Vatan Bilgisayar OEM %10 İndirim
Merhaba arkadaşlar, geleneksel Vatan oem ürünlerde %10 indirim başladı, Ben Kioxia 1TB Exceria Plus G2 satın aldım. Piyasadan zaten çok uyguna satıyorlardı, bu şekilde 200TL daha inince çok iyi oldu.
Samsung sahte ram olasılığı ?
Merhaba, birkaç gün önce n11 üzerinden Tirsem isimli satıcıdan 8gb sodimm ddr4 3200mhz ram satın aldım, internetten araştırdığım kadarıyla ve kendi bilgisayarımdaki orijinal ram’e baktığımda pcb üzerinde samsung yazısı mevcut ama safın aldığım üründe pcb üzerinde hiçbir samsung detayı bulunmamakta. Bu konuda tecrübeli arkadaş var mı ?
Samsung desteğe yazdım ama henüz hiçbir yardım alabilmiş değilim, bana göre %90 sahte ürün.
Paketli ürün yeni satın aldığım şüpheli ürün, açıkta fotoğrafını çektiğim ise bilgisayar aldığımda üstünde gelen orijinal ürün.
Merhaba arkadaşlar, vdsl’e geçtiğim için yüksek wifi menziline sahip, kopmalara ve mesafeye göre fazla hız düşüşü yapmayacak kaliteli bir modeme ihtiyacım var.
Adsl varken tenda d305 kullanıyordum ve wifi menzilinden çok memnundum sokakta evden epey uzaklaşmışken bile bağlı kalıyordu :) şimdi Tenda v12 almalımıyım bilmiyorum, diğer yandan keenetic carrier dsl’ de epey popüler ve kaliteli bir alternatif ama wifi menzili konusunda ve modemden uzaklaştıkça bağlantı hızının düştüğü ve kopabildiği konusunda olumsuz yorumlarada denk geldim ne yazık ki.
özet olarak malum ekonomiden dolayı ikisini alıp beğendiğini kullanmak gibi bir şansımız yok, keenetic yazılımsal olarak çok güçlü ama tenda benim için wifi menzili konusunda kendini kanıtlamış bir marka. Her ikiside 4x5dbi anten kullanırken çekim gücünde bir fark olmaması gerekiyor ama ürünleri satın alanların yorumları çok kafa karıştırıcı.
her ikisinide deneyimlemiş arkadaşlar yardımcı olabilirse çok sevinirim açıkçası. Bu iki modem arasında kalmış çokça kişininde merakı giderilecektir.
iyi forumlar.
Tenda v12 ? vs Keenetic carrier dsl ?
Merhaba arkadaşlar, vdsl’e geçtiğim için yüksek wifi menziline sahip, kopmalara ve mesafeye göre fazla hız düşüşü yapmayacak kaliteli bir modeme ihtiyacım var.
Adsl varken tenda d305 kullanıyordum ve wifi menzilinden çok memnundum sokakta evden epey uzaklaşmışken bile bağlı kalıyordu :) şimdi Tenda v12 almalımıyım bilmiyorum, diğer yandan keenetic carrier dsl’ de epey popüler ve kaliteli bir alternatif ama wifi menzili konusunda ve modemden uzaklaştıkça bağlantı hızının düştüğü ve kopabildiği konusunda olumsuz yorumlarada denk geldim ne yazık ki.
özet olarak malum ekonomiden dolayı ikisini alıp beğendiğini kullanmak gibi bir şansımız yok, keenetic yazılımsal olarak çok güçlü ama tenda benim için wifi menzili konusunda kendini kanıtlamış bir marka. Her ikiside 4x5dbi anten kullanırken çekim gücünde bir fark olmaması gerekiyor ama ürünleri satın alanların yorumları çok kafa karıştırıcı, üstelik keenetic üzerinde gigabit portuda yok ( ileriye dönük)
her ikisinide deneyimlemiş arkadaşlar yardımcı olabilirse çok sevinirim açıkçası. Bu iki modem arasında kalmış çokça kişininde merakı giderilecektir.
iyi forumlar.
B203 potansiyometre bulamıyorum.
Merhaba arkadaşlar bir süre önce rolton marka radyomun ses yükseltme alçaltma ayarı bozuldu, içini açtığımda b203 potansiyometre kullanıldığını gördüm ancak ne internette nede yakınımdaki elektronikçilerde bulamadım. Aliexpress’te mevcut ama oradan sipariş geçersem gümrük masrafı vs ile çok yüksek ücretler çıkıyor ne yazık ki.
bu parçayı nereden bulabileceğim konusunda fikriniz var mı ?
Hesabımı doğrulayamıyorum
Tenda D305 ilginç problemler
Merhaba arkadaşlar, 1 yıl önce almış olduğum TENDA D305 modem ile çok ilginç sıkıntılar yaşamaktayım. Bu başlığı açmamın sebebi bu markaya yönelecek arkadaşları bilgilendirmek içindir. Sorunun modem kaynaklı olduğunu yeni çözdüm ve bu süreçte geçen ay aynı modemi alan arkadaşımda aynı ilginç sorunlar ile başbaşa.
+Bilgisayar gayet normal internette sörf yapabiliyor, video içerikleri izleniyor
+Ethernet bağlantısında hiçbir problem yok gayet stabil çalışıyor.
+Telefon - Tablet kablosuz bağlantıda hiçbir sıkıntı yok.
Ama bilgisayar üzerinden kablosuz bağlantılarda:
-Wifi ile Epic'ten oyun indirmek mümkün değil, 2 saniyede bir kopuyor
-Wifi ile IDM üzerinden bazen stabil dosya iniyor bazen dakikada bir kopuyor
-Wifi ile kendi kendine bağlantı gidebiliyor.
Ve bu kopmalar sadece bilgisayarda oluyor, "internet yok, güvenli" hatasına dönüyor ve bilgisayarın wifi'sini kapatıp açmadan düzelmiyor.
Bunun üzerinde tenda modeme ethernet üzerinden tp-link acces point bağladım ve şuan kablosuz indirmelerimde hiçbir sıkıntı yaşamıyorum, Tenda modemin kablosuz kısmında büyük sorunlar var.
|
|
Kalp pilini sgk karşılıyor mu ?
|
Meslek: Bilgisayar Yazılımcısı
İlgi Alanları: PC,Motorsiklet,Otomobil
13.12.2011 itibariyle ölücülerin mesajlarına cevap vermiyorum ve blokluyorum. |
Son Giriş: 2 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 4 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 3.862
İkinci El Bölümü Mesajları: 382
Konularının görüntülenme sayısı: 72.639 (Bu ay: 1.069)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1.879 (Bu hafta: 2)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar