Yarbay
15 Eylül 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
8 üye
Görüntülenme
Toplam: 330 (Bu ay: 0)
Gönderileri

Başlıkta da yazdığım gibi sağ tık çift tıklıyor.Garanitisi bitti tamir ettirmem münkün mü ? . Yenisini almak çok pahalı olacak. ne yapmak lazım çöpe mi atıyım .

Merhaba kardeşim 118 binde ilköğretim matematik istiyor bütün şehirleri yazdı bazı doğu yerleri hariç Hakkari gibi. Sizce başka neler tercih edebilir çünkü tutmama ihtimali var bu sene herkes mat yazabilir ve sıralamalar düşebilir. Sinop 126bin ile alırken tutmama ihtimali var diyor siz ne diyorsunuz?
Her gün sabit 63 ping ile oynuyordum dün akşam başladı ve şu anda devam ediyor sabit 77 85 ping arası değişiyor yardım edebilir misiniz çok rahatsız oldum. tr de pingim değişmedi sadece westte değişti.
Yoksa önereceğiniz farklı sistemlere de bakabilirim.https://inventus.com.tr/dedicated/unlost/unlost_eco_v2.aspx
Dün hiç bir sorunum yokken bu gün birden bire oyunlarda ping ve packet loss ile karşılaştım acaba ne yapmam gerekiyor. 35 download ve 2.8 uploadım var bunlarda hiç bir sorun yok .ama oyunlarda pingim çok kötü durumda 60 olan pingim 100 oldu tr sunucusunda 20 olan 60 oldu .ttneti aradığımda ping ile ilgili bir şey yapamadıklarını sorunun benimle alakalı olduğunu söylüyorlar.
Merhabalar oyun amaçlı bir kasa toplamayı düşünüyorum 144hz monitörüm var şöyle bi sistem yaptım kendimce araştırarak önerilerinizi bekliyorum 1 ay sonra alacağım fiyatlarda oynama olur mu indirim yapan siteler var mıdır
Evet bu 30 40 bin aralığında olan ve bilgisayar mühendisliği yazacak arkadaşlar nereyi tercih ediyor ve nedenlerini yazabilir mi çok arada kaldım ve ne gibi tavsiyeler verirsiniz .
Merhaba su anda laptop kullaniyorum fakat bu yıl sonunda masaüstü bilgisayar toplayacağım su anlık laptopta kullanmalik 1ms 144hz 24 ekran bir monitör tavsiyesi bekliyorum ilerde 1080ve üstü bir cihazda kullanacağım su anlık 1050 laptop var . Bütçe 2000 civarı birde laptopta dp yok sadece hdmi var bu yüzden 120hz mi olur yoksa daha düşük mu destekler
Laptopu neredeyse her 2 açışımdan birinde siyah ekran geliyor ve düğmeye basıp kapatınca açılıyor neden olabilir acaba ?
Hakkında
Sistem ve Tercihleri
Operatör
Türk Telekom
Takım
Beşiktaş
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 18 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 2 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 4.190
İkinci El Bölümü Mesajları: 16
Konularının görüntülenme sayısı: 11.061 (Bu ay: 161)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 952 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Free to Play - MMO
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.