Şimdi Ara

ne zaman 2 mac kazansak havaya giriyoruz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • havaya girmek bize yaramıyor Türkiyede en cabuk havaya giren şımaran takımız diyebilirim 2-3 mac ust uste kazanalım 4. macımız kimle olursa olsun mutlaka puan kaybediyoruz bize bi haller oluyor bi isteksizlik bi tutuukluk tam şaha kalktık diyoruz bi bakıyorum takımda tık yok

• futbolcular maç seçiyor. bu bariz.
  • Sorun havaya girmekte değil, deplasmanda bence. Deplasman sorunu çözülmek zorunda.
  • Bence bu birazda oyunculardan kaynaklı çünkü hepsi üst seviye futbolcuları bu yüzden türkiye ligini küçük görüyor lar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • maç secmek kadar sacma bisey yok anadolu takımlarını yenince 1 puanmı veriyorlar
  • Ben bu sefer havaya girmedim.Biliyordum puan kaybedeceğimizi.Bu takım şampiyon olursa bireysel yeteneklerin sayesinde olur.Mancini'nin katkısı yadırganamaz fakat adamın kadrosu kurulmadı hala.Devre arası gelenlerin alayı rotasyon oyuncusu Telles dışında.Kimse devre arası Mancini'ye rererö demesin.
  • mancini dogru tercih yalnız birkac transferi anlamsız buldum yetenek desen yok kabiliyet desen yok turk desen degil ee o zaman ?
    gel gelelim basta drogba ve saz arkadaslarına arkadas nedir bu isteksizlik malum takım gol yiyor arkadasıma tel acıyorum hahaha diye gulcem daha cevirme sesi gelmeden 2-1 yapıyor insan 60 dk 2 pas yapmazmı ya yazık cok yazık
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    O nasıl bir gol
    22 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam bu genel olarak taraftarların çoğunluğunun tavrıdır , hiç bir takıma özel bir durum değil yani ..

Son oynanan haftayı unutun , 2 hafta üst üste Fenerbahçe yenilmiş biz ise rakiplerimize karşı üstün oyunla galip gelmişiz

Fenerbahçeli arkadaşlarda belli oranda olumsuz düşünmeye başladı , Galatasaraylı olarak çoğu kişide haklı olarak daha fazla umutlandı ...

Bu taktik ve sistem deplasman için yeterli olmuyor demek ki , ilk hafta antep maçı ile antalya maçı arasında çok fark yoktu oyun anlamında neredeyse benzer yapıda ...

Bu durum taktik yapımız iç sahada avantaj sağlıyor , deplasmanda bu iç sahanın verdiği avantajlar kaybolunca etkisiz oluyoruz
  • ne zaman umutlansak sacmasapan puan kaybedip umudumuzun ustune limon sıkıyorlar roportaj verirken aslan kaplan kesiliyorlar sahaya cıkınca sanırsın silah zoruyla cıkmıslar anlamıyorum ben arkadas o kadar para alıyon ben bedava cıksam ustume GS forması gecirsem 90+90 dk durmadan kosarım yahu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.