< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oromë -- 8 Ocak 2018; 18:52:53 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oromë -- 8 Ocak 2018; 18:52:53 > |
Birçok yerde okunması gereken 100 eserin içinde olan Lord of the Rings'e boş iş diyorsanız sizde bir sıkıntı vardır.Suç ve Ceza'nın değeri neyse Yüzüklerin Efendisi'nin değeri de onun kadardır.Dostoyevski neyse Tolkien'de onunla eş değerdir.Ayrıca okumadığımızı nereden biliyorsunuz? Okudum bitti kitaplar.Konuya soru gelirse onları cevaplıyorum.24 saatim bununla geçmiyor.Az bilgilenin ondan sonra konuşun.Aynı zamanda saygılı olmayı da öğrenin.Boş olduğunu düşünüyorsanız konuya girmezsiniz.Kimsenin öğüde ihtiyacı yok.Yazmayacaktım ama dayanamadım.
|
Amacınız nedir bunları koyarak?Burası kabul etsenizde etmesenizde boş desenizde Orta Dünya ile ilgili bir konu."Kütüphanemiz SS'li" konusu değil.Karıştırdınız galiba.Boşu boşuna konuyu kirletmişsiniz.Kendinizi kime kanıtlamak istiyorsanız pm denen birşey var.İsterseniz oradan hayatınızda okuduğunuz tüm kitapların fotoğrafını çekip atabilirsiniz.Yaptığınızı hiç hoş bulmadım.Buraya gelip mantıksız bir yorum yapıp bakın ben bu kadar kitap okudum.Ben doğrusunu bilirim demeniz yaşınız kaç bilmiyorum.Ama olgun bir insanın yapacağı iş değil. (Ki kitap bilginize de kimse laf söylemedi)Yanlış bulunan şey sadece yorumunuz bu konu hakkındaki.Sizden ricam bu tartışmayı sonlandırıp (Gerekirse pm den devam edebilirsiniz) koyduğunuz konuyla uzaktan yakından alakası olmayan fotoğrafları kaldırmanız.Anlayışınız için teşekkür ediyorum.
|
Tek ciltten okumadığım için birşey diyemem.Ama okumak için ayrı ayrı almak daha mantıklı bana kalırsa.Ansiklopedi gibi kitabı okuması biraz sıkıntı olabilir.Taşıması da aynı şekilde.Yine de tercih meselesi.
|
Cüceler için net bir bilgi yok sanırım ama onlarda mandos'un salonlarına gidiyor olabilirler öldüklerinde.
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oromë -- 24 Aralık 2012; 0:10:31 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rodin -- 21 Aralık 2012; 17:40:03 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oromë -- 20 Aralık 2012; 19:51:26 > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oromë -- 20 Aralık 2012; 22:35:56 > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oromë -- 24 Aralık 2012; 0:13:19 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melkor23 -- 20 Aralık 2012; 23:58:53 > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |