Şimdi Ara

Kilo verip Yağsız Kas yapmak mı yoksa Kas yaparken aynı zamanda yağ yakmak mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
1
Favori
1.586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Hangisi daha kolay, daha sağlıklı ve daha doğru olur?
    Diyorum ki şimdiden kardiyo ile ( yürüme, koşma, egzersiz vs. ) yağ yakıp dengeli beslenip kilo versem sonra fitness salonuna gidip yağsız kas kütlesi kazansam daha mı iyi olur?

    Veya direkt gidip hem kas kütlesi kazanırken yağ mı yaksam? Ne diyorsunuz

    1.75 boyum var 73 kiloyum göbeklendim baya bi ne dersiniz ne yapsam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Önce kaslanıp sonra definasyon yapmak daha mantıklı. Her ne kadar dikkat de etsen kilo verirken kas kütlesi kaybetmemek çok çok zor. Önce kas kütlesi kazan. Tercihine göre belli bir seviyeye gelince uygun bir diyet ve kardiyo yaparak mümkün olduğunca yağ kütlesi yakarak yağ oranını düşürürsün. Profesyonle vücut geliştirmeciler de bulking ve cutting yapar. Önce kas ve yağı beraber alıp sonra yağı yakarlar yani.
  • BalıkYiyin B kullanıcısına yanıt
    Anladım



    Kilo verirken kas kütlesi kaybetmeyi düşünemedim pek bilgim yok aslında. Dediğiniz daha mantıklı kas kütlesi kazanırken bir yandan yağ yakarım. 80 kilo kaslı fit görünümlü bir vücut yeterli. Ama bir yerden sonra bağımlılık yapıyor kardeşim ve arkadaşlarımdan biliyorum. Göbeği eritmek için gidip hayvani vücutla çıkıyorlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ramparapam kullanıcısına yanıt
    Yalnız ben kas kütlesi kazanırken bir yandan yağ yakmaktan bahsetmiyorum. Bu dediğiniz şey zaten çok zor bir şey. Önce çok fazla yağlanmadan düzgün bir diyetle kas kütlesi kazanmalısınız. Bu işlem gerçekleşirken illa ki bir miktar yağlanacaksınız çünkü eğer yeteri kadar karbonhidrat almazsanız vücut enerji ihtiyacını kas kütlenizden ve aldığınız proteinden karşılayacak. Bir seviyeye geldikten sonra ise artık güç antrenmanlarını azaltıp (bitirmeden tabii ki) kardiyoyu arttıracaksınız ve kilo alırken beraberinde gelen yağları yakmalısınız. Önce bulking sonra cutting. Bu sözcükleri internette aratırsanız dediğimi daha iyi anlarsınız.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.