N11 batıyor

-
-
Evet, insanlar hepsiburada ve trendyol kullanıyor genelde.
-
Reklam olmazsa işiniz biter bu sektörde.
Trendyol yıllardır çatır çatır para yakıyor reklam için.
Hepsiburada da çırpınışlarda gibi geliyor bana.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
N11 fiyatlar çok pahalı ve hiç kampanyası yok indirim kuponu yok
-
Son 2 haftadır sırf alışveriş ihtiyacım olmamasına rağmen hepsiburada daki kuponlar boşa gitmesin diye 2-3 alışveriş yaptım.
Müşteri çekmek böyle bir şey :)
-
N11'de fiyatların pahalı olmasının sebebi trendyol veya hepsiburada gibi satıcıya kolaylık sağlamaması. Aynı ürün için n11 36 TL + KDV kargo alıyor, hepsiburada 13 TL + KDV. Komisyonlarda aynı şekilde. Bu farklarda maalesef müşteriye ona göre yansıtılıyor. Bir formül bulamazsa bütün satıcılar çekilecek oradan zamanla.
-
Arayüz olarak trendyol daha çekici geliyor
N11 de sanki illegal sitede geziyorsun hissiyatı var
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hepsiburada da alışveriş kredisi seçeneğini çok kullandım geçen ay. Hem fiyat diğer sitelere göre uygundu hemde 0 faiz 6 taksit yaptı banka.
diğer sitelerde bankalarla ve kargo şirketleriyle anlaşma yapmayıp tok satıcı gibi davranırlarsa müşteri diğer tarafa kayar.
En sevmediğim olay ürün fiyatından fazla kargo ücreti ödemek.
-
Amazon varken bu çöp uygulamaya kim baksın. Siz 18 inden sonra görün Amazon'u.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Trendyol sektörü domine etti..
Bu firmaya yakın zamanda Getir ortak olunca insanlar bir beklenti içine girdi fakat değişen birşey olmadı, Getir neden N11'e ortak oldu onuda anlamış değilim ?
O değil de T.C.M B. net rezervi eksi 70.000.000.000 USD ve BOTAŞ ilk defa 900.000.000 Oyro krediyi yurtdışından aldı.
ı
müşteriye hızlı ve çözüm odaklı olmazsan batarsın. n11 ve trendyolda yakında nalları diker.
bir iki alışverişimde yaşadığım sorunda ikisi de hoop kenara sıyrılıveriyor. Komisyon alırken iyi ama en ufak sorunda müşteriyi dikkate bile alma, problemden sıyrıl.
-
trendyolmu nalları diker? ula adamlar tr de rekor üstüne rekor kırdı online alışverişte. tr nnin suan en cok kullanılan alışveriş sitesi. yazıyon ama yazmadan önce ben ne yazıyom diye bi dön bak.batacaksa önce sırada n11 sonra hepsiburada.com var. trendyol ile amazon pastayı götürüyor şuan için.
-
hocam;
birincisi bahsettiğin firmalar (amazon hariç) hiç biri ebay den büyük değil. O bile operasyonları durdurdu. Onun yanında n11 trendyol vs bir hiç.
ikincisi senin gibi sadece alıcı odaklı bakıp konuşmuyorum. Satıcı tarafından da bakmak lazım. sektörde çalıştığımız (mal satan) firmalar satışlarının büyük kısmını genelde hepsiburada ve amazondan yapıyor. Müşteri kitlesi ve seviyesi sebebi ile n11 ve trendyol satışları minimum düzeyde hatta mal satmak bile istemiyorlar.
Kısacası en fazla satışı yapmak önemli değildir. Önemli olan kaliteli alıcı/satıcı, sorunsuz çözüm odaklı hizmettir.
şu an piyasa en güvenilir ve kaliteli platform amazondur bunun aksini kimse inkar edemez!
Dün yemeksepetini yere göğe sığdıramayanlar şimdi bugün-yarın kapanırı konuşmaya başladı. bu, yarın getir olur, öbür gün trendyol olur.
Dönem geçer insanların davranışları bir an da değişir.
-
Trendyol mega app işine girişti. Yemeği de benden söyle diyor market alışverişini de benden yap. Trendyol'u artık Getir/Yemeksepeti tarzı uygulamalarla kıyaslanması lazım. Cüzdana iade olayı da Trendyol'u tercih etmeme sebep oluyor.
Hepsiburada'yı niye kullanıyorum bilmiyorum. Gittigidiyor ve n11'e elim gitmiyor, Hepsiburada'ya gidiyor. Arayüz olabilir, çeşitlilik olabilir. Bir şekilde n11 ve gittigidiyor piyasadan siliniyor yavaş yavaş.
-
Trendyola neden gecmiyorsunuz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OptimizedSettings -- 14 Temmuz 2022; 11:7:26 >
Batsın yobazlar
N11 yedek parçalar vs bulmakta çok işe yarıyor gg da öyleydi. Trendyol tekstil olarak gene tek alternatif ona bir şey olmaz ama n11 ve hepsiburada nın işi zor. Hepsiburada teknolojik aletlerde iyi ama amazon onun ürünlerinin neredeyse hepsini hatta daha fazlasını cover ediyor artık. O sebeple n11 ve hepsiburada ileride daha da zor durumlara düşecektir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defaulticus -- 14 Temmuz 2022; 11:37:19 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Arayüz olarak trendyol daha çekici geliyor
N11 de sanki illegal sitede geziyorsun hissiyatı var |
Amazon varken bu çöp uygulamaya kim baksın. Siz 18 inden sonra görün Amazon'u.
|
O değil de T.C.M B. net rezervi eksi 70.000.000.000 USD ve BOTAŞ ilk defa 900.000.000 Oyro krediyi yurtdışından aldı.
ı |
Evet, insanlar hepsiburada ve trendyol kullanıyor genelde. |
Benzer içerikler
- kaan mı kağan mı
- doktor yazısı çeviri
- prezervatif nasıl alınır
- eşarbını yan bağlamanın hikayesi
- basur patlarsa ne olur
- prompt mühendisliği
- dc açıldı mı
- black friday 2025
- sodyum iyon batarya
- dünyanın en büyük vinci
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X