahip. Ancak başarı gelmezse A takımdan hemen kovulur. Bence uzun yıllar altyapı da kalması daha hayırlı ve mümkün olur. A takımda uzun yıllar kalamaz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Türk kafası işte. Gs'ye geldiğinden beri top oynamaya başladınız. Ayrıca gençlere önem veriyor. En kötü senaryo altyapının başında kalmalı. Aynı zamanda yardımcı menejer olmalı. Oyuncu yönetimi ve iletişimi çok iyi bence.

Orijinalden alıntı: psirik

Ben şahsen değer veriyorum. Riekerink yılların kurt hocası yıllardır ligi tanıyan Denizli'nin yapamadığını yaptı. Takımı birazda olsa ayağa kaldırdı. Üstelik ligi falanda hiç tanımıyordu. Ancak bizim futbolcularımız profesyonel değil. Selçuk'u bırak Semih'i bile oyundan alsa hocanın arkasından iş çevirirler. Kuyusunu kazarlar, trip atarlar. Kötü oynasalar bile Riekerink'in kararlarına saygı duymazlar. Daha dünkü b*k derler. Riekerink'in kişiliğine de saygı duymazlar. Sen kimsin derler. Biz güttüğümüz koyunu biliyoruz. Riekerink olacaksa arkasında Aziz gibi bir başkan olmalı. Dursun gibisi olmaz.

Riekerink teknik taktik olarak bence Türkiye deki pek çok hocadan fazla bilgiye sahip. Ancak başarı gelmezse A takımdan hemen kovulur. Bence uzun yıllar altyapı da kalması daha hayırlı ve mümkün olur. A takımda uzun yıllar kalamaz.

Kaç aydır düzeltemediler şunu. Yine karman çorman çıkmış. Gerçekten forum mükemmel çalışıyor. Tamamen rezalet.

Özet geçeyim riekerink kalsın ama altyapıda. A takımda uzun süre kalamaz. Başarısız olursa gider. Ama altyapıda uzun yıllar kalabilir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    NEDEN Mİ MSI??? İŞTE CEVAP
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yıllarca sadece altyapıdan başka bi yerde çalışmayan birini koskoca Galatasaraya yakıştırıyosunuz.yazıklar olsun.dursunla beraber taraftarında vizyonu düşmüş

• Şu yanılgıyı düzeltelim: Riekerink sevilmediği için değil, Altyapı hocası olduğu için A takıma uygun görülmüyor.Yerine saçma sapan birini getireceklerse tabiki Riekerink kalmalı ama normal bi T.D gelecek ise Riekerink altyapıya geçmesi tercihimdir.

Orijinalden alıntı: =PistoLeRo=

yıllarca sadece altyapıdan başka bi yerde çalışmayan birini koskoca Galatasaraya yakıştırıyosunuz.yazıklar olsun.dursunla beraber taraftarında vizyonu düşmüş

Yılmaz Vural, Hikmet Karaman gibilerini yakıştıran tayfa Riekerink'i beğenmiyor. Bizde Riekerink üst düzey hoca demiyoruz zaten. Yılmaz Vural takla atacak adamlar var gelince ne olacak devre arası gelmeden kovulacak sonra tekrar Riekerink a takımın başına geçmiş olacak dön dolaş aynı senaryolar yaşanmış olacak. Artık Terim mi geliyor, başka hoca mı getirecekler, Riekerink mi devam edecek açıklasınlarda şu karmaşıklık bir son bulsa bıktık artık.

Nasil ki sirketin caycisindan ceo olmaz, riekerinkten de teknik direktor olmaz. Bizim ulkedeki cahiller gibi "ooooh havadan td olur parayi cukkalarim" demiyor adam. Ne oldugunu biliyor kendini bi bok sanmiyor yani.

Gitsinler az maliyetli birini getirsinler iste. Mancinileri, del bosqueleri de gorduk bu kadroya mourinhoyu da getirsen malzeme belli sonucta. Riekerink de belki kulupte yetkileri daha genis bir role atanir olur biter iste.

• Bence yeteri kadar değer verildi. Hatta a takımda hoca oldu.. ne olacaktı.. Adamın td olmadığınher halinden belli. İyi çalıştırıcı olur olur ama teknik direktör olamaz.. Ha derseniz ki bu klüpte hamza ve denizli hocalık yaptı.. bu iki örneğe göre riekerink te hoca olabilir ama sonuc yine hüsran olur.
  • Altyapıda görevine devam etsin antrenör yardımcısı olsun ama teknik direktör olarak devam etmemeli bana göre. Son haftalardaki yükseliş göz boyamasın futbolcuların bir yerine yumurta dayandığı için de arttı o performans tek etken Riekerink değil. Adama benim de sempatim var ama gitsin kendi işini yapsın bizim oralarda da kaliteli adamlara ihtiyacımız var. Geçen sene Hamza'ya teşekkür edilip yollanmalı dedik aauuuuv olur mu öyle şey çok başarılı kupalar kazandırdı dendi ve kaldı. Aynı durumu bir daha yaşamayalım.

Orijinalden alıntı: ǤЅ

Hollanda daki köyüne dönüp lale yetiştiriciliği yapması dileğiyle.

Kim gelsin?Kafandaki adam kim mesela?
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.