Şimdi Ara

Nasıl kilo alabiliriz? Zayıflar gelsin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
68
Cevap
0
Favori
1.765
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kilo almak için önerileriniz nelerdir arkadaşlar? Yaş 17 ve bir 10 kilo alsam fena olmaz.
    Not: 58 kiloyum

• Boy kaç?
  • aynı durumdayım,benim de boyum 1.85
  • Sen yine iyisin ben kaç senedir 50-55 arası gidip gidip geliyorum. Boy da 170.
    Millet su içse yarıyor biz su içsek kilo veriyoruz.
  • lise 1 de 1.72 boyunda 84 kiloydum şişman ayının tekiydim herkes zayıfla derdi şimdi boy 1.81 kilo 68 millet şişmanla diyor
  • banada lazım tavsiye up
  • Yaş 15 boy 1.70 71 kiloyum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    boyum daha uzar mı
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yatmadan 2 saat önce aç bir film cips kola püskevit çikolata ev yemeği de olabilir (mümkünse mantı). Film eşliğinde bitir hepsini . 1 aya kalmaz 6-7 kilo alırsın. Bir de fazla hareketliysen kendine hakim ol
  • Cipse falan gerek yok. Günlük kalori ihtiyacının üstünde kalori alırsan kilo alırsın.
    Karbonhidrat tüketmelisin bol bol.
  • benim boy 188. 50 kiloydum. iş güç gereği yemeği akşam 9-10 gibi yiyorum (mecburiyetten). hızla kilo alıyorum. şuan 65'im.
    ayrıca biraz az yapın.
  • Boza cok kilo aldiriyodu kilo almak isteyenlere önerilen ilk şey günde 1 Litre bozadir
  • 185boy 54 kilo kaburgalarım belli sürekli şu zayıflığımdan yakınıyorum takipteyim

kilo aldırıcı (gainer) düşündüm acaba işe yarar mi ki ?
  • ya arkadaşlar arasında hatta evde hayvan gibi yemek yiyorum ama alamıyorum kı kilo düşünün arkadaşlar artık yiyemezse 'emreye ver kesin yer ' yada sınıftan kızlar bişeyler alınca dalıyorum aralarına kızlar bana ne aldınız diye çubuk olsun pohça olsun her şeyden koparıyorum yiyorum yıyorum ama yınede kılo alamıyorum sanırım cok hareketli oldugumdan ama almam lazım bi şekilde
    Kendimle Barışıgım Yinede
  • 1.78 boyum var 53 kiliyoyum bu sene evden çıkmadım aklınıza gelebilecek herşeyi yiyorum kilo alamıyorum hala en son artık balık habına başlıcam belki o işe yarar
  • İmkanın Varsa Spor Salonuna Yazıl Sabır+Emek Gerektirir Ama Değer
  • Aynı sorundan muzdaribim 1.83 - 65 kg. Hayvan gibi yememe rağmen 65-68 arası gidip geliyorum sanırım metabolizma hızıyla alakalı
  • bodyle kilo alınıyor deniyordu sanki.hem kasta yapmış olursun.
  • Kilo almak için spor salonuna yazılın yok geceleri tatlı yiyeyim durmadan atıştırıyım cips kola yeyip içeyim derseniz mutlaka kilo alırsınız fakat vücudunuz o kadar orantısız olur ki pişman olursunuz birde eğer o düzene alışırsanız kusura bakmayın iş işten geçer o yüzden kilonuzu dikkatli alın dikkatli verin

Kendi tecrübelerimle onaylıdır
  • 1.74 filanım, uzun zamandır zayıfım rahatsız olmaya başladım artık. Bileklerim de incecik kız gibi
    Yani ne yiyelim, ne içelim? Önerileriniz varsa buyrun hepimiz yararlanalım.
    İlaç almayı en son tercih olarak düşünüyorum, altın çileğe dönmeyelim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ViCt0R

Kilo almak için spor salonuna yazılın yok geceleri tatlı yiyeyim durmadan atıştırıyım cips kola yeyip içeyim derseniz mutlaka kilo alırsınız fakat vücudunuz o kadar orantısız olur ki pişman olursunuz birde eğer o düzene alışırsanız kusura bakmayın iş işten geçer o yüzden kilonuzu dikkatli alın dikkatli verin

Kendi tecrübelerimle onaylıdır

Hocam spor salonu değil de yazın tenise gittim, yine de bir faydasını göremedim. Zaten göğsümde sıkıntı var, kısa sürede tıkanıyorum o yüzden spora yakın biri değilim. O yüzden yiyerek kilo alacağız mecburen

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.