
12 den 14 e mi 15 e mi gecmeli?
Akbank kartimi iptal ettim
kartimi kaybettigim icin yeni kart talebinde bulundum 2-3 hafta kartimin teslim edilmesini bekledim en son aradim kargonuz evde degilsiniz diye geri gitmis, hangi firma dedim abuk subuk bi firma sdi soylediler, ya sen koskoca akbanksin axmejdj firmasiyla ne isin var? İsin trajik kismi ben ozel bir sitede oturuyorum 2 guvenlik var ve gelip adreste bulamamalari gibi bir ihtimal yok hadi yokum ara hadi aramadin sms at hadi atmadin bankaya bildir vs vs
aylik 30-40 bin harcama yapan 20 yillik musteriyi kusturduler karti optal ettim baska banka arayisindayim
izmirde voleybol oynamak isteyenler?
izmirde tüm voleybolcuların oynayabildigi bir olusum kurduk, suan 200-300 voleybol sever musait oldugu gun maça gelip voleybolun tadini cikarabiliyor lakin bizim asıl sorunumuz instagrama letsvoleybol yazıp bizlere katılabilirsiniz
bilgisayarda tum browserlarda neyi acmaya calısırsak calısalım surekli baglantı guvenilir degil yada gizli degil hatası alıyoruz. bilgisayarlar okul internetinden baglanıyor işin ilginc tarafı aynı bilgisayar ev internetinde baglanıyor ama okulda bu hatayı veriyor ama daha da ilginc diger bilgisayarlar takır takır aynı modemden her sayfayı acabiliyor. muhtemelen sertifika hatası ama nasıl giderebiliriz anlıyamadık bilgisayarcı bile geldi baktı kac gundur o da cozemedi
mil puan aranıyor
thy yada pegasus ucusunu satın alabilecek mil puan aranıyor (thy mil , bol puan, wings vb ) mil puanı olanlar iletisime gecebilir.
not: dolandırıcı olanlar 15 yıllık uyeyim bir cok kisiyi kodese yolladım ilk mesajınızdan ne oldugunuzu anlar hic acımam sizi de yollarım o yuzden vaktimi calmayın ;)
1.4 saat aktarma icin yeterli mi?
18.20 de yurtdisindan thy ile istanbula inmis olacagim 20 de pegasus ucusuma yetisebilirmiyim? Valizim yok ve binis karti alacagim mobilden. Gec kalkma pasaport ve yurtdisindan yurtici alana gecis suresi ucak kapisinin kapanma surwsi falan derken 1 saat 40 dakika yeterli olurmu?
Samsung tv karanlık oldu
Tv durduk yere birden kararfı, yani söyle tarif edeyim telin ışığını yuzde 70 kısarsınız ya aynen o sekil. Goruntu var ama biraz karanlık sanki sinema cekimi film izloyoruz gibi. Ayarlardan duzeltemedim sizce panel yada ekran kartı olabilir mi? Bu sorunu yasayan oldu mu?
voleybol-futbol imkanlı otel tavsiyesi?
sporun her dalını seviyorum ozellikle voleybol ve futbol, ikisini olmasa da plaj voleybolu imkanı olan oncelik izmire yakın olursa sevinirim minimum 4 yıldızlık otel tavsiyeniz var mı? lutfen haybeye bir otel olması şöyle animatörleri işlerinin hakkını veren ve otel icinde gun boyu aktivitelerin eksik olmadıgı bir otel olsun lutfen. max butce: 2 kisi 4-5 gun toplam 10-15 felan
Trendyol express'i sakın kullanmayın!
Arkadaslar simdi hazırsanız size Trendyol'un beni nasıl soyduğunu anlatacam, herkes Trendyolun karanlık yüzünü görsün diye üşenmeden süreci anlatacam. özellikle Trendyol express hizmeti adı altında müşterilerin ürünlerini çalıp kendilerini kendilerine likayet ettiğinizde ne kadar aciz ve çaresiz kaldığınızı tek tek anlatacağım.
öncelikle baştan soyluyeyim ben 18 yıllık pgretmenim hal vaktim de Allaha şükür yerinde ve ne trendyol gibi 3 kağıtçı bir firmayla aşık atacak vaktim var nede 3-5 kuruş paraya tama edecek mecalim lakin dunyanın en zengin insanı bile olsam biri gözüme soka soka 2 kurusuma dahi el koyup beni aptal yerine koymaya çalıştığında ben ona dur kardeş derim.
yaklaşık 2 ay önce Trendyoldan 700tl ye blender aldım, siparişim birkaç gun sonra elime ulastı ama kullanmak istedigimde sorunlu oldugunu farkedip iade/değişim talebinde bulundum, bana trendyol express ile geri gondermemi soylediler paketleyip gelen kargo gorevlilerine teslim ettim, aradan 1 hafta gecti bana kutu geri döndü, kutuyu actıgımda kutunun boş oldugunu gordum, trendyol uzerinden destek talebi actım gel zaman git zaman bana otomatik mesaj atıldı konuyla ilgili yapacak bisey yok diye, satın aldıgım magazayı aradım , urunu eksiksiz yolladıgımı ama geri donen kutunun bol oldugunu belirttim, satıcı bana bunu cok sık yasadıklarını trendyol express calısanlarının kutulardan urunleri cıkarıp bos kutu teslim ettiklerini bu konuyla ilgili olarak trendyol ile gorusmemi soyledi ama bu detayı bana verdigini karsı tarafa soyleme diye de tembih etti.
trendyolu defalarca aramama talep olusturmama ragmen her seferinde otomatige baglamıs gibi islemlerinizi kontrol ettik talebinize yanıt veremiyoruz uzgunuz vs vs.
şimdi soruyorum size bu trendyol denen hırsız firma neden hırsız cunku senin calısanın seni temsil eder ayrıca ortada bir hırsızlık varsa ve sen kamera goruntulerini incelemek yerine ustune soguk su ic diyorsan sende bu suça ortaksın demektir.
tuketici haklarına yazdım savcılığa da suç duyurusunda bulunacağım, bu tezgahı ve trendyolun çirkin yuzunu butun platformlarda paylasacagım lutfen destek veriniz zira Trendyol expressi bugun ben kullandım yarın siz de mutlaka kullanacaksınız ve size de aynı seyi yaptıklarında yahu kimi kime sikayet ediyoruz ki hırsız da onlar kanıtları bize vermelerini istedigimiz kisi de onlar tamam siz haklısınız deyip paranızı yada urununuzu iade edecek olanlar da yine onlar. velhasıl adamlar tum taleplere sikayetlere ragmen hicbir aksiyon gostermeyip kulaklarının ustune yatıyorlar ve siz oylece dımdızlak kalıyorsunuz. yazık ki koskoca firma musterilerin urunlerini calacak kadar yada calanlara sesini cıkarmayacak kadar aciz durumda.
vdsl modem alacam ama fiberde desteklesin muhtemelen ilerde fiber gelir turknetn ama iptv de kullaniyorum bu butceyle sikintiya girmeden alabilecegim en mantikli modem
hangisidir ? 2. El de olabilir o yuzde 1200-1300 e kadarda çıkabilirsiniz tesekurler simdiden
İlgi Alanları: Eğitim-kültür-sanat-edebiyat-küçük ev aletleri-beyaz eşya





Son Giriş: 3 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 3 gün
Mesaj Sayısı: 1.976
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 4.335
İkinci El Bölümü Mesajları: 28
Konularının görüntülenme sayısı: 65.578 (Bu ay: 2.675)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1.443 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Spor

