W

Yarbay
27 Kasım 2003
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
76 üye
Görüntülenme
Toplam: 397 (Bu ay: 0)
Gönderileri

Selamlar arkadaşlar. Benim bahçeli ev için ufak bi güneş enerjisi projem var.

Şöyle

12 v 7ah akü

30 amper güneş enerjisi kontrolcüsü

12 volt 3 watt lamba.


Bunlara ek olarak kontrolcüden lambalara giden kanala hareket ve güneş ışığı sensörü bağlayacağım. Bu sensörden 3 wattlık lambalar için 5 çıkış alıcam, olabilir mi, akım, gerilim vs kaldırır mı?


sensor bu, hem hareket, hem ışık-dusk to dawn diyorlar-. Cinde bolca mevcut satan, 100 tl civarı. Buradaki nokta 5 lambaya da yeter mi ?

(Tasvicoo Motion detector 12 V, 5 V-24 V, PIR, infrared motion sensor, switch, motion sensor, 0-60 watts, with light sensor for LED strip, light cord)

https://m.media-amazon.com/images/I/41Pt3eTAd6L._AC_SL1000_.jpg

Selamlar arkadaşlar, ekran kartım arızalandı, teknik servis ddeğişim kararı verdi ve verdiği belge ile kartı aldığım yere başvurmamı istedi. Fakat almış olduğum yer şu an faaliteyette değil. Kartım AMD marka, N11 aracılığıyla almıştım, ne yapabilirim? Cevaplar için çok teşekkürler.

Selamlar, teleskopik antenli bir radyonun daha iyi yayın çekmesi için ne yapılabilir. Basit bir cihaz değil fakat yeterli gelmiyor, daha uzun bir anten takılırsa çekimi artar mı?

Selamlar arkadaşlar, yeni açılan bir şirket için .com.tr uzantılı bir domain aldık. Domain IHS üstünde, onu Güzel.net.tr ye göndermek istiyorum çünkü hosting hesabım Güzel.net.tr üzerinde. Bu işlemi yönlendirme gibi bir işlemle mi yapacağım yoksa güzel.net'e başvuru mu yapacağım, bu konuları hiç bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim.
Selamlar arkadaşlar, elinde fazla bakla olan varsa, vermek, satmak isteyen olursa haberleşelim. Bir veya iki bakla yetecektir.

Selamlar arkadaşlar, bir Ps4 almak üzereyim, cihazın garanti belgesi mevcut fakat faturası yok, garanti kapsamına girer mi?
Selamalr arkadaşlar, bir dosyam var, NitroFlare üyeliği olan biri yardım ederse çok sevinirim.
http://nitroflare.com/view/AB2557B0A13029B/Rene_Gruau.rar
Selamlar arkadaşlar, forumun derinliklerinde saklanan bana yardım edebilecek mac trolleri var biliyorum, Nvidia Gtx 550 ti için Efi Flashing mümkün mü acaba?
Selamlar arkadaşlar

Mac OSX'i normal notebooklara kuran arkadaşlar buraya model, versiyon ve deneyimlerini eklerse tercih sorunu yaşayanlara yardımcı olur düşüncesindeyim, yardımlarınızı bekliyorum, bende böyle bir ikilemdeyim.
Acaba düşük bütçe/yüksek performans bir pc-mac 'mi yoksa 1500 civarı düşük bütçe/düşük performans safkan mac'mi?


Hackintosh -'leri

- Dual ekran kartlarında sorun çıkartabiliyor


Apple Macintosh -'leri

- Intel HD 4000 serisi grafik kartlarında düşük performans
Selamlar arkadaşlar, Premiere ve After Effects kullanında Open GL mi yoksa CUDA mı tavsiye edersiniz. Son çıkan pluginlerde OPEN GL desteği artmış görünüyor, pratikte kullanan ve yorumlayabilcek varmı?
Hakkında
Konum: Konya
Meslek: Ordinary Fukin Designer
Forum İmzası:
Hakkımda:
Alışveriş için instagram ve facebook'dan doğrulama için mesaj atınız. Dolandırıcılık durumları içindir.
Sistem ve Tercihleri
Bilgisayar
iMac (Late 2013)
Bilgisayar
Home
Otomobil
Seat
Mobil cihaz
Xiaomi Mix2
Mobil cihaz
Xperia X10
Takım
Juventus
Ses Sistemi
Logitech
Notebook
Monster
Fotoğraf Ekipmanları
sony
Basketbol
Seattle Super Sonics
Milli Takımlar
İtalya
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 10 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 4 hafta
Mesaj Sayısı: 6.458
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 11.736
İkinci El Bölümü Mesajları: 1.593
Konularının görüntülenme sayısı: 114.974 (Bu ay: 2.445)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1.654 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.