Bildirim
Eve uçamayan kuş girdi ne yapmalıyım? SSli
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
güzel bakmış _____________________________ Every thought derives from a thwarted sensation -
em onu _____________________________ -
Hocam elinde tutarsan tabi uçamaz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NoNickMan -- 24 Temmuz 2016; 16:43:35 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ The universe is made of protons neutrons electrons and morons. -
Mini mini bir kuş donmuştu
Pencereme konmuştu
Aldım onu içeriye
Cik cik cik cik ötsün diye
Pır pır ederken canlandı
Ellerim bak boş kaldı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Bir pet shop u ara sana daha iyi yardimci olacaktır buraya soraçağına ara
quote:
Orijinalden alıntı: Blue_Low
em onu
+1773894048373625537
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ The universe is made of protons neutrons electrons and morons. -
hocam kanatlarına falan bakın belki kanadı yaradır
Bir izmirli olarak o kuşa kumru dediğin için seni çok pis
Kınıyorum... :)
kanatların göremedim ama kardeşim bu kuş ebabile yuksek ihtimal, kanatlarında yada ayagında sorun olabilir bir veteriner anlayabilir neyı oldugundan. beslemesı cok zor degıl tutması felan dogru oldugu surece masraflar ıcın hayvan facebook sayfaları felan var oralarla gorusursen yardmcı olurlar _____________________________
-
kuşu kız çorabıylamı yakaladın 
_____________________________ -
hocam o kumru değil ne öyle baykuş gibi o :D _____________________________ -
Tam capslik bakmış _____________________________ -
_____________________________ Let the world go round without you -
quote:
Orijinalden alıntı: BOLDVIPER
kanatların göremedim ama kardeşim bu kuş ebabile yuksek ihtimal, kanatlarında yada ayagında sorun olabilir bir veteriner anlayabilir neyı oldugundan. beslemesı cok zor degıl tutması felan dogru oldugu surece masraflar ıcın hayvan facebook sayfaları felan var oralarla gorusursen yardmcı olurlar
evet hocam sanirim ebabil internetten kontrol ettim. yarasi falan yok kanatlarinda. yavru gibi birazdan yeni fotograflar eklicem. ekmek koydum yer dimi onu
İns cnm yaa.s der gibi bakıyor hocam.
mısır ununa biraz su koy topaklanır gibi olsun onu ver. _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: VezHack
Mini mini bir kuş donmuştu
Pencereme konmuştu
Aldım onu içeriye
Cik cik cik cik ötsün diye
Pır pır ederken canlandı
Ellerim bak boş kaldı
bom boş değil miydi lan yıllarca yanlış mı biliyordum_____________________________
"çocukken her akşam yatmadan önce tanrı'ya bana bir mercedes vermesi için dua ederdim. bir gün tanrı'nın çalışma tarzının bu olmadığını anladım ve diyanet işleri başkanı oldum." -
şahin lan bu _____________________________
Tofaş Doğan SLX
Intel 4460/Sapphire R9 380X/Gskill 8GB RipjawsX/Msi H-81M Pro-Vd/WD 1TB Caviar Blue/Zalman R1/Pionner/Logitech G300/Logitech G103/Logitech F310/Sony Xperia X -
ebabil bir kuşsa, saka daha kuştur.
saka kuş olarak kalacaktir.
kuştur, kuş olacaktir.
kuştum, kuştunuz, kuştular, kuşarlar..
Fotoğraftaki kuş ebabil.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TEHET -- 24 Temmuz 2016; 14:57:16 >_____________________________ 
Güneşin doğuşunu yakalayamazsınız. Yağmuru durduramazsınız. Suları durgunlaştıramazsınız. Havayı temizleyemezsiniz.
Hayatta kalma arzusunu hafifletemezsiniz. Şartlar için pazarlık yapamazsınız. Çağrıyı göz ardı edemezsiniz. Neden isteyesiniz ki?
Doğa evcilleştirilemez. Onu böyle kabul edin!
Gelen yanıtlara cevap yazmıyorsam üşendiğim içindir.
Benzer içerikler
- mesai saatleri dışında aranmak
- 100 kişiye sorduk oyunu soruları ve cevapları
- dişçi korkusu kadınlar kulübü
- sıkışan kapı dili nasıl açılır
- askere gidene ne denir
- para sayma makinesi bim
- prompt mühendisliği nedir
- yeşil nasim
- guinness rekorlar kitabı oku
- telegram indirim kanalları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler