Şimdi Ara

n11'in 10 Kasım'a Laf Atması! (#n11Boykot) (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
544
Cevap
1
Favori
112.110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
584 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Şahsi ve şirket üyeliklerimi iptal ettim telefonumdan ios uygulamasını kaldırdım.
  • Gereksiz bir linç girişimi olduğunu düşünüyorum . Adamların isminde bile 11 varken 11.11 indirimlerinin 10 kasımdan sonrasına gelmesi onların suçu değil ki ? Yanlış hatırlamıyorsam bu siren olayı Trendyol'da vardı ve onlara mesaj vermek istemiş ama hemen yargısız infaz yapmışız . Arkadaşlar yapmayın bu kadar paranoyak olmayalım . Adamların pazarlamadaki ekibi bunu düşünemeyecek kadar salak olamaz .
  • Yine satış rekoru kırmıştır n11 boykotmus sadece lafta bu boykot lar

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mesajı Twitter dan ilk gördüğümde de boykotu anlamlandıramamıştım. Burada konuyu görünce durumun "siren" kelimesinden kaynaklandığını anlıyorum.
    Oysa N11'i takip eden ve üyeliklerini iptal edenler biliyor olmalı ki firma 1 aydır 11.11 kampanyası için "SİREN" temasını kullanmakta. Bunu reklam filmlerinden de biliyoruz.
    Üstelik 11.11 sadece N11 in yaptığı bir şey de değil, Aliexpress, Gearbest gibi bir çok uluslararası firma da 11.11 de indirimler düzenliyor. Bunun 10 KAsım dan sonraki güne gelmesi tesadüf.
    Bence anlamsız bir boykot girişimi olmuş.
    Firmaları ya da insanlaları gereksiz yere linç etmek, 12 yıldır kurulan korku ikliminden ve sebepsiz sualsiz yere insanları alıp içeri atan zihniyetle kendini aynı sınıfa koymak oluyor bence.
    Hani ülkede direkt tepki gösterecek ve Ata'mıza saldırı boyutuna gelen onca şey varken afedersin böyle saçma sapan bir kelimeden nem kapıp alakasız bir yeri boykot etmek talihsizlik, basiretsizlik olmuş.




  • Gerçekten Türk gençliğinin eğitim ve araştırma seviyesinin düşüklüğünün göstergesidir şu boykot ve konu.



    Adamlar 1 aydır sirenli reklam yapıyor ve 11 kasıma dakikalar kala rahatsız etmemek için sirenli bildiğim göndermedik diyor. Ve bunu gören yurdum gençliği vay sen misin Ata’mıza laf atan..

    yazık gerçekten.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ray Kurzweil

    Atatürk'e düşmanlık yapanlarla bırakın alışverişi selamı sabahı keserim. Binlerce liralık alışveriş ve kuponlarımın olduğu hesabımı sildim gitti umarım batarlar.

    Hocam nasıl bir tepki verilir diye düşünüyordum en dogrusunu yaptınız bende konuyu yeni gördüm yorumunuzu gördüm ve bastım iptali.

    Uzun uzun yazmak isterdim ama cahili cühelanın cesaretlenmesinin etkileri ülkemizde kalıcı hasarlar bırakıyor ne yazık ki..




  • Reklamında siren çalsa bile böyle bir mesajı göndermeleri artniyettir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Shafter kullanıcısına yanıt
    Çokta iyi niyetli olmamak lazım belki de,madem öyle,yayınladıkları özürde bile Atatürkü niye küçük harfle yazmışlar diye eleştirildiler bu seferde..

    Zaten bu sene sistem server sorunlarıyla da cartayı büyük çektiler,Amazon sessizce aldı yürüdü bence..

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Boykot mu :) Çok değil bir hafta sonra sıcak fırsatlarda n11 başlıklarını görürsünüz;)
  • 2 dakika BİLE sürmüyor en fazla 1 dakikaya uzatıyorlar SAĞOLSUNLAR O BİLE ZORLARINA GİDİYOR!

    Oldu mu?
  • Sivridis kullanıcısına yanıt
    Siren çalmak ülkemizde 10 Kasımla özdeşleşen bir şey, kampanyanın ana teması sirenler çalıyor, indirimler geliyor. Ve bu kampanya 10 kasımda sona eriyor. Bu da demek oluyor ki Atatürk'ün ölümünü kutlama amacı ile indirim yapıyorlar.

    Alttalarında milyon tane reklam seçeneği varken bu tarz reklam tesadüf olamaz. Hadi hadi en kötü pazarlama departmanının komplosu diyelim. Bunu yabancı bi firma yapsa anasayfasına özür bildirimini direkt koyardı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zaten kullanmıyordum sittin sene de kullanmam.
  • SPHAR3X kullanıcısına yanıt
    Salak olamazlar işte art niyetle yapıldığı belli.adamlar 10 kasımda siren çalıp sizi rahatsız etmek istemiyoruz diyor siz hala paranoyaklık diyorsunuz.bu kadar büyük bir milli değerimize laf atma olayını elbet düşünmüşlerdir.

    siren yerine alarm deselerdi? Veya daha erken saatlerde mesaj atıp sirenin rahatsızlık edeceği durumuna değinmeselerdi? Koskoca firma elbet bunu düşünebilirdi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kelimeler seçilerek özellikle atılmış bir mesaj. Bakın şeriatçi teröristler nasıl da mutlu olmuş, demek ki amaçları da bu. N11 bedava araba verse almam artık.
  • yeni gördüm
    üyeliklerimi hemen siliyorum
    uyarı için foruma teşekkürler
    bu arada bağdat baharat ve pınar ne yapmış?
    kısaca yazarsanız onu da yayalım
  • quote:

    Orijinalden alıntı: izdiham

    Bu mesaj silindi.
    sevmeyebilirsin ama seven çoğunluğu rencide edecek eylemlerde bulunamazsın.
  • Başlığı görünce önce merak ettim hayırdır ne oldu diye girdim bi baktım şu bildirimmiş. Yahu nasıl da tiriplere girmişsiniz yoktan yere ya adamların aklına bile gelmemiştir. Herkes Atatürk düşmanı bi siz seviyorsunuz Atatürk’ü zaten nasıl bir zihniyettir bu ya.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • gorüncekadam kullanıcısına yanıt
    Paran buna mı yetti yazııııık :) Yunanla da işbirliği yapan ataların vardı Kurtuluş Savaşı zamanında. Sizin gibi kansız soysuz çok bu memlekette. Tarih boyunca oldu zaten. Şaşırmadık

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.