Şimdi Ara

NE BİR KIZLA KONUŞTUM NEDE ÇIKTIM!! (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
144
Cevap
0
Favori
10.819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yaw Cem yine mi sen valla konular aynı olunca ben de aynı şeyleri yazdım hep o yüzden aynı şeyleri yaza yaza sıkıldım.. bana kadınlarla kızlarla ilgili farklı ciddi sorular lazım... olay üstüne değil kızların; kişilik huy ve karakterleri üstüne yazabileceğim konular yani

• quote:

Orjinalden alıntı: Darkchild

Yaw Cem yine mi sen valla konular aynı olunca ben de aynı şeyleri yazdım hep o yüzden aynı şeyleri yaza yaza sıkıldım.. bana kadınlarla kızlarla ilgili farklı ciddi sorular lazım... olay üstüne değil kızların; kişilik huy ve karakterleri üstüne yazabileceğim konular yani

nasıl faklı ciddi konular Haydar dümen hesabı...

Ya işte şu kızlarlar çıkma vs olayını millet bi aşsada sonrası problemlere yönelsen. Çıkmaya başlamakla herşey bitmiyor. Geberene kadar bi sürü şey gelecek bu kızlar yüzünden başımıza. Mesela oraya buraya örtülen çul çaputtan tutta, alışverişe gittiğinde sepetin ağzına kadar dolup yarım milyarı yemek, üstüne üstlük ıvır zıvırıa vermekl. Flan fistan çıkar dark çıkar malzeme çıkarda olayları sürecine bırakmak lazım.

• Haydar dümen hesabı konular bana göre cıvık konular... Adı üstünde işte ciddi konular istiyorum ben

*bu arada imzandaki PIII sistemi bi türelü satamadın gitti be hacı
  • darkchild bana kız ayarlasana
  • bizdensin demekki. bende 19 oluyorum durum aynı. Esra Erol ile İzdivaça mı çıksam diyorum
  • quote:

Haydar dümen hesabı konular bana göre cıvık konular... Adı üstünde işte ciddi konular istiyorum ben

*bu arada imzandaki PIII sistemi bi türelü satamadın gitti be hacı

He yaw bi eneyi bulamadım. Şaka tabi ama zor satılması kim alır ki?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ertungaa

darkchild bana kız ayarlasana

Valla ben de fellik fellik kız aramıyorum ama eli yüzü düzgün efendi adam gibi bi kız bulursam kendime sonra sana da bakarım söz... ama kaşar istiyosan hemen ayarlarım ben kaşar mıknatısıyım da biraz..

*CEM bende de PII var satmaya çalışmicam senin gibi çünkü kimse almicak :)) ben okulun tekine mi bağışlasam diyorum...

• yaw aman çıkıonda noluyo.. forum karı-kız topiclerinden geçilmiyor keyfine bak hocam

@darkchild

sevaba girersin diyecem ama bugünün çocukları o pc yi görünce kim aldı lan bunu diye söverler valla
  • Erkekler için önce iş sonra eş.. hadi bakalım dersimize beyler

*8 Senelik benim PC Aslında haklısın iyilikten çok kötülük etmiş olurum... msn e tıklıyosun programın açılması bile zaman alıyo :D sonra operada firefoxda sekmeler arası geçişlerde kasıyo bazen falan...

PII 450
    448SD ram
    128 mb ati 9250
    160 gb HDD (hdd yi veremem )
  • quote:

quote:

Valla ben de fellik fellik kız aramıyorum ama eli yüzü düzgün efendi adam gibi bi kız bulursam kendime sonra sana da bakarım söz... ama kaşar istiyosan hemen ayarlarım ben kaşar mıknatısıyım da biraz..

*CEM bende de PII var satmaya çalışmicam senin gibi çünkü kimse almicak :)) ben okulun tekine mi bağışlasam diyorum...

kaşar mıknatısı

• quote:

quote:

bagışladıktan sonra kulakların çınlarsa şaşırma. o pc ikide bir çöker durur, kime giderse seni biguzel anar. Hocam onun ower saglamsa içine neon lamba falan an böyle ynar dönerli, egzantirik bişey ya. Hani hacı muratlara pembe mor lamba takıp pavyon önü gibi yapıyorlar ya aynen öyle gerçi şimdi onun adi modifikasyon. Anladın işte koy içine fanları manları püfür püfür. Olmadı saksı niyetine kullan. Ha işlemciyle maskot yapanlar var ama oda çok dijikroluk oluyor.

• Valla şuan bahsettiğim PC yi kullanıyorum fena değil... ama yüksek boyutlu dosyalar uğraştırıyo mesela foto mak. resimlerini değiştirirken 3-4 saniye beklemem gerekiyo... bu arada anakartım udma 33 destekliyo HDD udma 133 destekliyo.. yani 160 gb lık HDD mi şuan 5 te 2 hız kapasitesi ile kullanıyorum.. baraj ,darboğaz yemiş modunda bu arada dijikroluk lafını sevdim .. çok yönlü bi laf günlük hayatta kullanılabilir...
  • lügata katalım, söylemişmiydim TDK da çalıştığımı.
  • kafaya takılacak bi durum değil... senin gibi binlercesi var buda gayet normal
  • Bende 22 yaşındayım üniversite okuyorum kız arkadaş ortamım var ama ben şunu gördüm her şey kız demek değil bende kızlara teklif ettim ama hangi kıza teklif ettiysem reddedildim ve yine genel olarak bu kızlar benimle konuşmuyorlar tabi benim doğuştan fiziksel sorunarım var ondandır heralde kızların kabul etmemesi ama artık takmıyorum çünkü ne bilim bi kız benimle çıkpta napacak benim gibi yarı özürlü biriyle daha iyilerine layık diye düşünüp artık kafama takmamaya çalışıyorum
  • Allm valla ne desem bilmiyorum.. helal olsun...
  • bu konular pek yorum yapmam ama içimden geldi yazayım dedim birkaç şey;

benimde yaş 24.hiç sevgilim olmadı.
    eğer takılmaya gezip tozmaya birini arıyorsan iş o kadar kolay ki.
    biraz yırtık olup mekanlara takılıp kızlara iş atıp illaki bulursun birini.
    tabi belki ilk konuştuğun olur belki 10. konuştuğun ama sonuçta olur.

benim felsefem illa ki bir kızla konuşacaksam sevdiğim biri olmalı.
    bak ben 9 sene birini bekledim açıldım

ama o beni beklememiş

• hayat boş .... çoş

boşlukları kafanıza göre doldurun illaha kız olması gerekmiyor başka şeylerle de mutlu olabilirsiniz
  • bi şekilde 100 bin dolar biriktirin...

neden mi?? şunun için:

aynı sorun bende de war ve bu sonsuza kadar sürücek (sürmicek demeyin, kimle konuştuğunuzu bilmiyorsunuz)...

etrafıma bakıyorum adamlar 1 değil 2 değil, 3-4 kızla yetinmiyo...aynı anda 5-6 kişiyle filan çıkıyolar...nası yaptıklarını aklım almıyo...

bi başka şey de bazı erkeklerin aşırı yakışıklı olması ve pelşlerinden sürekli kızların koşması...adamlara hergün 2-3 kızdan çıkma teklifi geliyo...ve bundan bıkcak hale geliyolar (ki şimdiye kadar yüzüme bakan olmadığını hesaba katarsak bu çok can sıkıcı bi durum)...

sonuç olarak; mutsuz muyuz: evet...
    neden: başkalarında olan bizde yok...
    nedir o: tip, karizma, bizi anlıcak bir kız arkadaş, belki bir karşı cins dost...
    napmalı: elden bişey gelmez, değiştirilemez...
    ne istiyoruz: mutlu olmak...

yani burdan yola çıkarsak biz mutlu olamıycaz...

şimdi gelelim 100 bin dolara...ne için lazım bu para; kesin huzur ve mutluluk...önce gidip çince veya japonca kursuna yazılıyoruz ve anadilimiz gibi bi japoncamız oluyor...ki paranın yarısı zaten buna gidiyor...
    sonra direk japonyaya gidiyoruz burdan da bi 20 bin dolar öle böle gidiyor....

bize kalıyor 30 bin dolar...bu parayı gidip japonların (yada çinlilerin) budist tapınaklarına bağış yapıyoruz ve kendimizi oraya kabul ettiriyoruz...işte bu noktadan sonra sonsuz huzurumuzoluyo çünkü ölene kadar meditasyon yaparak rahatlıyoruz, huzur buluyoruz ve mutlu oluyoruz...

bu kadar basit....sadece 100 bin dolarcık lazım...bulur bulmaz o parayı ben gidiyorum...gelen gelsin...

• quote:

Orjinalden alıntı: S_A_H

bi şekilde 100 bin dolar biriktirin...

neden mi?? şunun için:

aynı sorun bende de war ve bu sonsuza kadar sürücek (sürmicek demeyin, kimle konuştuğunuzu bilmiyorsunuz)...

etrafıma bakıyorum adamlar 1 değil 2 değil, 3-4 kızla yetinmiyo...aynı anda 5-6 kişiyle filan çıkıyolar...nası yaptıklarını aklım almıyo...

bi başka şey de bazı erkeklerin aşırı yakışıklı olması ve pelşlerinden sürekli kızların koşması...adamlara hergün 2-3 kızdan çıkma teklifi geliyo...ve bundan bıkcak hale geliyolar (ki şimdiye kadar yüzüme bakan olmadığını hesaba katarsak bu çok can sıkıcı bi durum)...

sonuç olarak; mutsuz muyuz: evet...
    neden: başkalarında olan bizde yok...
    nedir o: tip, karizma, bizi anlıcak bir kız arkadaş, belki bir karşı cins dost...
    napmalı: elden bişey gelmez, değiştirilemez...
    ne istiyoruz: mutlu olmak...

yani burdan yola çıkarsak biz mutlu olamıycaz...

şimdi gelelim 100 bin dolara...ne için lazım bu para; kesin huzur ve mutluluk...önce gidip çince veya japonca kursuna yazılıyoruz ve anadilimiz gibi bi japoncamız oluyor...ki paranın yarısı zaten buna gidiyor...
    sonra direk japonyaya gidiyoruz burdan da bi 20 bin dolar öle böle gidiyor....

bize kalıyor 30 bin dolar...bu parayı gidip japonların (yada çinlilerin) budist tapınaklarına bağış yapıyoruz ve kendimizi oraya kabul ettiriyoruz...işte bu noktadan sonra sonsuz huzurumuzoluyo çünkü ölene kadar meditasyon yaparak rahatlıyoruz, huzur buluyoruz ve mutlu oluyoruz...

bu kadar basit....sadece 100 bin dolarcık lazım...bulur bulmaz o parayı ben gidiyorum...gelen gelsin...

emin misin?

elden bişey gelmez demek için kaç yaşında olmak gerekiyor, bir erkek olarak eğer para kazanabiliyorsan yıllar geçtikte değerin düşmez artar diyorum

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.