Selamlar, Yaklaşık 10 gündür onda bir şeylerin ters gittiğini fark ediyordum, ancak maddi ve psikolojik sıkıntılarım nedeniyle veterinere götüremedim. Bu durumu düzeltmek için elimden geleni yapmaya çalıştım. Ancak ne yazık ki durum daha da kötüleşti. Bugün, kedim kan yaparken ve kusarken buldum. Daha önce de miyavlayarak dışarı çıkmak istiyordu, biz de tuvalet ihtiyacı olduğunu düşünüyorduk. Ama bu sefer durum farklıydı. Kedi evcil değil. Kendimi çok çaresiz hissediyorum. Keşke daha hızlı hareket edebilseydim. Samsun Fakülteye gitmesi gerekiyormuş. Dehidrasyondan dolayı iğne yapmadılar. Acil fakülteye gitmesi gerekiyor. Durumumun belirsizliği nedeniyle, kedime yeterince iyi bakıp bakamayacağım konusunda endişeliyim. Lütfen bana yol gösterin. İnternet altyapım olmadığı için video veya fotoğraf ekleyemiyorum. Ancak yakında olan ve görmek isteyen olursa, gelip kedimin durumunu yerinde inceleyebilir. Samsun 19 Mayıs ilçesindeyim. Açık konuşmak gerekirse 10 gündür bir haller vardı ve hiç yemek yemiyordu. Bir gidiyordu daha gelmiyordu. Hergün eve alıyoruz onu evcil olmamasına rağmen ve bugün işte kakasını yaparken gördüm ve kanlı yaptı su gibi yaptı. Birkaç saniye sonra yola çıktı ve yolun ortasında da dolu dolu kustu. Maddi anlamda ve kar dolayısıyla Samsun fakülteye gidemememden dolayı yardım ve öneri almak istedim sizlerden. Arabayla oralara gidemiyorum, maddi olarak özel veteriner bulsam bile kapıya gelse gücüm yetmiyor. Su kaybediyor ve zaman kaybedersem ölebilir de bilmiyorum. Neler yapılabilir, nerelerden destek alınabilir? Daha önce hiç bu şekilde birşeyle karşılaşmadım. Uzun yıllar evde kedi bakıyor olsaydım elbette daha bilinçli olurdum. Tecrübem de yok. Konu hakkında neler yapabiliriz? |
Bildirim