sabredin son28 saat bu arada daha ıd ve pw mi yazmadan dc ver di 2 kere
aynısı bna da oldu oyuna tıklıom disconnect werıo
BU EVENT BİTMEDEN SRO BİTTİ .
bu silkroad harbi pislik bişi ben oks ye girmeden bir gün önce başladım gece yatığımda sınavı düşüneceğime so nı düşünüyodum hala rüyalarıma giriyo YAKINDA HEP BERABER GOİNG TO BAKIRKÖY
31 inde bitiyor yani yarın son gün neden kı hem bekler siniz hemde ne zaman bitecek dersiniz bence hiç bitmessin
quote:
Orjinalden alıntı: weraszx_27
31 inde bitiyor yani yarın son gün neden kı hem bekler siniz hemde ne zaman bitecek dersiniz bence hiç bitmessin
Bitsin yeter ya amerika ve avrupayla saat farki oldugundan olan bize oluyo biz giremiyoruz.En iyisi bitsin herkes bi sakinlessin.Bizde rahat rahat bi girelim..
Bitmesin dio Millet dersini işini bıraktı event var die herkez doluştu full bot bırakanda var 7 gün arada bakıp sadece event bitsin gene rahatlıcak inş.
bana çok yaradı köpek aldım
ben 2.5 M kazandım event sayesinde bide bu arada yılbaşı event ı ne zaman başlıcak ve ne zamana kadar sürcek bi bilgisi olan warsa bizimle paylaşsın
banada yaradı lvl15 1em ve ex kasdım bide şimdi lvl20 yim yinede ne kadar dolu deselerde serverlara beni teke alıyor
yafs bu oyunu sıtem yenilemnesine kıcık olyommm yeter yaaa bari yeniliceklerse ayda 1 kere yenileseinler yafs
natı 31 inde biitor yafs sacmalamyın saat 10 da acılcak oyun
bugün bitio işte serverler uptadate edilio yahminen saat 10da açılcak
28/11/2006 da event bitiyor, uzerinizdeki jewel boxları ise 30/11/2006 ya kadar kıdırabiliceksiniz.