< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OggyOgg -- 12 Kasım 2018; 11:30:42 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OggyOgg -- 12 Kasım 2018; 11:30:42 > |
Bu saatten sonra N11 benim için bitmiştir.
|
Yılda bir sefer saat 9'u 5 geçe 1 dakikalık saygı duruşunda bulunuluyor şu ülkede. O esnada siren çalıyor.
Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu için bu kadarcık şey de zoruna gitmez insanın. Gitmemeli. |
n11 yıkılıyor derken bundan sonraki süreçten bahsediyolardı herhalde :D
|
Atatürk'e düşmanlık yapanlarla bırakın alışverişi selamı sabahı keserim. Binlerce liralık alışveriş ve kuponlarımın olduğu hesabımı sildim gitti umarım batarlar.
![]() |
boykotu bir kişi mi yapıyor sanıyorsun
|
Bir civi bir nalı
Bir nal bir atı Bir at bir yigidi Bir yigit memleketi kurtarir |
Vay anasını arkadaş kaç liralık sepet hazırlamıştım, kuponlar falan net söylüyorum bundan sonra benim için bitmiştir.
Pınar'ı boykottan sonra 1 kere bile almadım artık n11 de bitti. Unutmayın en büyük gücünüz para, paranızı bunlara koklatmazsanız bunlar yok olur gider. Düşünsene Amazon George Washington'a laf sokuyor ![]() ![]() |
Şerefsiz atasızlar. Siteye girmeyi başarabilirsem tüm siparişlerimi iptal edecegim.
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senneanlarsindumbelek -- 11 Kasım 2018; 2:8:4 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DaisyLucky59 -- 11 Kasım 2018; 0:17:35 > |
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Concordato -- 11 Kasım 2018; 0:31:6 > |
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
|