Şimdi Ara

NEDEN Mİ MSI??? İŞTE CEVAP

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yaklaşık iki hafta süren aramalarıma ragmen aradıgım MSI notebook modelini bulamadım ve Dell aldım buda çok güsel fakat içimde bi uhte kaldı MSI yönünde :( neden mi MSI bu vidyoyu izledikten sonra anlayacaksınız

http://www.youtube.com/watch?v=nBs9qvzy8rQ

sezarın hakkı sezara...

• ya kardeş bütün bilgisayarları böyle deniyorlarmı:)))

αму ℓєє ƒυη ¢ℓυρ
    2 кιşιℓιк ƒυη ¢ℓυρ
  • Evet ben bu videoyu izlemiştim. MSI Notebookları iyi değil diyorlar ama gerçekten ben gittim inceledim, kaliteli kasa kullanıyorlar ve sağlam. Hatta be MSI EX600 alacaktım ama sonra vazgeçip Asus F3JP'i aldım.

-------------------------------------------------------------

Fujifilm Finepix F100fd
  • arkadaşlar msi kalite olarak yükselmete olan bir marka fakat msi m 670 serisinde anakarttan kaynaklanan genel bir pil sorunu varmış hatta bu forumda öyle bir konu var(http://forum.donanimhaber.com/m_13559506/tm.htm) kullananların psikolojisi bozulmuş durumda hepsi için söylemiyorum elbette msi daha iyi bir firma olma yönünde hızla ilerliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkan0640 -- 21 Haziran 2007; 19:17:12 >

αму ℓєє ƒυη ¢ℓυρ
    2 кιşιℓιк ƒυη ¢ℓυρ
  • üzülme dostum bütün firmalar bu tür testler yapıyor, dell de bu firmalardan biri. böyle videolar çoğunlukla reklam amaçlı dağıtılıyor zaten...

Boşyere bazı markalar kalite sembolu olmuyor.Test reklamı yapmakla olmuyormuş bu iş.
    s420 ler s430 lar m673 ve m670 ler servis kapısından ayrılmıyor..üstelik tamir değil iade raporu alıyor.bunlar bildiklerim....

Bu forumu okuyan kimseyi kandıramazlar bu reklamlarla...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4E31FE823 -- 21 Haziran 2007; 19:36:36 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bu haber doğru mu
    2 yıl önce açıldı
    Bu nedir arkadaş ya.
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ama servisi süper anında para iadesi
  • Arkadaşlar güldürmeyin, MSI kasaları gördüğüm en dandik kasalar. Kendim açıp baktım rezalet bi durumda. MSI M635 kullanıcısıyım, evde başka bir MSI daha var keza o da öyle. MSI ın tek kaliteli yanı servisi Bimtestir. Başka neresini beğendiniz anlamadım. Klavye de bir o kadar dandik. Bu testleri çoğu büyük firma yapıyor zaten, böyle testlerden geçmeyen ürünlere hangi akıl garanti verir ki? Şirket ürünün sağlamlığını kontrol edip garanti veriyor.
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.