Şimdi Ara

Nadasa bırakılmış tarla gibiyim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Ne bir yaşama hevesim var ne de bir şey yapasım bir hiçim amacı olmayan bir hiç şu saniye bir son versem sonuçlarına katlanırım hayat hiçbir zaman adil olmadı suskundum ezildim hep sona geldim hiçbir zaman bir başlangıcım olmadı ancak sanırım bitişim olacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şeyh-i Ekber İBN-İ ARABİ -- 26 Nisan 2020; 0:25:1 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben 5 senedir bu haldeyim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Heves mi bıraktılar. Birini seviyorsun az muhabbet ediyorsun hemen bir havalar filan. Onu geçiyorum hadi arkadaş ortamı olsun diye normalde konuşması sarmayan adamlarla bile derlesiyorsun ilk fırsatta seni satan onlar oluyor. Bunlari da geçtim adam gibi kendi isimde gücümde oluyorum bu sefer de kendini beğenmiş milleti beğenmeyen oluyorum. En sonunda hissiz duygusuz oldum kafam rahat. Ne bir insan ne bir dost olmasın. Oyunlar dizi filmler derken insanları bile unutuyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • arch enemy dinlemeye başlayın düzeleceksiniz
  • Gerçekleri kabullenmek gerek, üzüntü ve pişmanlıkla başa çıkmanın en etkili yolu. Her şeyi kabullendikten ve ne kadar ezik birisi olduğunu anladıktan sonra ayağa kalmak için çabalamalısın. Unutma her ne olursa olsun hayat hala yaşamaya değer ve her şeyi değiştirmek için en fazla 1-2 yıla ihtiyacın var. Yeter ki iste ve hedeflerin için emek sarfet. Bu yolda çok sıkılacaksın bitmiş hissedeceksin canın hiç bir şey yapmak istemeyecek ama eğer pes etmezsen önünde hiçbir engel kalmayacak.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.