Şimdi Ara

Neden Riekerink e değer verilmiyor? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
3 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bob Seger

Hamza diye bir delikanlida bizde stajini tamamlayip bursaya gitmişti.Hatirlatayim.Riekerink bence alcakgonullu samimi bir insana benziyor.Oyunculari ligi iyi tanidiginda genclerle guzel işler yapar.Takimdaki besili yeniceri tayfasinida guzelce bi dağıtmak lazım.

Albayrak 360tv'de anlatıyordu, geçen semihin düğününe gittik Rienkerink öyle tek başına yanlız yanlız duruyor kimse de yok yanında diye asıl sebep bu. Yani gerçekten faydalı bir isim ancak bizim ülkede tutunmak için biraz ortam adamı nebze göre şerbet işi yapmak lazım. Ben açıkcası adam akıllı biri gelmeyecekse Rienkerinkle devam edilmesinin en doğru karar olduğunu düşünüyorum. Al gençleri ver eline bu adam egoist değil oynatır gerekirse iyide anlaşıyor oyuncularla.
    Haktan hakikatten yana bakın siz. "
  • Haziranda söyledik ama en fazla artı alan yoruma bakınca anlıyoruz ki GS taraftarından da bi cacık olmayacak.

Orijinalden alıntı: G?

Haziranda söyledik ama en fazla artı alan yoruma bakınca anlıyoruz ki GS taraftarından da bi cacık olmayacak.

Saha içinde oynana oyun ile uzak ara ilgisi olmayan taraftar Galatasaray taraftarıdır. Oyuncu ovgüleri, sistem ovguleri rasyonaliteden uzak tamamen gunun isteklerine göredir..

Orijinalden alıntı: ǤЅ

Haziranda söyledik ama en fazla artı alan yoruma bakınca anlıyoruz ki GS taraftarından da bi cacık olmayacak.

Ekimden beri riekerinkin yanlışlarını yazıyorum.Gayet elestiriyorum.Sampiyon cimbom yazdiracagiz adli konudaki yorumlara bakmanizi siddetle tavsiye ediyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Steam ID: aeyi
    Origin ID: andaceyi
    PSN ID: andaceyi
  • Abi adam teknik direktor degil

Teklif ettiklerinde ben teknik direktor degilim alt yapi hocasiyim dedi. Bizimkiler sen yaparsin edersin aslanim diye td yaptilar

Adamdaki malzeme bu kadar. Caycidan ne kadar ceo olursa bu adamdan da bu kadar td olur. Susun artik bi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.