Şimdi Ara

Nakit avans kararını MB iptal etti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sanırım siyasi baskı sonucu MB kararı iptal etti. İnşallah seçimden sonra geri bu kararı almazlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Meydana gelen tepki ve baskıdan dolayıdır. İhtimal dahilinde ikinci turda sandığa ciddi bir oranda negatif yansıyabilirdi.

https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/155845400

• Ne olacak ki sanki, seçimden sonra geri getirirler hemen. 1 hafta sonra seçim varken bu kadar sıkışmışlarsa durum çok daha ciddi demektir. Seçimden sonra geri gelecektir bu düzenleme nakit ihtiyacınızı karşılayın bence.

29 Mayıs şafağı doğuya bakın     Daha neler neler gelecek  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deníz -- 19 Mayıs 2023; 10:30:52 >

• Taksitli hala kapalı

• Karar yansımamış henüz bankalara

• Ya hayır kardeşim ne siyasi baskısı.

İnsanlarda nakit para yok bunu anlamamız lazım artık.

Sen bu tarz şeyleri kapatırsan insanlar aç kalır.

• Benim ek hesap limitim falan düşmedi kartım nakit çekimede kapanmamıştı. Millet niye isyanda ne oluyor anlamadım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ziraat hala izin vermiyor. gösteriş amaçlı iptal değildir umarım.

• onur1301 kullanıcısına yanıt

2 gün önce nakit avans çekmek istedim, 12 ay 1.36 faizle alabiliyordum birden kapandı ve hiçbir şey alamadım. İlk defa kullanacaktım.

İş yerinden tüm AKP'li arkadaşlarım çarkını avans hesap ile çeviriyormuş ve bunu da onlardan öğrendim. Her ayı borçlanarak çevirmeye çalışanların hala akp diye ciyaklaması çok garibime gitmişti, iki gündür of pof şimdi nabıcaz diyorlardı sanırım akp'lilerin Türkiye çapında durumu bu olunca geri adım attılar.

• Bu iktidar için shit test'in sonu yok, sürekli bi yoklayıp tepkiye göre karar değiştiriyorlar.

Bu popülist anlayış da ülkenin damına çiviyi çaktı zaten. Ne oy getiriyorsa sal millete gitsin sonra cari açık, ihtiyat akçesi varlık fonu vs..

Ülkenin an...

• Ya şimdi seçim haftası ya, hele şu 28 Mayıs bir geçsin de sonrasında gelsin en baba sermaye kontrolleri. Ampule oy veriyorsan sonuçlarına katlanacaksın.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.