Şimdi Ara

N11 batıyor (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
1
Favori
2.620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bu sektör reklam işi gerçekten. Bende önceden n11 den hep alışveriş yapardım son 2 3 yıldır 1 kere bile girmedim. İnsanın ayağı bir yere alıştığı zaman hep ordan almak istiyor. İnsan psikolojisi tamamen. Mesela trendyol kendini unutturursa orası da batar.

• N11 e ürün eklemek çok basit. Her türlü esnafa hitap ediyor. Ama bu piyasada reklam her şeydir.

• N11'i getir aldıktan sonra düzelmesi için umudum vardı. Getir küçülmeye gittiği için rafa taşımış olabilir.

Dipnot: Getir 4500 kişiyi işten çıkartacağınu söyledi.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • trendyolun avantajı şu bi ürün alcan diyelim piyasanın en ucuzu genelde orda oluyor ürün yorumu fazla n11 den bende artık alışveriş yapmyıorum neden acaba

• Şimdi baktım N11'den en son Ocak 2022'de alışveriş etmişim.

Sırada HB var. Onda da yavaş yavaş sipariş sayılarım azaldı.  

• :ArHaus: kullanıcısına yanıt

sistem her dönem istediği siteye yönlendiriyor bir şekilde bir zaman nasıl n11 patlıyordu ise şuan can çekişiyor bende uzun zaman olmuş hiç bir şey almamışım sadece trendyoldan almaya başlamışım ve trendyola geç katılmış biriyim ve baya birde kullanmamıştım ama zamanla bir kullanmaya mecbur kaldığım gibi alıştım ve şuan elit üyeyim hatta

• Amazon varken n11’in pek alıcısı kalmadı. Trendyol farklı şekillerde büyümeye devam ediyor ama n11 hiç yenilik de katmadı kendine. 11.11 gibi efsane bir olayı bile geçen sene yapmadılar çok kan kaybettiler.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Zexeriya kullanıcısına yanıt

Harbiden öyle.

N11'de ürün bakarken kendimi black market üzerinden alışveriş yapıyormuşum gibi hissediyorum  

• o rezil arayüzle hayatta kalmaları mucize.

• Nakahella kullanıcısına yanıt

evet 11.11 sönük geçti zaten o zaman sinyallerini vermeye başlamıştı.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.